JM does not take responsibility for the translation

Hitta din plats på liljeholmskajen

Livet på Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen och alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för.

Nedan finner du våra bostäder till salu. Oavsett om du söker ett perfekt läge för barnfamiljen, utsikt från kajen eller önskar en gemensam takterrass hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta din plats på Liljeholmskajen.

Brohuset - så nära vattnet du kan komma

På ett av Liljeholmskajens bästa lägen intill Årstabroarna bygger JM ett av områdets mest tongivande hus. Det 16 våningar höga Brohuset får en lång och slank gestalt vars glasklädda fasader och balkonger spänner sig runt byggnaden. Alla boende får tillgång till husets takterrass med utsikt över Stockholm.

 Läs mer om Brohuset

Sjöviksbacken - Perfekt läge mellan kaj och höjd

Med en ombonad känsla, hög funktionalitet och nära kommunikationer till såväl cityliv som naturupplevelser, är Sjöviksbacken ett område som välkomnar både singelhushåll och barnfamiljer. Området är uppbrutet i tre delar som formar sig som en skyddande triangel runt en trevlig och ombonad innergård.

 Läs mer om Sjöviksbacken 1-3

Kajplats 6 Höghuset - BO LÄNGS KAJEN

Med sina 26 våningar blir Kajplats 6 det högsta huset på Liljeholmskajen med en restaurang högst upp som får milsvid utsikt över Stockholm. Bostäderna i Kajplats 6 Höghuset bjuder på sjöutsikt in mot Södermalm och söderläge med skogsutsikt åt andra hållet.

 Läs mer om Kajplats 6 Höghuset

Kajplats 6 Kvartershuset - Bo längs kajen

Kajplats 6 Kvartershuset utgör de första 6-7 våningarna i kvarteret. Bostäderna får en fin kontakt med vattnet och Södermalm på ena sidan och de befintliga kvarteren på Liljeholmskajen åt övriga håll. Höghuset med sina 26 våningar i kvarterets ena hörn gör Kajplats 6 till det högsta huset på Liljeholmskajen. Högst upp ligger en restaurang som får milsvid utsikt över Stockholm.

 Läs mer om Kajplats 6 Kvartershuset

Min plats på Liljeholmskajen

Alla har vi en plats där vi bor som vårt hjärta klappar lite extra för. Här är fyra favoritplatser som några av områdets boende och verksamma vill berätta mer om. 

”På bryggan gör jag allt från att ha picknick till att jobba”

Tommy väljer solbryggan ute i vattnet. Bryggan symboliserar närheten till naturen och möjligheten att på ett enkelt sätt komma ut och få luft. Av samma anledning går han hit ut flera gånger i veckan för att träffa grannar, dricka kaffe och njuta av folklivet.

"HÖGST UPPE PÅ BYGGET ÄR UTSIKTEN MAGISK”

Donja stannar gärna till på Brohusets gemensamma takterrass som hennes arbetslag bygger. Särskilt nu på hösten när arbetsdagen nyss börjat och stora delar av Stockholm fortfarande sover. Soluppgångarna kan peppa igång vilket arbetspass som helst.

”Det är kul att bo på Sjövikstorget för man kan klättra här”

Olivia trivs bäst i klätterställningen på Sjövikstorget. För att hon tycker om att klättra helt enkelt. Nästan varje dag kommer hon hit ensam eller med kompisar för att klänga sig upp i ställningen eller cykla. Men mest bara för att leka olika lekar.

”På balkongen finns tiden att landa och hitta kraften”

Lillemor och Hasse trivs bäst på sin inglasade balkong. Lugnet och utsikten över vattnet ger återhämtning i vardagskampen efter Hasses stroke. 

Till intervju

Jämför bostäder