JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Täby Park

Nor 1 Till salu : Se lediga bostäder

Första kvarteret i ny spännande stadsmiljö

 • Kommun: Täby
 • Område: Täby Park
 • Pris: 1 925 000 - 6 900 000 kr
 • Avgift: 2 520 - 6 040 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 31 - 118 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 4, 2020
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 69

I Täby Park planeras för en levande kvartersstad i en hållbar och spännande stadsmiljö genomsyrad av bostäder, verksamheter, gröna parker och gator. Här kan du leva med innerstadens närhet och småstadens personlighet.

Först ut i Täby Park är kvarteret Nor, som kommer att ligga i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, 200 m från stationen och 800 m från Täby centrum. Första säljetappen Nor 1 består av 69 lägenheter (132 lägenheter sammanlagt). Här finns allt från yteffektiva ettor och tvåor till en paradlägenhet om fem rum och kök i etage. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I huset finns en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom planeras det för ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Nor 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Nor i Täby Park får en gemensam takterrass där du kan umgås och se ut över närområdet (visionsbild).
Kvarteret Nor har ett anrikt namn men toppmoderna bostäder (visionsbild).
Alla bostäder får minst en balkong eller uteplats (visionsbild).
Förutom en stor gemensam takterrass skapar vi en skyddad innergård med lekytor för barnen (visionsbild).
Nors visningslägenhet är varsamt inredd av stylisten Pella Hedeby.
Det fullt utrustade köket har gott om arbetsutrymme (visningslägenhet).
Välplanerat kök och gott om plats runt matbordet. Stora fönster ger mycket ljus, något som bidrar till trivseln ytterligare (visningslägenhet).
Golven består av vitlaserad ask, en klassisk bas där du sen skapar ett personligt boende med egna inredningsdetaljer (visningslägenhet).
Kom gärna förbi vår nya visningslägenhet och låt dig inspireras av Pella Hedebys tidlösa inredning (visningslägenhet).
Barnrum där textilier med fina strukturer bidrar till att skapa hemkänsla (visningslägenhet).
Hur många är ni i familjen? I kvarteret Nor har vi bostäder i alla storlekar (visningslägenhet).
Vackra och lättskötta klinkergolv och helkaklade badrumsväggar ger en fräsch och praktiskt grund (visningslägenhet).
I kvarteret bygger vi ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar (visionsbild).
Kvarteret Nor får hög JM-standard som innebär god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum (visionsbild).
Ytorna är öppna och ljusa oavsett vilken storlek på bostad du väljer (visionsbild).
Skissen visa hur nya Täby Park är tänkt att se ut (visionsbild).
På bilden syns första detaljplanen för Täby Park, med kvarteret Nor markerat (visionsbild).
Flygfoto över galoppfältet, som ska omvandlas till Täby Park.
Flygfoto över Täby Park. I toppen av bilden skymtar Viggbyholms småbåtshamn.
Visionsbild över Täby Park och kvarteret Nor.
Visionsbild över Täby Park.
Visionsbild över Täby Park.
Med Roslagsbanan tar du dig smidigt till Östra station. Nu satsar man dessutom stort på Roslagsbanan och bygger 22 km dubbelspår.
Täby centrum har över 200 butiker, restauranger och caféer. Här finns även biograf.
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Rymlig och fjäderlätt fyra - svanenmärkt förstås!

Välkommen till en rymlig och fjäderlätt fyra som sticker ut! Här kan du njuta av en optimal planlösning och en härlig känsla av rymd, ljus och luft under vingarna. Denna perfekt planerade pärla är nämligen Svanenmärkt och erbjuder allt en fågelälskare och miljövän kan önska i form av giftfria väggar och golv, energieffektiva vitvaror och en hälsosam innemiljö att bygga bo i.

Se vår svanenbonanza

Gemensam takterrass

Alla bostäder i kvarteret Nor får minst en balkong eller uteplats. På taket till trapphus 2 bygger vi en stor, gemensam takterrass. Här finns en del med uppbyggd trätrall och flera sittgrupper. På terrassen finns även pergola, grillmöjligheter och odlingslådor där föreningens medlemmar kan odla kryddor eller andra växter.

Kvarteret tre huskroppar består av en högre volym om 6-10 våningar som blickar ut mot boulevarden och den kommande stadsparken. Två lägre volymer om 4-5 våningar står vända mot kvartersgatan och den kommande gröna slingan.

Cykel- eller bilägare?

I kvarteret Nor är det enkelt att vara cykelägare. Här planerar vi nämligen för ett cykelrum med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. Cykelförråd finns i källaren, och på innergården finns utvändiga cykelplatser.

Parkeringsplatser finns i garage som vi bygger under gården. Här kommer det även att finnas parkeringsplatser för elbil.

För dig med många prylar

Har du mer prylar än vad som ryms i din lägenhet? Lugn, till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Föreningen inrymmer även ett antal lokaler för kommersiell verksamhet utmed boulevarden och stadsparken. Här förbereds bland annat för restaurangverksamhet.

God formgivning, gott om förvaring

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. Öppna planlösningar och stora ljusinsläpp är något du får på köpet när du väljer en bostad i kvarteret Nor.

Dessutom har varje lägenhet goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Kök med gott om arbetsutrymme

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Stilrent i badrummet

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor och mörkgrått klinkergolv. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. Ovanför finns praktisk förvaring i väggskåp.

Som boende i Nor kommer du att ha tillgång till bilpool - bra för miljön, bra för plånboken. Här listar vi fler fördelar då flera delar bil: nya bilar minimerar utsläpp, mindre parkeringsbehov, du slipper försäkring, skatter och underhåll, du betalar bara för den tid du använder bilen.

Svanenmärkt lågenergihus

Kvarteret Nor är det första JM-hus som blir Svanenmärkt. Märkningen innebär att organisationen Miljömärkning Sverige granskar att vi uppfyller högt ställda miljökrav. Det innebär bland annat att du som flyttar in får en så hälsosam boendemiljö som möjligt med till exempel sunda materialval och god ventilation. 

Läs mer om Svanenmärkningen

Om området

Täby Park

Ut flyttar galoppfältet och in flyttar Täby Park, en helt ny stadsdel med fokus på ett hållbart liv i stadsmiljö. Här planeras för 6000 bostäder och cirka 5000 arbetsplatser, där detaljplanerna för de första kvarteren nu är klara och vi kan börja bygga. De allra första Täby Park-borna kommer därmed att kunna flytta in under år 2020.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder