JM does not take responsibility for the translation
26

fredag

april

2019

Äntligen klart för ny simhall i Täby

Grattis alla Täbybor – nu är det klart att en ny simhall kommer att byggas i Täby då detaljplanen nyligen klubbades igenom i kommunfullmäktige. 

28

torsdag

mars

2019

Dags igen för Täby Parkdagen

Nu är det dags igen. Lördag 6 april kl.11-14 kan du besöka vårt showroom och träffa oss som jobbar med Täby Park. Passa på att se visningspremiären av Täby Park i VR, lyssna på Klimatklubben, prova cykelcross eller elmoped, fika på LoveKitchen och mycket annat. 

18

måndag

mars

2019

Hälsning från kvarteret Nor

Här kommer en hälsning från kommande kvarteret Nor där bygget är i full gång. Vi har fotat både från marken och från hög höjd och bilderna visar arbete med garagestommen samt gjutning av källarväggar. 

01

fredag

februari

2019

Frusen mark är inget hinder

Innan årsskiftet fotade vi byggarbetsplatsen för Nor från hög höjd, och även om snö täcker den frusna marken så pågår här isolering och armering av bottenplattor för fullt. 

31

onsdag

oktober

2018

Nytt torg, lekplats och utegym

I Täby Park finns ambitionen att skapa ett trivsamt och levande närområde där det händer roliga saker, därför planeras för temporära etableringar i form av ett mindre torg med foodtruck och visningsbodar, aktivitetsytor samt utegym och lekplats. 

Jämför bostäder