JM does not take responsibility for the translation
Nor 1
Till salu Se lediga bostäder

Täby / Täby Park

Nor 1

Första kvarteret i ny spännande stadsmiljö

07

onsdag

februari

2018

Nor blir först att Svanenmärkas

Hållbar utveckling är ett grundläggande värde när JM bygger nya bostäder. Därför kommer vi nu att börja miljömärka alla våra nya bostäder i hela koncernen med Svanen. Husen i kvarteret Nor i Täby Park har ambitionen att bli det första som Svanenmärks. 

12

fredag

januari

2018

Pella bloggar om nya visningslägenheten

Förutom att inredaren och stylisten Pella Hedeby skapar vackra boendemiljöer så bloggar hon om sitt arbete på Elle Decoration. Vi på JM är extra glada över att hon där visar upp bilder från Nors nya visningslägenhet, inklusive tips om hur du fixar stilen själv! 

08

fredag

december

2017

Nor som pepparkakshus

Igår bjöd vi in till glöggmingel och premiärvisning av vår nya visningslägenhet. Dagen till ära överraskade vi med två fina pepparkakshus som föreställer kvarteret Nor och här på projektloggen kan du se bilderna. Alla inbjudna fick med sig ritningarna hem, och nu hoppas vi att just du antar utmaningen att baka ett ännu snyggare pepparkakshus! 

04

måndag

december

2017

En inredares vision

Vår kommande visningslägenhet för Nor inreds just nu av duktiga inredaren och stylisten Pella Hedeby. Men hur går en inredare till väga för att förverkliga sin vision? Här på projektloggen får du en exklusiv tjuvtitt på de moodboards som Pella utgått ifrån, samt några bilder som visar det pågående inredningsarbetet. 

06

onsdag

september

2017

Välbesökt premiärvisning i Täby Park

Det är många som är nyfikna på nya utvecklingsområdet Täby Park. Söndagens premiärvisning lockade nära fyrahundra besökare, som bland annat möttes av en pop up-version av husets takterrass och ett nyinrett café. 

Jämför bostäder