JM does not take responsibility for the translation
Sjöviksbacken
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Sjöviksbacken

Familjärt i ny vinkel

Sjöviksbacken

I en solig sluttning vid Liljeholmskajen ligger kvarteret Sjöviksbacken. Ett barnvänligt kvarter som utmärks av sina karaktäristiska vinklar, en ombonad innergård, närhet till natur och goda kommunikationer.

Sjöviksbackens välkomnande hus med sina karaktäristiska vinklar bildar tillsammans en ram runt en hemtrevlig och ljus innergård med plats för lek och gemenskap. Här finns alla möjligheter att trivas och lära känna dina nya grannar.

Majoriteten av lägenheterna har generös balkong eller uteplats med utrymme för både för fika med vänner och grönskande odlingar.

I dag har tusentals människor hittat hem till Liljeholmskajen och området har utvecklats utifrån de boendes önskemål och behov. Längs Liljeholmskajen hittar man idag skolor, restauranger, butiker och härliga gångstråk utmed vattnet. Samtidigt som området vuxit och blivit ett av Stockholms mest attraktiva stadsdelar, har charmen och de lummiga grönområden bevarats. I Årstaviken finns sköna motionsspår och på bryggorna längs Liljeholmskajen kan du njuta av en kaffe och titta på folklivet.

I Sjöviksbacken har du alltid nära hem. Busshållplatsen ligger ett stenkast bort och inom 5-10 minuters promenad hittar du såväl tvärbana och pendeltåg som Liljeholmstorget som är knutpunkt för kollektivtrafiken.  

Kanske är det här du hittar ditt nya hem? 

 

Situationsplan över Liljeholmen med Sjöviksbacken markerat.

Bostäder i Sjöviksbacken

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  22

  torsdag

  februari

  2018

  Dags för sportlov

  Det finns ingen anledning att sitta hemma under sportlovet, oavsett vilket väder det bjuds på. Med buss, tunnelbana, pendel och tvärbana i närheten av Sjöviksbacken är det dessutom enkelt att ta sig till aktiviteterna.
   

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Utmärkt läge med nära kommunikationer

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Perfekt läge mellan kaj och höjd

  Mitt i sluttningen mellan höjd och kaj ligger Sjöviksbacken. Ett ombonat kvarter med egen innergård, karaktäristiska vinklar, stora balkonger och vackra vyer.

   Läs mer om byggnaderna

  Välkommen hem

  Känslan att låsa upp dörren och känna doften av nytt är fantastisk. I Sjöviksbacken välkomnas du av stora, härliga ljusinsläpp från flera håll och noga genomtänkta materialval. Fyll bostaden med innehåll och skapa ditt unika hem!

   Läs mer om inredningen

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Instagram

  Jämför bostäder