VIP-försäljning

Täby / Täby centrum

Pegasus 1

Täbys bästa balkonger och terrasser

Pegasus bestående av 99 moderna bostäder blir den avslutande etappen i JMs nya bostadsområde strax öster om Täby centrum. I den första etappen säljstartar vi 54 av dessa. Här bor du centralt med service och nöjen inom gångavstånd, men har också nära till stora grönområden.

Vi förser alla bostäder i Pegasus med stora balkonger, sköna uteplatser eller generösa takterrasser. De fyra punkthusens träfasad harmonierar fint med den omkringliggande skogsdungen, och närområdet är mycket barnvänligt med bilfri parkmiljö utanför dörren. Dessutom har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg.

Läget inte långt ifrån E18 är också strategiskt vad gäller kommunikationer. En gångväg med gångtunnel leder till bussarna på andra sidan vägen samt till Roslagsbanan. Vi ger dig förstås tillgång till boendeparkering samt cykelrum.

Situationsplan.

Täbys bästa balkonger och terrasser

Natur och bilfri parkmiljö

Kvarteret Pegasus harmonierar fint med den omkringliggande naturen. Målet har varit att skapa snygga, lyxiga hus som passar in i miljön. Alla bostäder får generösa balkonger, uteplatser eller terrasser, dessutom är boendemiljön nästan bilfri.

Läs mer om byggnaderna

Ljus och modern inredning

Samtliga lägenheter är ljusa och moderna och har en inredning som inspirerats av vår nordiska formtradition. Ytorna är lättstädade och barnvänliga.

Läs mer om inredningen

Shopping, sport och rekreation

Shopping, sport och rekreation; i centrala Täby finns allt som krävs för en aktiv fritid. Goda kommunikationer och en mängd för- och grundskolor är andra fördelar med området. Samtidigt som kvarterslivet har tagit fart finns lugnet i naturen aldrig långt borta.

Läs mer om Täby centrum

Pegasus är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

Läs mer om JMs lågenergihus

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16