JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Täby Park

Nor 1 Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Täby
 • Område: Täby Park
 • Pris: 1 925 000 - 6 900 000 kr
 • Avgift: 2 520 - 6 040 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 31 - 118 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 4, 2020
 • Energiklass: C 68 KWH/KVM, ÅR
 • Bostäder: 69

I Täby Park planeras för en levande kvartersstad i en hållbar och spännande stadsmiljö genomsyrad av bostäder, verksamheter, gröna parker och gator. Här kan du leva med innerstadens närhet och småstadens personlighet.

Först ut i Täby Park är kvarteret Nor, som kommer att ligga i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, 200 m från stationen och 800 m från Täby centrum. Första säljetappen Nor 1 består av 69 lägenheter (132 lägenheter sammanlagt). Här finns allt från yteffektiva ettor och tvåor till en paradlägenhet om fem rum och kök i etage. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I huset finns en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom planeras det för ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Nor 1


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Nor i Täby Park får en gemensam takterrass där du kan umgås och se ut över närområdet (visionsbild).
Kvarteret Nor har ett anrikt namn men toppmoderna bostäder (visionsbild).
Alla bostäder får minst en balkong eller uteplats (visionsbild).
Förutom en stor gemensam takterrass skapar vi en skyddad innergård med lekytor för barnen (visionsbild).
Nors visningslägenhet är varsamt inredd av stylisten Pella Hedeby.
Det fullt utrustade köket har gott om arbetsutrymme (visningslägenhet).
Välplanerat kök och gott om plats runt matbordet. Stora fönster ger mycket ljus, något som bidrar till trivseln ytterligare (visningslägenhet).
Golven består av vitlaserad ask, en klassisk bas där du sen skapar ett personligt boende med egna inredningsdetaljer (visningslägenhet).
Kom gärna förbi vår nya visningslägenhet och låt dig inspireras av Pella Hedebys tidlösa inredning (visningslägenhet).
Barnrum där textilier med fina strukturer bidrar till att skapa hemkänsla (visningslägenhet).
Hur många är ni i familjen? I kvarteret Nor har vi bostäder i alla storlekar (visningslägenhet).
Vackra och lättskötta klinkergolv och helkaklade badrumsväggar ger en fräsch och praktiskt grund (visningslägenhet).
I kvarteret bygger vi ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar (visionsbild).
Kvarteret Nor får hög JM-standard som innebär god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum (visionsbild).
Ytorna är öppna och ljusa oavsett vilken storlek på bostad du väljer (visionsbild).
Skissen visa hur nya Täby Park är tänkt att se ut (visionsbild).
På bilden syns första detaljplanen för Täby Park, med kvarteret Nor markerat (visionsbild).
Flygfoto över galoppfältet, som ska omvandlas till Täby Park.
Flygfoto över Täby Park. I toppen av bilden skymtar Viggbyholms småbåtshamn.
Visionsbild över Täby Park och kvarteret Nor.
Visionsbild över Täby Park.
Visionsbild över Täby Park.
Med Roslagsbanan tar du dig smidigt till Östra station. Nu satsar man dessutom stort på Roslagsbanan och bygger 22 km dubbelspår.
Täby Centrum är nyligen nyrenoverat.
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Bostäderna är fördelade på tre huskroppar. Den högre volymen om 6-10 våningar blickar ut mot boulevarden och den kommande stadsparken. Två lägre volymer om 4-5 våningar står vända mot kvartersgatan och den kommande gröna slingan. Husen fasader kläs i tegelmaterial.

Gemensam takterrass

Alla bostäder i kvarteret Nor får minst en balkong eller uteplats. På taket till trapphus 2 bygger vi en stor, gemensam takterrass. Här finns en del med uppbyggd trätrall och flera sittgrupper. På terrassen finns även pergola, grillmöjligheter och odlingslådor där föreningens medlemmar kan odla kryddor eller andra växter.

Cykel- eller bilägare?

I kvarteret Nor är det enkelt att vara cykelägare. Här planerar vi nämligen för ett cykelrum med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. Cykelförråd finns i källaren, och på innergården finns utvändiga cykelplatser.

Parkeringsplatser finns i garage som vi bygger under gården. Här kommer det även att finnas parkeringsplatser för elbil.

För dig med många prylar

Har du mer prylar än vad som ryms i din lägenhet? Lugn, till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Föreningen inrymmer även ett antal lokaler för kommersiell verksamhet utmed boulevarden och stadsparken. Här förbereds bland annat för restaurangverksamhet.

Alla rum har slitstarka golv i vitlaserad askparkett. Väggarna i samtliga rum är vitmålade och ger en god bas när du ska möblera ditt nya hem.

God formgivning, gott om förvaring

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. Öppna planlösningar och stora ljusinsläpp är något du får på köpet när du väljer en bostad i kvarteret Nor.

Dessutom har varje lägenhet goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Kök med gott om arbetsutrymme

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Stilrent i badrummet

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor och mörkgrått klinkergolv. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. Ovanför finns praktisk förvaring i väggskåp.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Täby Park

Ut flyttar galoppfältet och in flyttar Täby Park, en helt ny stadsdel med fokus på ett hållbart liv i stadsmiljö. Här planeras just nu för 6000 bostäder och cirka 5000 arbetsplatser.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

#Täbypark

Jämför bostäder