JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6 höghuset

Bo längs kajen

SÄLJSTART – VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Nu har våra VIP-kunder gjort sina val och kvarvarande bostäder finns nu presenterade i prislistan samt i bostadsväljaren.

I vår bostadsbutik på Sjöviksvägen 26 finns husmodell och VR-modell med solstudie. Butikspersonalen hjälper dig gärna att hitta vilken bostad som möter dina behov.
Öppettider: Tisdag-torsdag kl. 14-18, Fredag kl. 12-16, Söndag kl. 12-16

Onsdagen den 23 augusti kl. 17.00-19.00 har vi även visning i visningsbostaden på Årgångsgatan 5 med mäklare på plats.

Obs!

Med start torsdag 24 augusti kl. 10.00 tar vi emot anmälningar via e-post till fastighetsmäklare Per Helsing på Nytt Hem, per.helsing@nytthem.se. Innan dess är det inte möjligt att reservera eller boka en bostad.

Med sina 26 våningar blir Kajplats 6 det högsta huset på Liljeholmskajen med en restaurang högst upp som får milsvid utsikt över Stockholm. Bostäderna i Kajplats 6 Höghuset bjuder på sjöutsikt in mot Södermalm och söderläge med skogsutsikt åt andra hållet.

Kajplats 6 rymmer sammanlagt 199 lägenheter varav 91 i Höghuset. Bostäderna är om 2-4 rum och kök med en elegant, tidlös inredning utformad för att ge utrymme och din personlighet. Vår inredare har valt att utgå från den klassiska nordiska formtraditionen med naturmaterial och ljusa färgskalor.

I Kajplats 6 bor du i ett av huvudstadens nya landmärken, med Hornstull på promenadavstånd och några minuters t-banefärd till city. Alldeles utanför porten finns samtidigt ett utbud av butiker, restauranger, gym och service som gör att du gärna stannar kvar hemma på kajen.

Karaktäristiskt för Kajplats 6 är den glaskub som utgör de två översta våningarna där en restaurang i toppklass kommer att etablera sig. Upplyst på kvällen kommer restaurangen på håll att se ut som en lanterna som svävar ovanför resten av staden.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Ett hus som höjer sig över mängden

  ”Vi tänker oss huset som en björk, som sticker upp ovanför den övriga bebyggelsen. Den vertikala rörelsen blir en dramatisk kontrast till vattnet, och associationen till trädet länkar oss till den närliggande skogen.” Alessandro Ripellino, arkitekt

   Läs mer om byggnaderna

  Arkitekterna berättar om Kajplats 6

  Arkitekterna Alessandro Ripellino och Nanna Thelander hämtade inspiration från Årstaskogen när Kajplats 6 ritades.

  Interiör med nordisk prägel

  Den nordiska designtraditionen, med ljusa färger och mycket naturmaterial är utgångspunkten för inredningen. Fina detaljer, som exempelvis de massiva fönsterbänkarna i natursten, ger en ljus och naturlig känsla till ditt nya hem.

   Läs mer om inredningen

  UTMÄRKT LÄGE MED NÄRA KOMMUNIKATIONER

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Kajplats 6 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder