JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6 Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Liljeholmskajen
 • Pris: 2 950 000 - 14 000 000 kr
 • Avgift: 2 587 - 5 780 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 115 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2019 - Kvartal 4, 2020
 • Energiklass: B 58 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 199

Med sina 26 våningar blir Kajplats 6 det högsta huset på Liljeholmskajen och ett av Stockholms nya landmärken. Kvarteret omsluter en hemtrevlig innergård med en öppning mot Årstavikens kluckande vatten. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats med plats för umgänge med vänner och familj.

I Kajplats 6 kan du njuta av en elegant, tidlös inredning i nordiskt formspråk. Beroende på vad du föredrar finns ett fint utbud av olika bostäder och lägen. Spektakulär utsikt över Södermalm och Årstaviken, söderlägen med skogsutsikt, balkong eller uteplats mot den fint planerade gården. Vad föredrar du? Hur som helst hamnar du mitt i den härliga atmosfären längs kajpromenaden. Här kan du se en virtuell visning av en av våra bostäder, med utsikt mot Årstaviken. 

Här har du allt du behöver direkt utanför dörren. Du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger, skolor och gym inom promenadavstånd. Vill du äta av en god middag utan att behöva gå utanför huset kan du ta hissen upp till glaskuben som utgör de två översta våningarna i höghuset. Här planeras för en restaurang i toppklass där du kan avnjuta en härlig middag med milsvid utsikt över Stockholm.

På och runt Liljeholmskajen är det lätt att hitta nya favoritplatser. Årstaskogen bjuder på kuperade motionsspår och utegym i lummig grönska och på solbryggorna längs kajpromenaden kan du njuta av solen varma dagar och titta på folklivet.

Som boende i Kajplats 6 har du alltid nära till kommunikationer. Busshållplatsen ligger runt hörnet och inom 5-10 minuters promenad finns både tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kajplats 6

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Oslagbart läge och utsikt från Kajplats 6 över Årstaviken och Södermalm.
Härlig balkong mot vacker gård.
Vardagsrum med stort ljusinsläpp.
Kök med stilrena materialval.
Vilsamt sovrum.
Badrum med tidlösa materialval och tvättutrustning.
Kajplats 6 har ett guldläge längs populära kajpromenaden.
Trygga och välkomnande entréer.
Kajplats 6 blir det högsta huset längs Liljeholmskajen.
Kajplats 6 med utsikt mot Södermalm och Årstaviken.
Visionsbild över Liljeholmskajen.
Situationsplan.
Situationsplan över Liljeholmskajen med Kajplats 6 markerat (visionsbild).

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Fasaden i Kajplats 6 har en unik struktur. Gråvita fält av olika keramiska fasadmaterial och olika ytstrukturer skapar en reliefverkan som gör att huset ser olika ut beroende på betraktarens synvinkel, solens höjd och väderleken. De infällda balkongerna är klädda i träfaner, vilket får dem att påminna om stora yxhugg i en vit trädstam – eller som stammen på en björk. 

BALKONGER, GÅRD OCH ÖVERNATTNINGSRUM

Majoriteten av alla lägenheter i Kajplats 6 har balkonger, varav vissa är inglasade.  Samtliga balkonger är infällda i huskroppen, vilket både ger ett skönt vindskydd och gör att du har möjlighet att använda dem som uterum under större delen året. Den generösa storleken ger plats för matgrupp och utrymme för att umgås med vänner och familj medan du njuter av den vackra utsikten.

Den mysiga innergården, som är exklusivt tillgänglig för de boende i Kajplats 6, täcks till stor del av ett fint trädäck med upphöjda planteringslådor och ger mycket plats för umgänge med grannar och lek.

På våning 25 i höghuset finns dessutom en föreningslokal med övernattningsrum och pentry för nattgäster.

Granne med himlen

Vill du äta mat i toppklass och njuta av en spektakulär vy över Stockholm? I sådana fall kan du alltid bege dig högst upp i huset till 26:e vången. Här kommer en restaurang med glasfasader från golv till tak att husera på de översta två våningarna. 

GARAGE OCH CYKELFÖRVARING

I källaren till Kajplats 6 finns trygga cykelparkeringar som är tillgängliga direkt via hissarna.

I huset bakom Kajplats 6, på Sjöviksvägen, ligger Bergrumsgaraget med över 1000 parkeringsplatser, där bostadsrättsföreningen blockhyr sina parkeringsplatser. I Bergrumsgaraget finns även MC-parkering och besöksparkering. 

 Läs mer om Bergrumsgaraget

Golven är trestavig parkett i vit ask, socklarna är i vitmålad furu och de stadiga fönsterbänkarna i putsad natursten. I badrummen är golven i mörkgrå klinker och väggarna i vitt kakel, köksluckorna är stilrent vita och matchar de rostfria vitvarorna.

I de flesta lägenheter kan du välja att ha en öppen planlösning eller att avdela köket med en innervägg – och ge ditt hem den känsla du vill att det ska ha. På så sätt kan du anpassa ditt hem utifrån ditt liv istället för tvärtom.

Rostfritt och energieffektivt

Köken i Kajplats 6 är välutrustade med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Alla vitvaror är av det energieffektiva slaget, med modern design i rostfritt stål, som går hand i hand med den stilrena inredningen. 

Moderna badrum

Helkaklade väggar och klinker på golvet gör våtrumsytorna lättstädade, fräscha och snygga. Alla badrum är dessutom utrustade med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin – så att du kan ta hand om hela klädvården i ditt eget hem. 

Rum för alla

Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra, för att din bostad ska hålla stilen och åldras med värdighet. Inredningen är inspirerad av vår nordiska formtradition. Här får du en välbalanserad bas i form av trestavig parkett i vit ask och vitmålade väggar. Tack vare en medveten kombination av form och material blir ditt hem en vilsam plats där du kan hämta kraft och inspiration. 

Designmedvetna hem

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare. 

 Läs mer om JM Original

Om området

Hitta din plats på Liljeholmskajen

Livet på Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid. Området har utvecklats utifrån de boendes önskemål och behov, vilket gjort det till en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Här bor du nära vackra Årstaviken och dess lummiga grönområden med butiker, restauranger, skolor och andra verksamheter som gör vardagen mer bekväm inom promenadavstånd. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Midsommarafton 22 juni - stängt

Jämför bostäder