JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Sköndal

Glädjen Till salu : Se lediga bostäder

Stadsmässigt kvarter i en ny levande stadsdel

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Sköndal
 • Pris: 2 495 000 - 6 195 000 kr
 • Avgift: 2 880 - 5 970 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 35 - 119 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 2, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 - B 58 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 82

Kom och träffa oss i Skrapan

Den 27 september till 7 oktober finns vår pop up-butik på plats i gången snett mittemot Monki på entréplanet. Här har du möjlighet att träffa mäklaren för Glädjen den 28/9 kl 12-13, 1/10 kl 12-13 samt 5/10 kl 12-13. Vi ses!

Sköndal kommer de närmaste åren utvecklas till en levande stadsdel - genomsyrad av stadskvarter, gröna parker och stråk, restauranger, verksamheter och myllrande gågator. Först ut i den nya stadsdelen är JMs kvarter Glädjen, ett livfullt stadskvarter med 82 bostäder. Här bor du i moderna bostäder om 1-4 rum och kök med stora sociala ytor.

I Glädjen har vi skapat flexibla bostäder som kan anpassas efter din plånbok. Här hittar du exempelvis tvårummare som enkelt kan förvandlas till tre rum och kök, utan att göra större ingrepp i originalutförandet. Oavsett storlek karaktäriseras bostäderna i Glädjen av öppna planlösningar, härliga ljusinsläpp och stora ytor för umgänge med vänner och familj. Alla bostäder har balkong eller uteplats med plats för mindre odlingar. Kvarteret omsluter en grönskande innergård med planteringar, sittplatser och lekytor.

Sköndal är en lummig stadsdel med mycket kringliggande grönområden och vatten, bland annat i form av Flatens naturreservat, och närliggande Drevviken som bjuder på allt från bad till utegym.

I Sköndal har du nära till allt. Från smidiga kommunikationer till city och förskola till middagsshopping och restauranger. Med kvarterets egna bilpool kan du dessutom ta bilen när du behöver.

Här bor du i en levande stadsdel vars fokus ligger på gemenskap, variation i arkitektur och miljö och hållbarhet. Förutom nya gator, torg, butiker och restauranger kommer området att omfatta 4 400 nya bostäder, 1 500 nya arbetsplatser och tre nya skolor när det står färdigt.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Glädjen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kvarteret Glädjen är först ut i den nya stadsdelen och är ett livfullt stadskvarter med 82 bostäder (visionsbild).
I Glädjen hittar du flexibla bostäder som kan anpassas efter din plånbok. Gemensamt för samtliga bostäder är den öppna planlösningen (visionsbild).
Samtliga bostäder karaktäriseras av härliga ljusinsläpp och stora ytor för umgänge med vänner och familj (visionsbild).
Alla bostäder i Glädjen har balkong eller uteplats med plats för mindre odlingar. (visionsbild).
Kvarteret omsluter en grönskande innergård med planteringar, sittplatser och lekytor (visoionsbild).
På den mysiga innergården ges utrymme för barnen att leka på (visionsbild).
Utvecklingsplanerna för Sköndal omfattar nya stadskvarter, gröna parker och stråk, verksamheter och myllrande gågator (visionsbild)
Det planeras även för nya restauranger, utbyggd vård- och omsorgsverksamhet och tre nya skolor, gymnasium och högskola.
I samband med utbyggnationen av byggs en ny handelsplats om cirka 7 000 kvm, som beräknas stå klar under slutet av 2019.
Några minuters promenad från Glädjen ligger vackra Drevviken och Sköndalsbryggan med badbryggor.
10 minuters promenadväg från Glädjen hittar du Stora Sköndals utegym.
Vid Drevviken och Flaten finns fina skogsvägar när du är sugen på en promenad eller löparrunda.
Det är enkelt att ta sig till och från Sköndal. Med direktbussen som stannar utanför Glädjen tar du dig enkelt till Gullmarsplan på 15 minuter.
Både Globen och Södermalm ligger på bekvämt avstånd och cykelbanorna är väl utbyggda.
Flygfoto över Sköndal och Drevviken överkant taget sommaren 2017. Högst upp i högra hörnet skymtas Farsta.
Visionsbild över etapp ett av nya Sköndal där kvarteret Glädjen markerats ut.
Situationsplan över Glädjen.
Situationsplan över Sköndal med Glädjen markerad.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

 

En klassisk design

- Kvarteret Glädjen skapar med sina två fina kvarter en entré till den nya stadsdelen i Sköndal. Variation och flexibilitet karaktäriserar både hus och lägenheter, där flera av husen får unika vindslägenheter tack vare de karaktäristiska sadeltaken. Lokalerna och bostäderna i gatuplanet bidrar till att göra Glädjen till ett levande stadskvarter, säger Annie Thulin, Erséus Arkitekter. 

Cykelrum och parkering

Cykeln förvarar du tryggt i cykelrummet som ligger praktiskt inrett mot gatan. Här finns också laddningsbara parkeringsplatser för elfordon samt platser för de fordon som ingår i bilpoolen.

Kommersiella lokaler

Bottenvåningen i punkthuset förbereds för restaurang- eller caféverksamhet med plats för en trivsam uteservering. I entréplan på lamellhusen har det förberetts för lokaler med plats för kontor och arbetsplatser.

Vilken storlek väljer du?

Livet förändras, behoven likaså. Din första egna bostad blir kanske snart hem för fler. I Glädjen har vi skapat lägenheter med stora variationer och unika lösningar som ger dig möjlighet att förändra din bostad. Här finns bland annat tvårummare som enkelt kan förvandlas till tre rum utan att göra större ingrepp i originalutförandet. I vår bostadsväljare  kan du se alla våra planlösningar och hitta den storlek som passar dig och dina behov.  

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt, stående blankt kakel samt antracitgrå bänkskiva. Här finner du rostfri blandare, inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintregrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. 

Stilrent badrum

Badrummet är stilrent inrett med vita, blanka kakelplattor och golv i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför. 

Balkong eller uteplats

Samtliga lägenheter i Glädjen får balkong eller uteplats som kan användas som ett extra rum under årets varmare månader. Majoriteten av balkongerna vetter ut mot den lummiga innegården. 

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. I Glädjens inredningskatalog kan du se vilka inredningsval från JM Original som ingår när du köper din bostad och vilka tillval som går att göra. 

 Läs mer om JM Original och inredningsprocessen

Om området

Sköndal växer och blir en ny levande stadsdel

Sköndal är under omvandling. Staden planerar i samarbete med stiftelsen Stora Sköndal för en levande stadsdel med 4 400 nya bostäder och 1 500 nya arbetsplatser. Fokus är att skapa en inkluderande och miljömedveten stadsdel med nya gator, parker, stråk och verksamheter.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder