JM does not take responsibility for the translation
Marieviks Udde
Planerat

Stockholm / Liljeholmskajen

Marieviks Udde

omarbetning pågår

Marieviks Udde

Information om pågående detaljplanarbete

Vid en samlad bedömning av yttranden och synpunkter på samrådsförslaget har stadsbyggnadsnämnden beslutat att det samrådda förslaget för Marievik 15 (JM:s fastighet) inte är möjligt att vidareutveckla inom ramen för det ursprungliga arkitektoniska konceptet. JM har påbörjat en omarbetning av kvarteren för att bemöta de önskemål på utformning som staden har. 

På Marieviks Udde kommer en ny del av staden att växa fram. Intresset och engagemanget för de bostäder JM planerar att bygga här är fantastiskt stort.

Intresset ser vi som ett tecken på den stora efterfrågan av bostäder i attraktiva lägen. Engagemanget är för oss ett kvitto på att vi stockholmare bryr oss om vår stad, vilket vi på JM är lyhörda för. Ett resultat av engagemanget från Stockholms medborgare blir en ny gestaltning. I pågående omarbetning tar JM, i samarbete med Stockholms stad, fasta på de synpunkter som framkommit under samrådsprocessen.

Nu pågår arbetet med att forma de nya kvarteren. Den arkitektoniska utformningen omarbetas, likaså husens höjder och placeringar, vilket resulterar i en ny karaktär i förhållande till den omgivande miljön. Wingårdhs Arkitektkontor har tagit fram den övergripande strukturen och fortsätter att utveckla några av kvarteren. Andra kvarter kommer att utvecklas färdigt av Alessandro Ripellino Arkitekter och Brunnberg & Forshed Arkitektkontor.

Gör gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad på vad som händer på Marieviks Udde. Säljstart planeras till hösten 2018 .

Marieviks Udde blir en förlängning av innerstan och en ny mötesplats för boende och besökare.

I närheten

Kolla restider

  UTMÄRKT LÄGE MED NÄRA KOMMUNIKATIONER

  Marieviks Udde ligger på bästa läge vid kajpromenaden, precis intill Liljeholmsbron. Här bor du nära stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Jämför bostäder