JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6 Till salu : Se lediga bostäder

Bo längs kajen

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Liljeholmskajen
 • Pris: 2 745 000 - 14 000 000 kr
 • Avgift: 2 621 - 5 846 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 115 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 4, 2020
 • Energiklass: B 58 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 199

Med vattnet utanför porten och stan på promenadavstånd har Kajplats 6 ett riktigt drömläge. Här bygger vi eleganta och stilrena bostäder om 1-5 rok att förälska sig i. Nu finns en ny prislista för Kvartershuset som är den lägre delen av kvarteret. Kajplats 6 kvarter omsluter en ombonad innergård med öppning mot Årstavikens vatten. Merparten av bostäderna har balkong eller uteplats med plats för umgänge med vänner och familj.

Hela Kajplats 6 karaktäriseras av närheten till vattnet, bostädernas fina ljusinsläpp, klassiska naturmaterial och ljusa färgskalor. Den mysiga innergården täcks till stor del av ett härligt trädäck, planteringar och sittplatser för umgänge med grannar och vänner.

Skolor och förskolor ligger runt hörnet och de goda kommunikationerna i form av buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg gör att det alltid är lätt att ta sig hem. Närheten till vattnet, det myllrande folklivet längs kajpromenaden och Årstaskogen lummiga natur gör Kajplats 6 till en härlig plats att leva på.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kajplats 6

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Fasad med unik struktur

Fasaden i Kajplats 6 har en unik struktur. Gråvita fält av olika keramiska fasadmaterial och olika ytstrukturer skapar en reliefverkan som gör att huset ser olika ut beroende på betraktarens synvinkel, solens höjd och väderleken. De infällda balkongerna är klädda i träfaner, vilket får dem att påminna om stora yxhugg i en vit trädstam – eller som stammen på en björk. 

BALKONGER, GÅRD OCH ÖVERNATTNINGSRUM

Majoriteten av alla lägenheter i Kajplats 6 har balkonger, varav vissa är inglasade.  Samtliga balkonger är infällda i huskroppen, vilket både ger ett skönt vindskydd och gör att du har möjlighet att använda dem som uterum under större delen året. Den generösa storleken ger plats för matgrupp och utrymme för att umgås med vänner och familj medan du njuter av den vackra utsikten.

Den mysiga innergården, som är exklusivt tillgänglig för de boende i Kajplats 6, täcks till stor del av ett fint trädäck med upphöjda planteringslådor och ger mycket plats för umgänge med grannar och lek.

På våning 25 i höghuset finns dessutom en föreningslokal med övernattningsrum och pentry för nattgäster.

Granne med himlen

Vill du äta mat i toppklass och njuta av en spektakulär vy över Stockholm? I sådana fall kan du alltid bege dig högst upp i huset till 26:e vången. Här kommer en restaurang med glasfasader från golv till tak att husera på de översta två våningarna. 

GARAGE OCH CYKELFÖRVARING

I källaren till Kajplats 6 finns trygga cykelparkeringar som är tillgängliga direkt via hissarna.

I huset bakom Kajplats 6, på Sjöviksvägen, ligger Bergrumsgaraget med över 1000 parkeringsplatser, där bostadsrättsföreningen blockhyr sina parkeringsplatser. I Bergrumsgaraget finns även MC-parkering och besöksparkering. 

 Läs mer om Bergrumsgaraget

RUM FÖR ALLA

Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra, för att din bostad ska hålla stilen och åldras med värdighet. Inredningen är inspirerad av vår nordiska formtradition. Här får du en välbalanserad bas i form av trestavig parkett i vit ask, vitmålade väggar och fönsterbänkar i putsad natursten. 

I de flesta lägenheter kan du välja att ha en öppen planlösning eller att avdela köket med en innervägg – och ge ditt hem den känsla du vill att det ska ha. På så sätt kan du anpassa ditt hem utifrån ditt liv istället för tvärtom.

Rostfritt och energieffektivt

Köken i Kajplats 6 är välutrustade med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Alla vitvaror är av det energieffektiva slaget, med modern design i rostfritt stål, som går hand i hand med den stilrena inredningen. 

Moderna badrum

Helkaklade väggar och klinker på golvet gör våtrumsytorna lättstädade, fräscha och snygga. Alla badrum är dessutom utrustade med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin – så att du kan ta hand om hela klädvården i ditt eget hem. 

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare. 

 Läs mer om JM Original

Om området

Hitta din plats på Liljeholmskajen

Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid och är idag en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Här bor du nära vackra Årstaviken och lummiga grönområden med butiker, restauranger, skolor och andra verksamheter som gör vardagen mer bekväm inom promenadavstånd. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för. Vilken blir din?

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

Stängt: 23 dec, Juldagen och Nyårsdagen.

Jämför bostäder