JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Stockholm / Liljeholmskajen

Sjöviksbacken 3

Perfekt läge mellan kaj och höjd

Bli VIP-kund redan nu! 

I höst säljstartar vi Sjöviksbacken 3 till våra VIP-kunder. Passa på att bli VIP-kund redan nu! Som VIP-kund får du möjlighet att boka en lägenhet innan de släpps till allmän försäljning, och blir därefter inbjuden till en VIP-visning.

Läs mer och registrera dig som VIP-kund

Med nära kommunikationer till såväl cityliv som naturupplevelser, är Sjöviksbacken ett område som välkomnar både singelhushåll och barnfamiljer. Den sista och tredje etappen i Sjöviksbacken kommer att erbjuda funktionella och ombonade lägenheter om 2-4 rum och kök.

I sluttningen mellan Kajen och Sjövikshöjden tornar kvarteret Sjöviksbacken upp med sina karaktäristiska vinklar och stora balkonger som inbjuder till gemytligt umgänge i kvällssolen. Området är uppbrutet i tre delar som formar sig som en skyddande triangel runt en trevlig och ombonad innergård.

Bostäderna planeras för att på bästa sätt ta tillvara på varje kvadratmeter. Här bor du funktionellt, trevligt och ombonat bara ett stenkast från Årstaviken, nära såväl parker som naturområden. 

Sjöviksbacken har ett utmärkt läge nära kommunikationer, oavsett hur du vill färdas. Liljeholmstorget ligger en kort promenad bort eller en minut med tvärbana/buss och är knutpunkt för kollektivtrafiken med både bussar, t-bana och tvärbana.

På andra sidan Sjöviksbacken ligger en skola och i planerna för kvarteret ingår flera kommersiella lokaler i husets entréplan. Under huset planeras för parkeringsgarage med två in- och utfarter och på innergården finns en väl tilltagen cykelparkering.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  MELLan kaj och höjd

  – Sjöviksbackens lutning har spelat en viktig roll för kvarterets utformning, vilket också avspeglar sig i den övergripande formen, berättar Willy Hermansson från arkitektfirman SWECO.

   Läs mer om byggnaden

  Välkommen hem

  Vare sig du hittar hem i en kvadratsmart etta eller en rymlig femma kan du som bor i Sjöviksbacken räkna med en hemtrevlig och ombonad inredningsgrund.

   Läs mer om inredningen

  UTMÄRKT LÄGE MED NÄRA KOMMUNIKATIONER

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmen

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder