JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Rissne

Dyrvers Kulle Planerat

Kvarter i lummigt grönområde

 • Kommun: Sundbyberg
 • Område: Rissne
 • Avgift: Ej fastställt
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 34 - 93 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Planerat
 • Energiklass: C 70 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 39

I Rissne, en av de grönaste delarna i Sundbyberg, planerar JM för vårt kommande kvarter Dyrvers Kulle. Här bor du i ett lummigt grönområde i välplanerade bostäder om 1-4 rum och kök med balkong i söderläge. Några minuters promenad bort ligger Rissne ängar där du kan njuta av mysiga picknickar under årets varma dagar, och med tunnelbanan tar du dig till Stockholm city på 15 minuter.

Rissne, som tidigare har bestått främst av bostadskvarter omringade av grönskande gårdar, är nu inne i en omvandlingsprocess. Under de närmaste åren kommer Rissne bli mer stadslikt med fler lokalgator, butiker, mötesplatser, utökade kommunikationer och förädling av de kringliggande grönområdena.

I Rissne centrum hittar du bland annat tunnelbana, livsmedelsbutik, torghandel och vårdcentral. Vill du ha mer shopping och restauranger ligger både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks inom cykelavstånd och ska du ut och resa tar du dig enkelt till Bromma flygplats som ligger cirka 10 minuters bilväg bort. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Öppet och flexibelt

Majoriteten av bostäderna i Dyrvers Kulle har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I många av lägenheterna kan du även välja att lägga till eller ta bort väggar innan inflyttning för att anpassa ytorna utifrån dina behov. På så sätt kan du avgöra vad som är bäst för din livsstil för att få ut det mesta av din lägenhet. 

 

Innergårdar och balkonger

På den lummiga, privata innergården finns såväl planteringsytor som sittytor. Här finns även gott om plats för lek på gräsmattorna och en liten lekplats med sandlåda. Gården angränsar mot ett fint naturområde med kuperad terräng. 

Majoriteten av alla lägenheter har balkong eller uteplats i söderläge med plats för både fika med vänner och små odlingar. Både balkonger och uteplatservetter mot den gröna innergården. 

Garage och förråd

Boendeparkering ligger under huset och i grannfastigheten. Garaget under huset når du enklast från trapphusen via eller trappa, medan du når garaget i grannfastigheten via ett utvändigt trapphus. Som boende erbjuds du även att använda dig av en bilpool.

Varje bostad har ett eget lägenhetsförråd i källaren som nås via trapphuset. På källarplan finns barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelrum. Mindre cykelrum samt ett förråd för barnvagnar/rullstolar finns även på markplan. 

Rostfritt och energieffektivt

Här finns alla förutsättningar för att lyckas med både mitt-i-veckan middagar och festmåltider tillsammans med vänner och familj. Köken är välutrustade med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och inbyggd micro samt spiskåpa. Alla vitvaror är energieffektiva med modern design i rostfritt stål och fint i linje med den övriga inredningen.

Ljusa och fräscha badrum

Helkaklade vita väggar och grå klinker på golvet gör badrummen fräscha, ljusa och lättstädade. Alla badrum är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin så att du kan ta hand om tvätten i ditt eget hem. En praktiskt bänkskiva underlättar när du ska vika tvätt, och förvaring finns i väggskåp ovanför.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Samtidigt vill vi ge dig möjligheten att göra din bostad lite mer personlig. Det är därför som du har möjlighet att göra tillval där en del av alternativen är kostnadsfria.

 Här kan du läsa mer om JM Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Rissne

  Rissne är en av de grönaste delarna i Sundbyberg. Här hittar man mysiga bostadskvarter med grönskande gårdar och stigar för att barn och vuxna ska slippa störas av biltrafiken och massor av möjligheter till sport och rekreation.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder