JM does not take responsibility for the translation
Kajplats 6
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6

Bo längs kajen

Kajplats 6

Med sina 26 våningar blir Kajplats 6 det högsta huset på Liljeholmskajen och ett av Stockholms nya landmärken. Kvarteret omsluter en hemtrevlig innergård med en öppning mot Årstavikens kluckande vatten. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats med plats för umgänge med vänner och familj.

I Kajplats 6 kan du njuta av en elegant, tidlös inredning i nordiskt formspråk. Beroende på vad du föredrar finns ett fint utbud av olika bostäder och lägen. Spektakulär utsikt över Södermalm och Årstaviken, söderlägen med skogsutsikt, balkong eller uteplats mot den fint planerade gården. Vad föredrar du? Hur som helst hamnar du mitt i den härliga atmosfären längs kajpromenaden.

Här har du allt du behöver direkt utanför dörren. Du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger, skolor och gym inom promenadavstånd. Vill du äta av en god middag utan att behöva gå utanför huset kan du ta hissen upp till glaskuben som utgör de två översta våningarna i höghuset. Här planeras för en restaurang i toppklass där du kan avnjuta en härlig middag med milsvid utsikt över Stockholm.

På och runt Liljeholmskajen är det lätt att hitta nya favoritplatser. Årstaskogen bjuder på kuperade motionsspår och utegym i lummig grönska och på solbryggorna längs kajpromenaden kan du njuta av solen varma dagar och titta på folklivet.

Som boende i Kajplats 6 har du alltid nära till kommunikationer. Busshållplatsen ligger runt hörnet och inom 5-10 minuters promenad finns både tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken. 

Situationsplan.

Bostäder i Kajplats 6

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  31

  onsdag

  januari

  2018

  Snart tornar fler hus upp sig

  Där byggkranen står, till vänster om det vänstra tornet, byggs Kajplats 6 på Liljeholmskajen.  

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Ett hus som höjer sig över mängden

  ”Vi tänker oss huset som en björk, som sticker upp ovanför den övriga bebyggelsen. Den vertikala rörelsen blir en dramatisk kontrast till vattnet, och associationen till trädet länkar oss till den närliggande skogen.” Alessandro Ripellino, arkitekt

   Läs mer om byggnaderna

  Interiör med nordisk prägel

  Den nordiska designtraditionen, med ljusa färger och mycket naturmaterial är utgångspunkten för inredningen. Fina detaljer, som exempelvis de massiva fönsterbänkarna i natursten, ger en ljus och naturlig känsla till ditt nya hem.

   Läs mer om inredningen

  UTMÄRKT LÄGE MED NÄRA KOMMUNIKATIONER

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Kajplats 6 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder