JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Stockholm / Liljeholmskajen

Marieviks Udde

Sju torn med utsikt

Information

Detaljplanearbetet för Marieviks Udde pågår för fullt. Preliminär säljstart är hösten 2017.  Gör gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad allteftersom.

På Marieviks Udde kommer en ny kontur i stadssilhuetten att växa fram. Sju torn med en lika elegant som spektakulär arkitektur formar ett nytt landmärke intill Liljeholmsbron. Marieviks Udde blir en förlängning av innerstan och en ny mötesplats för boende och besökare.

Här ryms sammanlagt cirka 750 bostäder med planlösning, ljus och utsikter i fokus, liksom stilren inredning och vackra materialval. I entréplan binds fyra av tornen samman med ett unikt glashus som rymmer restauranger och service. Inne och ute flyter samman oavsett årstid och väder.

Preliminär säljstart hösten 2017.

Marieviks Udde blir en förlängning av innerstan och en ny mötesplats för boende och besökare.

I närheten

Kolla restider

  Utsikt över Tantolunden

  En stor andel av bostäderna får utsikt över Tantolunden, Årstaviken och Södermalm. Från de översta våningsplanen har du fin panoramavy över hela Stockholms innerstad.

   Läs mer om bostäderna

  Fint sjöläge vid Liljeholmsbron

  Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en förlängning av söder. Marieviks Udde ligger på bästa läge vid kajpromenaden, precis intill Liljeholmsbron. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger, caféer, service och butiker.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Jämför bostäder