JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Täby Park

Nor 2 Till salu : Se lediga bostäder

Bo i hörnet av boulevarden

 • Kommun: Täby
 • Område: Täby Park
 • Pris: 2 200 000 - 4 850 000 kr
 • Avgift: 2 570 - 4 460 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 42 - 97 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2020 - Kvartal 4, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 35

Nya stadsdelen Täby Park blir en storstad på kartan och småstad i själen. Här bygger vi redan från början in trivsel och hållbarhet genom gröna parker och gator, med en fin blandning av bostäder, företag, restauranger och caféer.

Kvarteret Nor blir det första bostadskvarteret som byggs i området och här säljstartar vi den andra etappen om 35 bostäder. Läget i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken är mycket centralt, med endast 200 meter till stationen och 800 meter till Täby centrum. Dessutom är kommunikationerna till och från Täby mycket goda.

Vi bygger moderna bostäder i olika storlekar, där samtliga har balkong eller uteplats. Kvarterets stolthet blir en stor gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. För att bidra till gröna miljöer och hållbara transporter planerar vi för ett cykelrum med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Nor 2

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Nor i Täby Park får en gemensam takterrass där du kan umgås och se ut över närområdet (visionsbild).
Kvarteret Nor har ett anrikt namn men toppmoderna bostäder (visionsbild).
Nors visningslägenhet är varsamt inredd av stylisten Pella Hedeby.
Förutom en stor gemensam takterrass i kvarteret skapar vi en skyddad innergård med lekytor för barnen (visionsbild).
Kom gärna förbi Nors visningslägenhet och låt dig inspireras av Pella Hedebys tidlösa inredning.
När barnen leker på den gemensamma gården blir det lätt att ha koll från balkonger och uteplatser (visionsbild).
Alla bostäder får minst en balkong eller uteplats (visionsbild).
Välplanerat kök och gott om plats runt matbordet. Stora fönster ger mycket ljus, något som bidrar till trivseln ytterligare (visningslägenhet).
Barnrum där textilier med fina strukturer bidrar till att skapa hemkänsla (visningslägenhet).
Varje bostad har ett fullt utrustat kök med gott om arbetsutrymme (visningslägenhet).
Golven består av vitlaserad ask, en klassisk bas där du sen skapar ett personligt boende med egna inredningsdetaljer (visningslägenhet).
Oavsett om du bor vill bo i singelhushåll eller tillsammans med stora familjen så har vi lägenhetsstorlekar som passar.
Badrummet har helkaklade väggar, lättskötta klinkergolv samt tvättutrustning från Siemens (visningslägenhet).
I kvarteret bygger vi ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar (visionsbild).
Med Roslagsbanan tar du dig smidigt till Östra station. Nu satsar man dessutom stort på Roslagsbanan och bygger 22 km dubbelspår.
Täby centrum har över 200 butiker, restauranger och caféer. Här finns även biograf.
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Rymlig och fjäderlätt fyra - svanenmärkt förstås!

Välkommen till en rymlig och fjäderlätt fyra som sticker ut! Här kan du njuta av en optimal planlösning och en härlig känsla av rymd, ljus och luft under vingarna. Denna perfekt planerade pärla är nämligen Svanenmärkt och erbjuder allt en fågelälskare och miljövän kan önska i form av giftfria väggar och golv, energieffektiva vitvaror och en hälsosam innemiljö att bygga bo i.

Se vår svanenbonanza

 

Gemensam takterrass

Alla bostäder i kvarteret Nor får minst en balkong eller uteplats. På taket till trapphus 2 bygger vi en stor, gemensam takterrass med trätrall och pergola. Här finns såväl små sittgrupper som utrymme för större sittningar vid långbord. På terrassen finns även grillmöjligheter och odlingslådor där föreningens medlemmar kan odla kryddor eller andra växter.

Barnens favoritplats på den gemensamma gården blir lätt att ha under uppsikt från balkonger och uteplatser. 

Praktiskt cykelverkstad

I anslutning till cykelförrådet i gatuplan gör vi plats för en praktisk cykelverkstad, där du kan pumpa däck, olja kedjan och göra annat småfix på din cykel. Föreningen kommer att disponera två lådcyklar som kan användas av medlemmarna, det finns också plats för cyklar utomhus på innegården.

Parkeringen med 67 platser är placerad under husen och nås snabbt med hiss från samtliga trapphus. Här finns också laddningsplatser för elbil. 

Förråd och lokaler

Har du mer prylar än vad som ryms i din lägenhet? Lugn, till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Föreningen inrymmer även ett antal lokaler för kommersiell verksamhet utmed boulevarden och stadsparken. Här förbereds bland annat för restaurangverksamhet.

Smarta funktioner

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. Öppna planlösningar och stora ljusinsläpp är något du får på köpet när du väljer en bostad i kvarteret Nor.

Dessutom har varje lägenhet goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Helkaklat badrum

Det helkaklade badrummet har vita blanka kakelplattor och mörkgrått klinkergolv. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. En praktiskt bänkskiva underlättar när du ska vika tvätt, och förvaring finns i väggskåp ovanför.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Som boende i Nor kommer du att ha tillgång till bilpool - bra för miljön, bra för plånboken. Här listar vi fler fördelar då flera delar bil: nya bilar minimerar utsläpp, mindre parkeringsbehov, du slipper försäkring, skatter och underhåll, du betalar bara för den tid du använder bilen.

Svanenmärkt lågenergihus

Kvarteret Nor är det första JM-hus som blir Svanenmärkt. Märkningen innebär att organisationen Miljömärkning Sverige granskar att vi uppfyller högt ställda miljökrav. Det innebär bland annat att du som flyttar in får en så hälsosam boendemiljö som möjligt med till exempel sunda materialval och god ventilation. 

Läs mer om Svanenmärkningen

Om området

Täby Park

Ut flyttar galoppfältet och in flyttar Täby Park, en helt ny stadsdel med fokus på ett hållbart liv i stadsmiljö. Här planeras för 6000 bostäder och cirka 5000 arbetsplatser, där detaljplanerna för de första kvarteren nu är klara och vi kan börja bygga. De allra första Täby Park-borna kommer därmed att kunna flytta in under år 2020.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder