JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Liljeholmskajen

Kajplats 6 Till salu : Se lediga bostäder

Bo längs kajen

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Liljeholmskajen
 • Pris: 2 745 000 - 14 000 000 kr
 • Avgift: 2 621 - 5 846 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 115 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2021
 • Energiklass: B 58 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 199

Smartare hem till ett värde av 40 000 kr

För dig som köper en bostad i Kajplats 6 mellan 1 juni och 31 juli 2019 får du ett smartare hem till ett värde av 40 000 kr. Vad sägs om att till exempel kunna släcka hela lägenheten med ett knapptryck i hallen när du går hemifrån? Och välkomnas till en ljus lägenhet med skön musik när du kommer hem. För mer information, kontakta våra mäklare.

Med vattnet utanför porten och stan på promenadavstånd har Kajplats 6 ett riktigt drömläge. Det bästa av två världar, i ett kvarter. Här bygger vi stilrena och eleganta lägenheter om 1-5 rum och kök. Kvarteret omsluter en mysig innergård som vetter mot Årstavikens vatten. Så gott som alla bostäder har balkong eller uteplats.

Hela Kajplats 6 karaktäriseras av närheten till vattnet, bostädernas fina ljusinsläpp, klassiska naturmaterial och ljusa färgskalor. I bostadsväljaren hittar du balkongutsikter och planlösningar för de olika lägenheterna så att du kan hitta vad som passar dig bäst.  

Kajplats 6 mysiga innergård täcks till stor del av ett härligt trädäck, planteringar och sittplatser för umgänge med grannar och vänner. I Kajplats 6 planeras det även för två restauranger - en bistro längs kajen och en topprestaurang med panoramautsikt högst upp i det 26 våningar höga huset.

Skolor och förskolor ligger runt hörnet och de goda kommunikationerna i form av buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg gör att det alltid är lätt att ta sig hem. Närheten till vattnet, det myllrande folklivet längs kajpromenaden och Årstaskogen lummiga natur gör Kajplats 6 till en härlig plats att leva på.

Trygghetspaket
Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem till Kajplats 6.

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige
Kajplats 6 har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kajplats 6

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Fasad med unik struktur

Fasaden i Kajplats 6 har en unik struktur. Gråvita fält av olika keramiska fasadmaterial och olika ytstrukturer skapar en reliefverkan som gör att huset ser olika ut beroende på betraktarens synvinkel, solens höjd och väderleken. De infällda balkongerna är klädda i träfaner, vilket får dem att påminna om stora yxhugg i en vit trädstam – eller som stammen på en björk. 

BALKONGER, GÅRD OCH ÖVERNATTNINGSRUM

Majoriteten av alla lägenheter i Kajplats 6 har balkonger, varav vissa är inglasade. Merparten av balkongerna är infällda i huskroppen, vilket både ger ett skönt vindskydd och gör att du har möjlighet att använda dem som uterum under större delen året. Den generösa storleken ger plats för matgrupp och utrymme för att umgås med vänner och familj medan du njuter av den vackra utsikten.

Den mysiga innergården, som är exklusivt tillgänglig för de boende i Kajplats 6, täcks till stor del av ett fint trädäck med upphöjda planteringslådor och ger mycket plats för umgänge med grannar och lek.

På våning 25 i höghuset finns dessutom en föreningslokal med övernattningsrum och pentry för nattgäster.

Granne med himlen

Vill du äta mat i toppklass och njuta av en spektakulär vy över Stockholm? I sådana fall kan du alltid bege dig högst upp i huset till 26:e vången. Här kommer en restaurang med glasfasader från golv till tak att husera på de översta två våningarna. 

GARAGE OCH CYKELFÖRVARING

I källaren till Kajplats 6 finns trygga cykelparkeringar som är tillgängliga direkt via hissarna.

I huset bakom Kajplats 6, på Sjöviksvägen, ligger Bergrumsgaraget med över 1000 parkeringsplatser, där bostadsrättsföreningen blockhyr sina parkeringsplatser. I Bergrumsgaraget finns även MC-parkering och besöksparkering. 

 Läs mer om Bergrumsgaraget

RUM FÖR ALLA

Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra, för att din bostad ska hålla stilen och åldras med värdighet. Inredningen är inspirerad av vår nordiska formtradition. Här får du en välbalanserad bas i form av trestavig parkett i vit ask, vitmålade väggar och fönsterbänkar i putsad natursten. 

I de flesta lägenheter kan du välja att ha en öppen planlösning eller att avdela köket med en innervägg – och ge ditt hem den känsla du vill att det ska ha. På så sätt kan du anpassa ditt hem utifrån ditt liv istället för tvärtom.

Rostfritt och energieffektivt

Köken i Kajplats 6 är välutrustade med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Alla vitvaror är av det energieffektiva slaget, med modern design i rostfritt stål, som går hand i hand med den stilrena inredningen. 

Moderna badrum

Helkaklade väggar och klinker på golvet gör våtrumsytorna lättstädade, fräscha och snygga. Alla badrum är dessutom utrustade med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin – så att du kan ta hand om hela klädvården i ditt eget hem. 

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare. 

 Läs mer om JM Original

Om området

Hitta din plats på Liljeholmskajen

Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid och är idag en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Här bor du nära vackra Årstaviken och lummiga grönområden med butiker, restauranger, skolor och andra verksamheter som gör vardagen mer bekväm inom promenadavstånd. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för. Vilken blir din?

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder