Slutsålt

Täby / Täby centrum

Orion

Naturnära läge intill centrum

Rofylld natur runt ena knuten. All tänkbar service, kommunikationer och nöjen runt den andra. Så kan det nya kvarteret Orion beskrivas. Här planerar JM att bygga 123 moderna bostäder i naturnära läge intill Täby centrum.

Kvarteret Orion är den första etappen av tre att byggas i det nya bostadsområdet som totalt kommer att rymma omkring 300 lägenheter. Läget strax öster om Täby centrum är valt med omsorg. Här har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg. En gångväg med gångtunnel leder till bussarna på andra sidan vägen och till Roslagsbanan.

Huset omsluter en grön innergård där odlingarna har planerats för att följa årstidernas växlingar. Under huset finns även en stor boendeparkering.

Situationsplan.

Kolla restider

  Modernt och välutrustat

  Innanför Orions vita putsfasader hittar du moderna bostäder med välutrustade kök och badrum. Ett annat guldkorn är den gröna innergården med utrymme för både grillkvällar och lek.

  Läs mer om bostäderna

  Shopping, sport och rekreation

  Shopping, sport och rekreation, i centrala Täby finns allt som krävs för en aktiv fritid. Goda kommunikationer och många för- och grundskolor är andra fördelar med området. Samtidigt som kvarterslivet har tagit fart finns lugnet i naturen aldrig långt borta.

  Läs mer om Täby centrum

  Orion är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder