JM does not take responsibility for the translation
Nor 1
VIP-försäljning

Täby / Täby Park

Nor 1

Första kvarteret i ny spännande stadsmiljö

Nor 1

I Täby Park planeras för en levande kvartersstad i en hållbar och spännande stadsmiljö genomsyrad av bostäder, verksamheter, gröna parker och gator. Här kan du leva med innerstadens närhet och småstadens personlighet.

Först ut i Täby Park är kvarteret Nor, som kommer att ligga i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, 200 m från stationen och 800 m från Täby centrum. Första säljetappen Nor 1 består av 69 lägenheter (132 lägenheter sammanlagt). Här finns allt från yteffektiva ettor och tvåor till en paradlägenhet om fem rum och kök i etage. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I huset finns en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom planeras det för ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  08

  fredag

  december

  2017

  Nor som pepparkakshus

  Igår bjöd vi in till glöggmingel och premiärvisning av vår nya visningslägenhet. Dagen till ära överraskade vi med två fina pepparkakshus som föreställer kvarteret Nor och här på projektloggen kan du se bilderna. Alla inbjudna fick med sig ritningarna hem, och nu hoppas vi att just du antar utmaningen att baka ett ännu snyggare pepparkakshus! 

  Första kvarteret

  Nor blir det första kvarteret i nya Täby Park. Här bor du i moderna lägenheter som alla har minst en balkong eller uteplats, och som kronan på verket en stor gemensam takterrass.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljus, klassisk inredning

  Till bostäderna i kvarteret Nor skapar våra inredningsansvariga en ljus, klassisk inredning med naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner.

   Läs mer om inredningen

  Täby Park flyttar in

  Galoppfältet flyttar ut och Täby Park flyttar in. Här byggs en helt ny stadsdel lika stor som två Gamla stan, med fokus på hållbarhet och miljö. Täby Park blir en levande kvartersstad där människor kan jobba, leva och trivas.

   Läs mer om Täby Park

  Nor är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Täbypark

  Jämför bostäder