JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Täby Park

Nor 3 Till salu : Se lediga bostäder

Bästa balkongläget i Täby Park

 • Kommun: Täby
 • Område: Täby Park
 • Pris: 5 300 000 - 8 975 000 kr
 • Avgift: 4 480 - 6 030 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 3 - 5
 • Boarea: 82 - 122 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 8

Täby Park i Virtual Reality

Nu kan du göra en digital rundvandring i de första kvarteren i nya Täby Park, oavsett om du surfar på dator eller mobil.

De rymliga bostäderna i kvarteret Nors tredje etapp ligger på de översta våningarna i höghuset och du kan välja mellan tre till fem rum och kök, där femman är en unik etagelägenhet högst upp i huset. Samtliga bostäder har stora balkonger i bästa solläge ut mot den planerade stadsparken.

I huset finns parkering, cykelrum med lånelådcyklar samt möjlighet till cykeltvätt och cykelverkstad. Här finns också en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom kommer det att finnas bilpool i området.

Kvarteret Nor i Täby Park har ett mycket centralt läge i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, med endast 200 meter till stationen och 800 meter till Täby centrum. Dessutom är kommunikationerna till och från Täby mycket goda. I den nya stadsdelen bygger vi in trivsel och hållbarhet genom gröna parker och gator, med en fin blandning av bostäder, företag, restauranger och caféer.

Nor har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

Bra att veta är att JM köper in osålda lägenheter. På det sättet drabbas inte föreningen av minskade intäkter från insatser och årsavgifter.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

 

Gemensam takterrass

Alla bostäder i kvarteret Nor får minst en balkong eller uteplats. På taket till trapphus 2 bygger vi en stor, gemensam takterrass med trätrall och pergola. Här finns såväl små sittgrupper som utrymme för större sittningar vid långbord. På terrassen finns även grillmöjligheter och odlingslådor där föreningens medlemmar kan odla kryddor eller andra växter.

Barnens favoritplats på den gemensamma gården blir lätt att ha under uppsikt från balkonger och uteplatser. 

Praktiskt cykelverkstad

I anslutning till cykelförrådet i gatuplan gör vi plats för en praktisk cykelverkstad, där du kan pumpa däck, olja kedjan och göra annat småfix på din cykel. Föreningen kommer att disponera två lådcyklar som kan användas av medlemmarna, det finns också plats för cyklar utomhus på innegården.

Parkeringen med 67 platser är placerad under husen och nås snabbt med hiss från samtliga trapphus. Här finns också laddningsplatser för elbil. 

Förråd och lokaler

Har du mer prylar än vad som ryms i din lägenhet? Lugn, till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Föreningen inrymmer även ett antal lokaler för kommersiell verksamhet utmed boulevarden och stadsparken. Här förbereds bland annat för restaurangverksamhet.

Smarta funktioner

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. Öppna planlösningar och stora ljusinsläpp är något du får på köpet när du väljer en bostad i kvarteret Nor.

Dessutom har varje lägenhet goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Mirro som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Vitt i köket

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Helkaklat badrum

Det helkaklade badrummet har vita blanka kakelplattor och mörkgrått klinkergolv. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. En praktiskt bänkskiva underlättar när du ska vika tvätt, och förvaring finns i väggskåp ovanför.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Se Täby Park i AR via mobilen

Om du surfar på dator
Ta fram din mobil. Öppna kameran och läs av QR-koden för att ladda ner appen, öppna sedan appen. Läs av QR-koden igen för att komma till Täby Park.

Om du surfar mobilt
Klicka på länken för att ladda ner appen, gå sedan till appens meny och klicka på Täby Park.

Vad du kan göra
Se dig omkring! Du kan placera AR-bilden av Täby Park nästan varsomhelst – på ditt bord eller på vardagsrumsgolvet. Zooma, vrid och byt perspektiv som du vill.

Ladda ner appen

Som boende i Nor kommer du att ha tillgång till bilpool - bra för miljön, bra för plånboken. Här listar vi fler fördelar då flera delar bil: nya bilar minimerar utsläpp, mindre parkeringsbehov, du slipper försäkring, skatter och underhåll, du betalar bara för den tid du använder bilen.

Välkommen till Täby Park

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Täby Park

  Ut flyttar galoppfältet och in flyttar Täby Park, en helt ny stadsdel med fokus på ett hållbart liv i stadsmiljö. Här planeras för 6000 bostäder och cirka 5000 arbetsplatser och bygget pågår för fullt. De allra första Täby Park-borna kommer därmed att kunna flytta in under år 2020.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder