JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6 höghuset

Stockholms nya skyline

Bli VIP

VIP-förtursperiod för de 108 lägenheterna i Kvartershuset startar den 8 maj. Bli VIP-kund och läs mer här

Med sina 26 våningar blir Kajplats 6 det högsta huset på Liljeholmskajen med en restaurang högst upp som får milsvid utsikt över Stockholm. Här bygger vi 199 lägenheter om 2-4 rum och kök som bjuder på sjöutsikt åt ena hållet och söderläge med skogsutsikt åt andra hållet.

Tvärs över Årstaviken från Tantolunden reser sig huvudstadens nyaste landmärke, med Hornstull på gångavstånd och några minuters t-banefärd till innerstaden. Här i Kajplats 6 bor du med all shopping, service och kommunikationer du kan önska dig precis runt hörnet.

De två översta våningarna inrymmer en restaurang med fönster från golv till tak, nästan 90 meter över marken. Upplyst på kvällen kommer restaurangen på håll att se ut som en lanterna som svävar ovanför resten av staden.

I närheten

Kolla restider

  Ett hus som höjer sig över mängden

  ”Vi tänker oss huset som en björk, som sticker upp ovanför den övriga bebyggelsen. Den vertikala rörelsen blir en dramatisk kontrast till vattnet, och associationen till trädet länkar oss till den närliggande skogen.” Alessandro Ripellino, arkitekt

   Läs mer om bostäderna

  Arkitekterna Alessandro Ripellino och Nanna Thelander hämtade inspiration från Årstaskogen när Kajplats 6 ritades.

  Interiör för en konnässör

  Den Nordiska designtraditionen, med ljusa färger och mycket naturmaterial är utgångspunkten för inredningen. Fina detaljer, som exempelvis de massiva fönsterbänkarna i natursten, ger en ljus och naturlig känsla till ditt nya hem.

   Läs mer om inredningen
  12

  torsdag

  januari

  2017

  Visningslägenhet på skön höjd

  På våning 17 vid Liljeholmskajen står vår visningslägenhet för Kajplats 6 nu klar. Vi har precis varit där och fotat. Följ med oss in! 

  En ny del av innerstan

  Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en naturlig förlängning av Söder. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger och caféer. Service, butiker och livsmedelsaffärer etableras i stadig takt.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Bergrumsgaraget

  JM har byggt om bergrummet vid Liljeholmskajen till Sveriges största bergrumsgarage med plats för 1022 parkeringsplatser för bilar och 29 MC-platser. Bergrummet, som tidigare använts  av Vin & Sprit AB för förvaring, har en bruttoyta på cirka 40 000  kvadratmeter. Infarten till Bergrumsgaraget kommer gå genom Berghus 2.

   Läs mer om Bergrumsgaraget

  Energiklassning

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. De här husen är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder