JM does not take responsibility for the translation
Kajplats 6 ­kvartershuset
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6 ­kvartershuset

Bo längs kajen

Kajplats 6 ­kvartershuset

HITTA DIN PLATS PÅ LILJEHOLMSKAJEN

Tisdag 5/12 visar vi Kajplats 6 och de andra kvarteren på Liljeholmskajen. Mäklare finns på plats i Bostadsbutiken på Sjöviksvägen 26 mellan kl. 17.00-18.00. Där visar vi VR-modeller, husmodeller och bjuder på tilltugg. Vi har även öppet i visningsbostäderna där du kan titta närmre på materialval och få inspiration.

Varmt välkommen!

Kajplats 6 Kvartershuset utgör de första 6-7 våningarna i kvarteret. Bostäderna får en fin kontakt med vattnet och Södermalm på ena sidan och de befintliga kvarteren på Liljeholmskajen åt övriga håll. Höghuset med sina 26 våningar i kvarterets ena hörn gör Kajplats 6 till det högsta huset på Liljeholmskajen. Högst upp ligger en restaurang som får milsvid utsikt över Stockholm.

Kajplats 6 rymmer sammanlagt 199 lägenheter varav 108 i Kvartershuset. Bostäderna är om 1-5 rum och kök med en elegant, tidlös inredning utformad för att ge utrymme och din personlighet. Vår inredare har valt att utgå från den klassiska nordiska formtraditionen med naturmaterial och ljusa färgskalor.

I Kajplats 6 bor du i ett av huvudstadens nya landmärken, med Hornstull på promenadavstånd och några minuters t-banefärd till city. Alldeles utanför porten finns samtidigt ett utbud av butiker, restauranger, gym och service som gör att du gärna stannar kvar hemma på kajen.

Karaktäristiskt för Kajplats 6 är den glaskub som utgör de två översta våningarna där en restaurang i toppklass kommer att etablera sig. Upplyst på kvällen kommer restaurangen på håll att se ut som en lanterna som svävar ovanför resten av staden.

Situationsplan.

Bostäder i Kajplats 6 Kvartershuset

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  10

  tisdag

  oktober

  2017

  Pålnings- och grundläggningsarbeten

  Arbetet för Kajplats 6 är i full gång. Vi har nu schaktat ut hela gropen för Kajplats 6 och utför nu pålnings- och grundläggningsarbeten. 

  Ett hus som höjer sig över mängden

  ”Vi tänker oss huset som en björk, som sticker upp ovanför den övriga bebyggelsen. Den vertikala rörelsen blir en dramatisk kontrast till vattnet, och associationen till trädet länkar oss till den närliggande skogen.” Alessandro Ripellino, arkitekt

   Läs mer om byggnaderna

  Arkitekterna berättar om Kajplats 6

  Arkitekterna Alessandro Ripellino och Nanna Thelander hämtade inspiration från Årstaskogen när Kajplats 6 ritades. 

  Interiör med nordisk prägel

  Den nordiska designtraditionen, med ljusa färger och mycket naturmaterial är utgångspunkten för inredningen. Fina detaljer, som exempelvis de massiva fönsterbänkarna i natursten, ger en ljus och naturlig känsla till ditt nya hem.

   Läs mer om inredningen

  UTMÄRKT LÄGE MED NÄRA KOMMUNIKATIONER

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Kajplats 6 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder