JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajen 5

Femstjärnig adress vid kajen

Kajen 5 byggs på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Härifrån får man en svårslagen utsikt över Tantolunden och staden strax bakom. Det vita kvarteret kommer omfatta 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården.

Kajen 5 erbjuder ett boende där livskvalitet är en given prioritet. Höghus med internationell karaktär som byggs på bästa läge vid kajkanten, modernt utformade lägenheter med exklusiva interiörer och vattenutsikt som en del av inredningen.

Kolla restider

  designfokus i boende som kombinerar allt

  Kajen 5 är ett av våra mer exklusiva projekt, som vi bygger särskilt för dig som inte vill kompromissa när det gäller läge, design, arkitektur och utsikt.

   Läs mer om bostäderna

  Marina och solbrygga utanför dörren

  Kajen 5 får marinan strax utanför dörren och solbryggan inom en armlängds avstånd. I området finns flera butiker och restauranger och i närheten ligger Liljeholmstorget Galleria och dess omkring 90 butiker.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Bergrumsgaraget

  JM har byggt om bergrummet vid Liljeholmskajen till Sveriges största bergrumsgarage med plats för 1022 parkeringsplatser för bilar och 29 MC-platser. Bergrummet, som tidigare använts av Vin & Sprit AB för förvaring, har en bruttoyta på cirka 40 000  kvadratmeter. Infarten till Bergrumsgaraget går genom Berghus 2.

   Läs mer om Bergrumsgaraget

  Kajen 5 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder