JM does not take responsibility for the translation
Nor 1
Till salu Se lediga bostäder

Täby / Täby Park

Nor 1

Första kvarteret i ny spännande stadsmiljö

I Täby Park planeras för en levande kvartersstad i en hållbar och spännande stadsmiljö genomsyrad av bostäder, verksamheter, gröna parker och gator. Här kan du leva med innerstadens närhet och småstadens personlighet.

Först ut i Täby Park är kvarteret Nor, som kommer att ligga i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, 200 m från stationen och 800 m från Täby centrum. Första säljetappen Nor 1 består av 69 lägenheter (132 lägenheter sammanlagt). Här finns allt från yteffektiva ettor och tvåor till en paradlägenhet om fem rum och kök i etage. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I huset finns en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom planeras det för ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar.

Situationsplan.

Bostäder i Nor 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  15

  torsdag

  mars

  2018

  Kom och träffa oss på Täby Parkdagen!

  Nu sätter vi spaden i marken, bygget av Täby Park kan börja på riktigt! Lördag 17 mars kan du träffa oss som jobbar med Täby Park där vi visar hur vi tänkt, och varför Täby Park kommer att bli en storstad på kartan men småstad i själen. 

  Tillgång till bilpool i Nor

  Som boende i Nor kommer du att ha tillgång till bilpool. Förutom miljöaspekterna så slipper du den stora ekonomiska investering ett bilköp innebär. Med storstadens kollektivtrafik finns inte samma behov av att äga en bil, för många räcker det att kunna köra till matbutiken, möbelvaruhuset eller återvinningsstationen. Här listar vi några av fördelarna:

  - mindre miljöpåverkan då flera delar bil
  - mindre parkeringsbehov då flera delar bil
  - nya bilar i gott skick minimerar utsläpp
  - billigare än att köpa en bil
  - du slipper betala försäkring, skatter och underhåll
  - inga onödiga kostnader, du betalar endast för den tid du använder bilen

  Första kvarteret

  Nor blir det första kvarteret i nya Täby Park. Här bor du i moderna lägenheter som alla har minst en balkong eller uteplats, och som kronan på verket en stor gemensam takterrass.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljus, klassisk inredning

  Till bostäderna i kvarteret Nor skapar våra inredningsansvariga en ljus, klassisk inredning med naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner.

   Läs mer om inredningen

  Täby Park flyttar in

  Galoppfältet flyttar ut och Täby Park flyttar in. Här byggs en helt ny stadsdel lika stor som två Gamla stan, med fokus på hållbarhet och miljö. Täby Park blir en levande kvartersstad där människor kan jobba, leva och trivas. I linje med detta satsar man stort på Roslagsbanan som ska byggas ut och få 22 km dubbelspår samt ökad turtäthet.

   Läs mer om Täby Park

  Nor är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #Täbypark

  Jämför bostäder