JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Täby Park

Nor 4 Planerat

Perfekt första boende nära Roslagsbanan

 • Kommun: Täby
 • Område: Täby Park
 • Pris: 1 550 000 - 3 975 000 kr
 • Avgift: 2 460 - 3 560 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 2
 • Boarea: 31 - 58 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Planerat
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 3, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 20

Bli VIP-kund, få förtur!

I januari säljstartar vi preliminärt Nor 4 till våra VIP-kunder. Läs mer om vår köpprocess och bli VIP-kund nu för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Nya stadsdelen Täby Park blir en storstad på kartan och småstad i själen. Här bygger vi redan från början in trivsel och hållbarhet genom gröna parker och gator med en fin blandning av bostäder, företag, restauranger och caféer.

Kvarteret Nor byggs i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken med endast 200 meter till stationen och 800 meter till Täby centrum. Dessutom är kommunikationerna till och från Täby mycket goda.

Bostäderna i vår fjärde etapp ligger i höghuset bestående av tio våningar och du kan välja mellan yteffektiva lägenheter om ett till två rum och kök där alla är utrustade med balkong.

I huset finns parkering, bilpool, cykelrum med lånelådcyklar samt möjlighet till cykeltvätt och cykelverkstad. Här finns också en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

 

Gemensam takterrass

Alla bostäder i kvarteret Nor får minst en balkong eller uteplats. På taket till trapphus 2 bygger vi en stor, gemensam takterrass med trätrall och pergola. Här finns såväl små sittgrupper som utrymme för större sittningar vid långbord. På terrassen finns även grillmöjligheter och odlingslådor där föreningens medlemmar kan odla kryddor eller andra växter.

Barnens favoritplats på den gemensamma gården blir lätt att ha under uppsikt från balkonger och uteplatser. 

Praktiskt cykelverkstad

I anslutning till cykelförrådet i gatuplan gör vi plats för en praktisk cykelverkstad, där du kan pumpa däck, olja kedjan och göra annat småfix på din cykel. Föreningen kommer att disponera två lådcyklar som kan användas av medlemmarna, det finns också plats för cyklar utomhus på innegården.

Parkeringen med 67 platser är placerad under husen och nås snabbt med hiss från samtliga trapphus. Här finns också laddningsplatser för elbil. 

Café eller restaurang

Har du mer prylar än vad som ryms i din lägenhet? Lugn, till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Föreningen inrymmer även ett antal lokaler för kommersiell verksamhet utmed boulevarden och stadsparken. Här förbereds bland annat för café- eller restaurangverksamhet.

Smarta funktioner

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. Öppna planlösningar och stora ljusinsläpp är något du får på köpet när du väljer en bostad i kvarteret Nor.

Dessutom har varje lägenhet goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Helkaklat badrum

Det helkaklade badrummet har vita blanka kakelplattor och mörkgrått klinkergolv. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. En praktiskt bänkskiva underlättar när du ska vika tvätt, och förvaring finns i väggskåp ovanför.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Täby Park

  Ut flyttar galoppfältet och in flyttar Täby Park, en helt ny stadsdel med fokus på ett hållbart liv i stadsmiljö. Här planeras för 6000 bostäder och cirka 5000 arbetsplatser, där detaljplanerna för de första kvarteren nu är klara och vi kan börja bygga. De allra första Täby Park-borna kommer därmed att kunna flytta in under år 2020.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

  Stängt: 23 dec, Juldagen och Nyårsdagen.

  Jämför bostäder