JM does not take responsibility for the translation
K7
Planerat

Stockholm / Liljeholmskajen

K7

Komplett kajläge

K7

Bli VIP-kund!

Under våren 2018 planerar vi att säljstarta den första etappen av K7 till våra VIP-kunder. Passa på att bli VIP-kund för att få förtur.

Bli VIP-kund nu!

När K7 står på plats längs med Liljeholmskajen är Stockholms nya skyline komplett. I K7 ryms bostäder om ett till fem rum och kök i en kvartersdel samt en höghusdel.

Exteriört får den roströda fasaden många utblickar mot Årstaviken i form av stora fönster och inglasade balkonger. Interiört planerar vi för flexibla planlösningar, smart förvaring och energisnåla vitvaror för en enkel vardag.

Liljeholmen kombinerar oslagbara kommunikationer med närheten till såväl vatten och skog som shopping och service. Ta cykeln in till stan via Årstabron eller stanna till vid utegymmet på kvällspromenaden längs med vattnet för en aktiv fritid av bara farten.

Veckosluten varvas förslagsvis med att handla något gott i Liljeholmstorgets Galleria, som bjuder på all tänkbar service och ett stort utbud av butiker, med att äta en bit mat högst upp i restaurangen i grannhuset Kajplats 6.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  UTMÄRKT LÄGE MED NÄRA KOMMUNIKATIONER

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Bergrumsgaraget

  JM har byggt om bergrummet vid Liljeholmskajen till Sveriges största bergrumsgarage med plats för 1022 parkeringsplatser för bilar och 29 MC-platser. Bergrummet, som tidigare använts av Vin & Sprit AB för förvaring, har en bruttoyta på cirka 40 000  kvadratmeter. Infarten till Bergrumsgaraget går genom Berghus 2.

   Läs mer om Bergrumsgaraget

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  K7 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder