JM does not take responsibility for the translation
01

fredag

februari

2019

Frusen mark är inget hinder

Innan årsskiftet fotade vi byggarbetsplatsen för Nor från hög höjd, och även om snö täcker den frusna marken så pågår här isolering och armering av bottenplattor för fullt. 

31

onsdag

oktober

2018

Nytt torg, lekplats och utegym

I Täby Park finns ambitionen att skapa ett trivsamt och levande närområde där det händer roliga saker, därför planeras för temporära etableringar i form av ett mindre torg med foodtruck och visningsbodar, aktivitetsytor samt utegym och lekplats. 

24

onsdag

oktober

2018

Inredaren Lovisa bloggar om Nor i Residence Magazine

Lovisa Häger, som tillsammans med Loft inrett Nors senaste visningslägenhet, bloggar i senaste Residence Magazine om hur hon jobbat med olika nyanser av blått för att få till den rätta känslan i lägenheten. 

18

tisdag

september

2018

Svanar, svanar så långt ögat når!

Eftersom Nor blir JMs första Svanenmärkta projekt bad vi våra inredare att sätta tillfällig svanenprägel på en av våra lägenheter för att manifestera detta. De fick fria händer och höll verkligen inte igen - resultatet blev en ovanligt praktfull svanenbonanza med svanar, fjädrar och dun i varje rum. 

29

onsdag

augusti

2018

Inte bara en pöl

Pölen på fotografiet är inte bara en pöl i marken, det är bildbevis på att vi nu efter sommaren har startat markarbeten för Nor. Schaktningsarbeten pågår och snart drar även pålning och sprängning igång. 

Jämför bostäder