Planerat

Stockholm / Liljeholmskajen

Marieviks Udde

Sju torn med utsikt

Information

Detaljplanearbetet för Marieviks Udde pågår för fullt. Preliminär säljstart är hösten 2017. Vi hoppas kunna berätta mer om projektet under hösten 2016. Gör gärna en intresseanmälan så skickar vi information till dig.

På Marieviks Udde kommer en ny kontur i stadssilhuetten att växa fram. Sju torn med en lika elegant som spektakulär arkitektur formar ett nytt landmärke intill Liljeholmsbron. Marieviks Udde blir en förlängning av innerstan och en ny mötesplats för boende och besökare.

Här ryms sammanlagt cirka 750 bostäder med planlösning, ljus och utsikter i fokus, liksom stilren inredning och vackra materialval. I entréplan binds fyra av tornen samman med ett unikt glashus som rymmer restauranger och service. Inne och ute flyter samman oavsett årstid och väder.

Preliminär säljstart hösten 2017.

Marieviks Udde blir en förlängning av innerstan och en ny mötesplats för boende och besökare.

Utsikt över Tantolunden

En stor andel av bostäderna får utsikt över Tantolunden, Årstaviken och Södermalm. Från de översta våningsplanen har du fin panoramavy över hela Stockholms innerstad.

Läs mer om bostäderna

Fint sjöläge vid Liljeholmsbron

Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en förlängning av söder. Marieviks Udde ligger på bästa läge vid kajpromenaden, precis intill Liljeholmsbron. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger, caféer, service och butiker.

Läs mer om Liljeholmskajen

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

Bli VIP-kund