JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Sjöviksbacken

Hemtrevligt mellan kaj och höjd

Nu bygger vi 229 välkomnande bostäder vid Liljeholmskajen, varav 100 bostäder i den första etappen. Med nära kommunikationer till såväl cityliv som naturupplevelser, är Sjöviksbacken ett område som välkomnar både singelhushåll och barnfamiljer.

I sluttningen mellan Kajen och Sjövikshöjden växer ett nytt bostadsområde fram. Här tornar kvarteret Sjöviksbacken upp sig med sina karaktäristiska vinklar och stora balkonger som inbjuder till gemytligt umgänge i kvällssolen. Området är uppbrutet i tre delar som formar sig som en skyddande triangel runt en trevlig och ombonad innergård.

Sjöviksbacken rymmer totalt 229 lägenheter om 1–5 rum och kök där så gott som alla får egen balkong eller uteplats. Bostäderna planeras för att på bästa sätt ta tillvara på varje kvadratmeter. Här bor du funktionellt, trevligt och ombonat bara ett stenkast från Årstaviken, nära såväl parker och naturområden. 

Sjöviksbacken har ett utmärkt läge med nära kommunikationer, oavsett hur du vill färdas. Liljeholmstorget ligger en kort promenad bort eller en minut med tvärbana/buss och är knutpunkt för kollektivtrafiken med både bussar, t-bana och tvärbana.

På andra sidan Sjöviksbacken ligger en skola och i planerna för kvarteret ingår flera kommersiella lokaler i husets entréplan. Under huset planeras för parkeringsgarage med två in- och utfarter och på innergården finns en väl tilltagen cykelparkering.

Karta över Liljeholmskajen med Sjöviksbacken utmärkt.

I närheten

Kolla restider

  Utmärkt läge med nära kommunikationer

  I Sjöviksbacken bor du i attraktiva Liljeholmskajen, ett område med utmärkta kommunikationer och en närhet till stad, vatten och natur. Alldeles nedanför backen ligger Årstaviken och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Vackert och variationsrikt

  I den brantaste delen av backen – mitt emellan kaj och höjd – bjuder kvarteret Sjöviksbacken på stilrena vinklar och vackra vyer.

   Läs mer om byggnaderna

  Levande hem

  Samtliga bostäder i Sjöviksbacken förses med en ombonad och hållbar grundinredning som vi kallar för JM Original. Färger och materialval är väl genomtänkta för att ge dig utrymme att skapa din egen stil.

   Läs mer om inredningen

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  Instagram

  Jämför bostäder