JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Täby centrum

Pegasus Till salu

 • Kommun: Täby
 • Område: Täby centrum
 • Pris: 2 050 000 - 8 500 000 kr
 • Avgift: 2 530 - 6 980 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 34 - 152 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Grindtorps skolgränd
   
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 55 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 99

Fåtal bostäder kvar

I kvarteret Pegasus har vi ett fåtal lägenheter kvar till salu med tillträde efter överenskommelse. Här på projektloggen kan du se bilder från vår visningslägenhet, är du intresserad av någon av bostäderna kontakta gärna fastighetsmäklare Amanda Merio via e-post amanda.merio@smh.se eller tel. 072 - 973 31 51 för en personlig visning.

Vill du bo modernt med Täbys bästa balkonger och terrasser? Pegasus är vår avslutande etapp i det nya bostadsområdet öster om Täby centrum. Läget är perfekt med service och nöjen inom gångavstånd, men du har också nära till stora grönområden.

Pegasus består av 99 moderna och lyxiga lägenheter med träfasader som harmonierar fint med den omkringliggande skogsdungen. Närområdet är mycket barnvänligt med bilfri parkmiljö utanför dörren. Dessutom har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg.

Läget inte långt ifrån E18 är också strategiskt vad gäller kommunikationer. En gångväg med gångtunnel leder till bussarna på andra sidan vägen samt till Roslagsbanan. Som boende i kvarteret får du förstås tillgång till föreningens cykelrum. Här finns även totalt 72 garageplatser för uthyrning.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Visionsbild i 3D med Pegasus utmärkt.
Pegasus (3D-bild). Orion och Polstjärnan är de bakomliggande kvarteren.
Pegasus (3D-bild). Fasaden i träpanel, mörkt tegel och ljus puts syns tydligt.
Pegasus (3D-bild). Här syns en del av den skyddade innergården.
Interiör från en trerumslägenhet (3D-bild).
Interiör från en tvårumslägenhet (3D-bild).
Matplats (bild från visningslägenhet).
Ljust och luftigt vardagsrum (bild från visningslägenhet).
Täby centrum med shopping, service och nöjen ligger i närheten.
Täby har tre friluftsgårdar med fina skogsområden.
Ett av de utegym som finns i Täby.
3D-visualisering av Täby centrum (bild: Landskapslaget AB).
3D-visualisering av Kommunhustorget (bild: Landskapslaget AB).
3D-visualisering av det nya torget i Täby centrum (bild: Landskapslaget AB).
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Balkonger med utsikt

I de fyra punkthusen får du tillgång till väl tilltagna balkonger och terrasser, där solläget tas tillvara på bästa sätt. Luftigheten förstärks ytterligare då balkongernas glasmaterial gör att de tycks sväva längs fasaderna. De översta takterrasserna har en yta på över 60 kvadratmeter och härifrån har du utsikt i två väderstreck. Vissa av bostäderna är också utrustade med två balkonger. Väljer du i stället att bo i markplan får du en egen uteplats täckt med trätrall. Både innergård och omgivningar är gröna, och det omkringliggande skogspartiet är delvis bevarat och härligt att ströva i.

Ett attraktivt och inbjudande kvarter

Pegasus är utformat av ETTELVA Arkitekter, och här har man haft en dialog med kunden för att få fram ett attraktivt och inbjudande kvarter som på bästa sätt tar tillvara på omgivningarna. Målet har varit att skapa snygga, lyxiga hus som passar in i miljön. Dessutom i varierade storlekar för att tilltala olika åldrar och livsstilar. Men det som främst inspirerat ETTELVA är det fantastiska läget som fått styra utformningen av de fyra husen.

Grön gemenskap

Gården är av skyddad karaktär och rik på växtlighet. I gårdsmiljön mellan husen finns sittplatser utplacerade. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer finns inom gemensamhetsanläggningen på Orion och Polstjärnan.

Vid Grindtorpskyrkan bygger kommunen ett nytt torg med allmänna ytor för umgänge och avkoppling. Det får namnet Marstorget och kommer att färdigställas under 2018.

Garage och förråd

I föreningen finns 72 garageplatser att hyra. Garageplatserna ligger under huset och nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en nästan bilfri boendemiljö på gården. I de rymliga entréerna och hissarna kommer du lätt in och ut med exempelvis barnvagn. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd. Samtliga förråd ligger i källarplan, där det även finns cykelrum.

I entréplanen finns förutom lägenheter även utrymme för källsortering. Dessutom finns en gemensamhetslokal i föreningen, lämplig som styrelserum eller övernattningslägenhet.

Generösa ljusinsläpp

Bostäderna i Pegasus har en öppen planlösning med vardagsrum och kök i ett naturligt samband. Generösa ljusinsläpp får din bostad att kännas stor och rymlig, oavsett om du väljer att bo i ett rum och kök eller i en femrummare. Lägenheterna bjuder på bra förvaringsmöjligheter med klädkammare eller garderober i hall och sovrum, alla utrustade med hylla, klädstång och trådbackar. Inredningen består av hållbara naturmaterial där vi lagt stor omsorg på varje detalj. Vi vill ju att ditt hem ska hålla stilen och åldras med värdighet.

Köket - en plats för umgänge

Köket ska vara en plats där hela familjen kan umgås. Vi gör det inbjudande och stilrent med släta vita skåpsnickerier från Marbodal, grå bänkskiva samt kontrasterande blankvita kakelplattor. De energisnåla maskinerna i form av rostfri kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och -mikro samt helintegrerad diskmaskin kommer från Siemens. Andra smarta funktioner är fullutdragslådor, dämpade luckor samt modern källsortering. Dessutom är ditt kök lättstädat och har gott om arbetsutrymme.

Modernt badrum i grått och vitt

Ditt nya badrum får ett modernt och sobert uttryck med ett grått klinkergolv mot blanka, vita kakelplattor i måtten 250 x 450 mm. Här finns tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna, allt från Siemens. Ovanför tvättutrustningen har vi placerat en praktiskt bänkskiva och ett väggskåp från Marbodal. Tvättställ och vit kommod kommer från Aspen, liksom väggspegeln med belysning. Duschen skärmas av med en vägg i klarglas. Alla badrum utrustas med JMs egendesignade torkställning John, en flexibel torkställning med tio meters torklängd.

Om området

Täby centrum

Täby ligger cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18 och är strategiskt placerat vad gäller kommunikationer. Här byggs just nu ett stort antal nya bostäder, och Täby centrum genomgår en modernisering med nytt stadstorg, uteserveringar, service och nöjen.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder