JM does not take responsibility for the translation
31

torsdag

maj

2018

Söndagen bjöd på festligheter i solen

I söndags gick Sjöviksdagen av stapeln på Sjövikstorget och det bjöds på festligheter för stora som små i form av ponnyridning, loppis och allsång. 

29

tisdag

maj

2018

Häng på och plogga i Liljeholmskajen 31 maj!

Skräp i mark och natur är en alltmer vanlig företeelse. För att hjälpa till att hålla omgivningen ren kan du prova på att plogga (dvs att motionera samtidigt som du plockar skräp) tillsammans med Runacademy, initiativtagaren Erik Ahlström och Svenska Kyrkan i Hägersten. Det enda du behöver göra är att snöra på dig löparskorna, ta med dig en plastpåse och plocka upp det skräp du ser längs löprundan. 

22

tisdag

maj

2018

Kom och fira Sjöviksdagen med oss!

Söndagen den 27 maj är det dags för Sjöviksdagen som i år har fokus på barnen. I vanlig ordning kommer dagen att firas med marknad, loppis och ponnyridning. Hos oss i bostadsbutiken kommer du kunna testa VR-glasögon och gå runt på Liljeholmskajen virtuellt. 

22

tisdag

maj

2018

Ännu ett kvarter på Liljeholmskajen fylls med liv

För Brohuset på Liljeholmskajen är inflyttningen i full gång och ännu ett kvarter längs kajen fylls med liv. Hittills har en tredjedel av alla boende flyttat in och i november beräknas alla vara inflyttade. Och eftersom en flytt är en viktig händelse i livet tas de boende i kvarter Brohuset emot på ett högtidligt sätt – med utrullad röd matta. 

26

måndag

mars

2018

Årstaskogen och Årsta holmar blir naturreservat

En av de stora fördelarna med att bo i Liljeholmskajen är närheten till naturen i Årstaskogen. Nu står det klart att såväl Årstaskogen och Årsta holmar kommer att bli naturreservat.  

Jämför bostäder