JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Täby / Täby centrum

Pegasus

Täbys bästa balkonger och terrasser

Vill du bo modernt med Täbys bästa balkonger och terrasser? Pegasus är vår avslutande etapp i det nya bostadsområdet öster om Täby centrum. Läget är perfekt med service och nöjen inom gångavstånd, men du har också nära till stora grönområden.

Pegasus består av 99 moderna och lyxiga lägenheter med träfasader som harmonierar fint med den omkringliggande skogsdungen. Närområdet är mycket barnvänligt med bilfri parkmiljö utanför dörren. Dessutom har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg.

Läget inte långt ifrån E18 är också strategiskt vad gäller kommunikationer. En gångväg med gångtunnel leder till bussarna på andra sidan vägen samt till Roslagsbanan. Som boende i kvarteret får du förstås tillgång till föreningens cykelrum. Här finns även totalt 72 garageplatser för uthyrning.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  30

  torsdag

  mars

  2017

  Stommar på väg upp

  Pegasus börjar ta form - här kan du se hur stommarna är på väg upp. I förgrunden syns Pegasus hus 1 och 2, i bakgrunden skymtar Orion och Polstjärnan. 

  Natur och bilfri parkmiljö

  Kvarteret Pegasus harmonierar fint med den omkringliggande naturen. Målet har varit att skapa snygga, lyxiga hus som passar in i miljön. Alla bostäder får generösa balkonger, uteplatser eller terrasser, dessutom är boendemiljön nästan bilfri.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljus och modern inredning

  Samtliga lägenheter är ljusa och moderna och har en inredning som inspirerats av vår nordiska formtradition. Ytorna är lättstädade och barnvänliga.

   Läs mer om inredningen

  Täbys bästa balkonger och terrasser

  Shopping, sport och rekreation

  Shopping, sport och rekreation; i centrala Täby finns allt som krävs för en aktiv fritid. Goda kommunikationer och en mängd för- och grundskolor är andra fördelar med området. Samtidigt som kvarterslivet har tagit fart finns lugnet i naturen aldrig långt borta.

   Läs mer om Täby centrum

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Pegasus är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder