JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Liljeholmskajen

Sjöviksbacken Till salu : Se lediga bostäder

Familjärt i ny vinkel

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Liljeholmskajen
 • Pris: 2 525 000 - 11 750 000 kr
 • Avgift: 2 382 - 6 814 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 29 - 144 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 2, 2020
 • Energiklass: C 61 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 229

I en solig sluttning vid Liljeholmskajen ligger kvarteret Sjöviksbacken. Ett barnvänligt kvarter som utmärks av sina karaktäristiska vinklar, en ombonad innergård, närhet till natur och goda kommunikationer. Här bor du i välkomnande bostäder med balkong eller uteplats, i hjärtat av Liljeholmskajen. Skulle kärlek uppstå kan du flytta in på en gång.

Sjöviksbackens hus med sina karaktäristiska vinklar bildar tillsammans en ram runt en hemtrevlig innergård med plats för lek och gemenskap. Här finns alla möjligheter att trivas och lära känna dina nya grannar.

Majoriteten av lägenheterna har generös balkong eller uteplats med utrymme för både fika med vänner och grönskande odlingar. I bostadsväljaren hittar du planlösningar, bilder och en solstudie så att du kan se hur solen rör sig över kvarteret. 

I Sjöviksbacken har du alltid nära hem. Busshållplatsen ligger ett stenkast bort och inom 5-10 minuters promenad finns såväl tvärbana och pendeltåg som Liljeholmstorget som är knutpunkt för kollektivtrafiken.  

Längs Liljeholmskajen hittar du skolor, restauranger, butiker och härliga gångstråk utmed vattnet. I Årstaviken finns lummiga grönområden och sköna motionsspår, och på bryggorna längs Liljeholmskajen kan du njuta av en kaffe och titta på folklivet. 

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige
Sjöviksbacken har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Sjöviksbacken

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Karaktäristiska vinklar

Husens karaktäristiska vinklar framhäver kvarterets placering i sluttningen mellan höjd och kaj. Huskropparna sluter sig åt tre håll och skapar en ombonad innergård. Den lägre södra fasaden högst upp i backen släpper samtidigt in dagsljus från lunchtid fram till kvällen under sommarhalvåret, vilket gör gården härligt solig.

Med inspiration från dansk och holländsk arkitektur kläs fasaderna med mörkt, danskt tegel som bryts av med vita putspartier. I gatuplan finns plats för kommersiella verksamheter, bland annat förbereds för en uteservering i söderläge. 

Balkonger och uteplatser

Majoriteten av lägenheterna har generös balkong eller uteplats med utrymme för både umgänge och odlingar. Vissa av Sjöviksbackens boende kommer att kunna njuta av utsikten över Årstavikens glimrande vatten från balkongen medan andra kan sippa på en kaffe och titta på barnen som leker på innergården. Oavsett vy, kan du slå upp dörren, släppa in brisen och njuta av din nya utsikt! 

Gemensamma funktioner

Under husen finns gemensamt garage och cykelförvaring. Även på innergården finns cykelparkering. Kvarteret har också en gemensam tvättstuga som kan vara smidig att använda när du har extra mycket tvätt. 

Kök att trivas i

Det stilrena, moderna köket är av hög kvalitet och varje detalj är noga genomtänkt. En neutral grund kombineras här med rostfria energisnåla vitvaror. Praktiska utdragbara lådor ger dig bra överblick och skapar god ordning. Kakel och luckor är vita, handtagen rostfria och bänkskivan i en inbjudande grå nyans. Nu är det bara upp till dig att fylla bostadens hjärta med färg, form och liv. 

Badrum för hela familjen

Badrummet välkomnar dig och din familj med sin ljusa och stilrena inredning. Lättskötta ytskikt, som stora vita kakelplattor och grått klinkergolv, gör utrymmet lätt att hålla rent. I en praktisk kommod förvarar du alla toalettartiklar. Den egna tvättutrustningen är givetvis energisnål och gör att du får samma funktionalitet som i en tvättstuga. Andra fina detaljer är duschväggen i glas och, den av oss designade, torkställningen John.  

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Hitta din plats på Liljeholmskajen

Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid och är idag en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Här bor du nära vackra Årstaviken och lummiga grönområden med butiker, restauranger, skolor och andra verksamheter som gör vardagen mer bekväm inom promenadavstånd. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för. Vilken blir din?

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder