JM does not take responsibility for the translation
Nor 1
VIP-försäljning

Täby / Täby Park

Nor 1

Första kvarteret i ny spännande stadsmiljö

08

fredag

december

2017

Nor som pepparkakshus

Igår bjöd vi in till glöggmingel och premiärvisning av vår nya visningslägenhet. Dagen till ära överraskade vi med två fina pepparkakshus som föreställer kvarteret Nor och här på projektloggen kan du se bilderna. Alla inbjudna fick med sig ritningarna hem, och nu hoppas vi att just du antar utmaningen att baka ett ännu snyggare pepparkakshus! 

04

måndag

december

2017

En inredares vision

Vår kommande visningslägenhet för Nor inreds just nu av duktiga inredaren och stylisten Pella Hedeby. Men hur går en inredare till väga för att förverkliga sin vision? Här på projektloggen får du en exklusiv tjuvtitt på de moodboards som Pella utgått ifrån, samt några bilder som visar det pågående inredningsarbetet. 

06

onsdag

september

2017

Välbesökt premiärvisning i Täby Park

Det är många som är nyfikna på nya utvecklingsområdet Täby Park. Söndagens premiärvisning lockade nära fyrahundra besökare, som bland annat möttes av en pop up-version av husets takterrass och ett nyinrett café. 

04

tisdag

juli

2017

Visste du det här om Täby?

Förra veckan gjorde vi på JM ett projektbesök till Täby Park för att få se området som ska bli en ny stadsdel. Förutom framtidsvisionen fick vi också lära oss mer om området och dess historia. Visste du det här om Täby? 

29

tisdag

november

2016

En eko reko julmarknad

Under två lördagar i december slår Täby Park upp portarna till en alldeles särdeles julmarknad med juldoftande godsaker, traktens hantverk och julens grönska.  

Jämför bostäder