JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Liljeholmskajen

Sjöviksbacken Till salu : Se lediga bostäder

Familjärt i ny vinkel

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Liljeholmskajen
 • Pris: 2 525 000 - 11 750 000 kr
 • Avgift: 2 382 - 6 814 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 29 - 144 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2019 - Kvartal 2, 2020
 • Energiklass: C 61 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 229

Kom på visning när det passar dig!

Förutom annonserade visningar finns mäklare på plats varje torsdag kl 14.00-15.00 i bostadsbutiken på Sjöviksvägen 26. Under visningen kan du titta på husmodellen och uppleva bostaden virtuellt för att få en känsla för såväl solläge som balkongutsikt. 

Varmt välkommen!

I en solig sluttning vid Liljeholmskajen ligger kvarteret Sjöviksbacken. Ett barnvänligt kvarter som utmärks av sina karaktäristiska vinklar, en ombonad innergård, närhet till natur och goda kommunikationer. Här bor du i välkomnande bostäder med balkong eller uteplats, i hjärtat av Liljeholmskajen.

Sjöviksbackens hus med sina karaktäristiska vinklar bildar tillsammans en ram runt en hemtrevlig och ljus innergård med plats för lek och gemenskap. Här finns alla möjligheter att trivas och lära känna dina nya grannar.

Majoriteten av lägenheterna har generös balkong eller uteplats med utrymme för både fika med vänner och grönskande odlingar. 

I dag har tusentals människor hittat hem till Liljeholmskajen och området har utvecklats utifrån de boendes önskemål och behov. Längs Liljeholmskajen hittar man idag skolor, restauranger, butiker och härliga gångstråk utmed vattnet. Samtidigt som området vuxit och blivit ett av Stockholms mest attraktiva stadsdelar, har charmen och de lummiga grönområden bevarats. I Årstaviken finns sköna motionsspår och på bryggorna längs Liljeholmskajen kan du njuta av en kaffe och titta på folklivet.

I Sjöviksbacken har du alltid nära hem. Busshållplatsen ligger ett stenkast bort och inom 5-10 minuters promenad hittar du såväl tvärbana och pendeltåg som Liljeholmstorget som är knutpunkt för kollektivtrafiken.  

Kanske är det här du hittar ditt nya hem? 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Sjöviksbacken

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Majoriteten av lägenheterna i Sjöviksbacken har generös balkong eller uteplats med utrymme för både umgänge och odlingar (visionsbild).
Den öppna planlösningen skapar ljus och rymd (visionsbild).
Ljusa väggar och en mattlackad ekparkett ger dig en elegant grund som du lätt kan bygga vidare på (visionsbild).
I badrummet klär vi väggarna med stora vita kakelplattor och på golvet lägger vi grå klinker (visionsbild).
Kvarterets inre gård med planteringar, lekutrustning och sittplatser (visionsbild).
Det nordvästra hörnet av kvarteret i korsningen Oskarslundsbacken-Fredsborgsgatan. Burspråk och balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Sockelvåningen inrymmer lokaler, entréer och nedfarter till garage (visionsbild).
Gårdsöppningen längs Oskarslundsbacken. Samtliga trapphus har egen entré till innergården med cykelparkering, planteringar, sittplatser och lekutrustning (visionsbild).
I Sjöviksbacken bor du 2 minuters promenad från Liljeholmskajens strandpromenad (visionsbild).
Vy över Årstabron.
Vid strandpromenaden i Liljeholmskajen kan du jogga, promenera, strosa eller bara sitta ner på trätrallen och dingla med benen.
Ta promenader och njut av naturen i närliggande Årstaskogen.
Nära kommunikationer med ett stort urval av bussar, tvärbana, pendel och tunnelbana.
Situationsplan över Liljeholmen med Sjöviksbacken markerat.
Situationsplan över Sjöviksbacken
Situationsplan över Liljeholmskajen med Sjöviksbacken markerat (visionsbild).

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Karaktäristiska vinklar

Husens karaktäristiska vinklar framhäver kvarterets placering i sluttningen mellan höjd och kaj. Huskropparna sluter sig åt tre håll och skapar en ombonad innergård. Den lägre södra fasaden högst upp i backen släpper samtidigt in dagsljus från lunchtid fram till kvällen under sommarhalvåret, vilket gör gården härligt solig.

Med inspiration från dansk och holländsk arkitektur kläs fasaderna med mörkt, danskt tegel som bryts av med vita putspartier. I gatuplan finns plats för kommersiella verksamheter, bland annat förbereds för en uteservering i söderläge. 

Balkonger och uteplatser

Majoriteten av lägenheterna har generös balkong eller uteplats med utrymme för både umgänge och odlingar. Vissa av Sjöviksbackens boende kommer att kunna njuta av utsikten över Årstavikens glimrande vatten från balkongen medan andra kan sippa på en kaffe och titta på barnen som leker på innergården. Oavsett vy, kan du slå upp dörren, släppa in brisen och njuta av din nya utsikt! 

Gemensamma funktioner

Under husen finns gemensamt garage och cykelförvaring. Även på innergården finns cykelparkering. Kvarteret har också en gemensam tvättstuga som kan vara smidig att använda när du har extra mycket tvätt. 

Kök att trivas i

Det stilrena, moderna köket är av hög kvalitet och varje detalj är noga genomtänkt. En neutral grund kombineras här med rostfria energisnåla vitvaror. Praktiska utdragbara lådor ger dig bra överblick och skapar god ordning. Kakel och luckor är vita, handtagen rostfria och bänkskivan i en inbjudande grå nyans. Nu är det bara upp till dig att fylla bostadens hjärta med färg, form och liv. 

Badrum för hela familjen

Badrummet välkomnar dig och din familj med sin ljusa och stilrena inredning. Lättskötta ytskikt, som stora vita kakelplattor och grått klinkergolv, gör utrymmet lätt att hålla rent. I en praktisk kommod förvarar du alla toalettartiklar. Den egna tvättutrustningen är givetvis energisnål och gör att du får samma funktionalitet som i en tvättstuga. Andra fina detaljer är duschväggen i glas och, den av oss designade, torkställningen John.  

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Hitta din plats på Liljeholmskajen

Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid och är idag en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Här bor du nära vackra Årstaviken och lummiga grönområden med butiker, restauranger, skolor och andra verksamheter som gör vardagen mer bekväm inom promenadavstånd. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för. Vilken blir din?

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder