JM does not take responsibility for the translation
18

tisdag

september

2018

Svanar, svanar så långt ögat når!

Eftersom Nor blir JMs första Svanenmärkta projekt bad vi våra inredare att sätta tillfällig svanenprägel på en av våra lägenheter för att manifestera detta. De fick fria händer och höll verkligen inte igen - resultatet blev en ovanligt praktfull svanenbonanza med svanar, fjädrar och dun i varje rum. 

29

onsdag

augusti

2018

Inte bara en pöl

Pölen på fotografiet är inte bara en pöl i marken, det är bildbevis på att vi nu efter sommaren har startat markarbeten för Nor. Schaktningsarbeten pågår och snart drar även pålning och sprängning igång. 

15

torsdag

mars

2018

Kom och träffa oss på Täby Parkdagen!

Nu sätter vi spaden i marken, bygget av Täby Park kan börja på riktigt! Lördag 17 mars kan du träffa oss som jobbar med Täby Park där vi visar hur vi tänkt, och varför Täby Park kommer att bli en storstad på kartan men småstad i själen. 

07

onsdag

februari

2018

Nor blir först att Svanenmärkas

Hållbar utveckling är ett grundläggande värde när JM bygger nya bostäder. Därför kommer vi nu att börja miljömärka alla våra nya bostäder i hela koncernen med Svanen. Husen i kvarteret Nor i Täby Park har ambitionen att bli det första som Svanenmärks. 

12

fredag

januari

2018

Pella bloggar om nya visningslägenheten

Förutom att inredaren och stylisten Pella Hedeby skapar vackra boendemiljöer så bloggar hon om sitt arbete på Elle Decoration. Vi på JM är extra glada över att hon där visar upp bilder från Nors nya visningslägenhet, inklusive tips om hur du fixar stilen själv! 

Jämför bostäder