JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Sköndal

Glädjen Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Sköndal
 • Pris: 2 495 000 - 6 195 000 kr
 • Avgift: 2 880 - 5 970 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 35 - 119 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 2, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 - B 58 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 82

Öppet hus

I sommar har vi öppet varje tisdag klockan 15-16 i vår bostadsbutik på Sjöviksvägen 26 vid Liljeholmskajen. Välkommen hit eller besök någon av våra andra bostadsbutiker för att få veta mer om våra projekt.

Sköndal är en välbevarad och lite dold idyll söder om Söder, med låga hus och cykelvänliga kvarters­gator intill sjön Drevvikens norra strand. I det nya kvarteret Glädjen investerar du för både livskvalitet och framtid med aktiva helger i naturen. Med nära kommunikationer till såväl city som naturupplevelser, är Sköndal ett område som välkomnar både barnhushåll och singelhushåll.

Glädjen är ett efterlängtat tillskott av moderna bostäder varav med fokus på smart förvaring och flexibla planlösningar. Bostäder som kan förändras och anpassas till just dina önskemål och behov, oavsett var i livet du befinner dig. 

Några minuters promenad från Glädjen ligger Drevviken där man hittar fina stränder och bryggor som bjuder in till bad, samt Stockholms första tillgänglighetsanpassade utegym - Stora Sköndals utegym. 

I Farsta centrum, som cirka tio minuter bort med buss, finner du ett brett utbud av shopping, restauranger och service. 

Med direktbussen som stannar utanför husen är du vid Gullmarsplan på 15 minuter och till city tar du dig under halvtimmen. Området har flera fina och väl utbyggda cykelbanor som gör det smidigt att ta sig till Globen och Södermalm. Kvarterets egen bilpool är ytterligare ett modernt och miljövänligt alternativ för dig som bor i Glädjen. 

Kvarteret Glädjen består 157 bostäder, varav första etappen omfattar 82 bostäder. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Glädjen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Inredningen i Glädjen utgår från en modern formtradition där hållbara naturmaterial spelar en framträdande roll (visionsbild).
Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp (visionsbild).
Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats som kan användas som ett extra rum under årets varmare månader (visionsbild).
Den lummiga innergården ger tid för rekreation. Här kan man slå sig ner på någon av bänkarna och njuta av grönskan (visionsbild).
På den mysiga innergården ges utrymme för barnen att leka på (visionsbild).
Glädjen är ett kvarter med klassisk tegelfasad belägen i den välbevarade idyllen Sköndal (visionsbild).
Sköndal präglas av låga hus och villabebyggelse omgiven av tallar och ekar som fått växa sig stora.
Några minuters promenad från Glädjen ligger vackra Drevviken och Sköndalsbryggan med badbryggor.
Vid Drevviken finns förutom badplats med strand och bryggor även gott om fisk för den fiskeintresserade.
I närheten av kvarteret Glädjen ligger Drevvikens naturreservat som är ett populärt friluftsområde med rik biologisk mångfald.
Vid Drevviken och Flaten finns fina skogsvägar när du är sugen på en promenad eller löparrunda.
Sandåkra bollplan har konstgräsplan med belysning. Här finns även löparbanor, hoppgrop och isbana på vintern.
Vid Spritstorget ligger anrika Sköndals konditori. I Sköndals centrum finns bland annat matbutik, apotek, konditori, restaurang och bibliotek.
Att bo i Sköndal är idealiskt om du gillar natur och utomhusliv.
Området är barnvänligt och har flera lekparker.
10 minuters promenadväg från Glädjen hittar du Stora Sköndals utegym.
Kommunikationerna till och från Sköndal är goda - med direktbuss tar det bara tio minuter till Gullmarsplan. Farsta och Skarpnäck ligger bara 15 minuter bort åt respektive håll.
Med cykel tar du dig snabbt till de olika delarna av Stockholm.
Flygfoto över Sköndal och Drevviken överkant. Högst upp i högra hörnet skymtas Farsta.
Flygfoto över Sköndal med kvarteret Glädjen markerat.
Visionsbild över Sköndal där kvarteret Glädjen markerats ut.
Situationsplan över Glädjen.
Situationsplan över Sköndal med Glädjen markerad.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

En klassisk design

Lamellhusen i två till sex våningar smälter väl in i omgivningen, medan ett av husen blir något av en uppstickare med nio våningar, där de översta får öppna utblickar över omgivningen och det närbelägna torget. Flera av husen har fina vindslägenheter med hög trivselfaktor under snedtaket. Alla hus har klassiska tegelfasader i en elegant gråskala.

- Kvarteret Glädjen skapar med sina två fina kvarter en entré till den nya stadsdelen i Sköndal. Variation och flexibilitet karaktäriserar både hus och lägenheter, där flera av husen får unika vindslägenheter tack vare de karaktäristiska sadeltaken. Lokalerna och bostäderna i gatuplanet bidrar till att göra Glädjen till ett levande stadskvarter, säger Annie Thulin, Erséus Arkitekter. 

Cykelrum och parkering

Cykeln förvarar du tryggt i cykelrummet som ligger praktiskt inrett mot gatan. Här finns också laddningsbara parkeringsplatser för elfordon samt platser för de fordon som ingår i bilpoolen.

Kommersiella lokaler

Bottenvåningen i punkthuset förbereds för restaurang- eller caféverksamhet med plats för en trivsam uteservering. I entréplan på lamellhusen har det förberetts för lokaler med plats för kontor och arbetsplatser.

Vilken storlek väljer du?

Bostäderna i Glädjen är från ett till fyra rum och kök och oavsett vilken storlek du väljer, bär alla JMs signum av öppna planlösningar och stora ljusinsläpp. Kvalitet på inredningsdetaljer och ytskikt är alltid av hög klass, den fina ekparketten till exempel, som bara blir vackrare med åren. Väggarna är genomgående vitmålade, vilket ger dig frihet att inreda med det som för tillfället är din favoritfärg i textilier, mattor och kuddar. 

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt, stående blankt kakel samt antracitgrå bänkskiva. Här finner du rostfri blandare, inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintregrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. 

Stilrent badrum

Badrummet är stilrent inrett med vita, blanka kakelplattor och golv i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför. 

Balkong eller uteplats

Samtliga lägenheter i Glädjen får balkong eller uteplats som kan användas som ett extra rum under årets varmare månader. Majoriteten av balkongerna vetter ut mot den lummiga innegården. 

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Sköndal

Redan drottning Kristina såg storheten i den lilla fina platsen vid änden av sjön Drevviken, när hon etablerade jaktslottet Sköndal på 1500-talet. I dag präglas Sköndal av låga hus och villagator, uppvuxna träd och gott om grönområden.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Jämför bostäder