JM does not take responsibility for the translation
Nor 1
Till salu Se lediga bostäder

Täby / Täby Park

Nor 1

Första kvarteret i ny spännande stadsmiljö

Byggnaderna

Kvarteret Nor har stor variation mellan olika lägenhetstyper, allt från mindre ettor och tvåor med sovalkov till en rymlig etagelägenhet om fem rum och kök. Samtliga lägenheter får minst en balkong eller uteplats.

Bostäderna är fördelade på tre huskroppar. Den högre volymen om 6-10 våningar blickar ut mot boulevarden och den kommande stadsparken. Två lägre volymer om 4-5 våningar står vända mot kvartersgatan och den kommande gröna slingan. Husen fasader kläs i tegelmaterial.

Gemensam takterrass

Alla bostäder i kvarteret Nor får minst en balkong eller uteplats. På taket till trapphus 2 bygger vi en stor, gemensam takterrass. Här finns en del med uppbyggd trätrall och flera sittgrupper. På terrassen finns även pergola, grillmöjligheter och odlingslådor där föreningens medlemmar kan odla kryddor eller andra växter.

Cykel- eller bilägare?

I kvarteret Nor är det enkelt att vara cykelägare. Här planerar vi nämligen för ett cykelrum med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. Cykelförråd finns i källaren, och på innergården finns utvändiga cykelplatser.

Parkeringsplatser finns i garage som vi bygger under gården. Här kommer det även att finnas parkeringsplatser för elbil.

För dig med många prylar

Har du mer prylar än vad som ryms i din lägenhet? Lugn, till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Föreningen inrymmer även ett antal lokaler för kommersiell verksamhet utmed boulevarden och stadsparken. Här förbereds bland annat för restaurangverksamhet.

Jämför bostäder