JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Tyresö / Tyresö

Skogskanten

Nära skog, hav och kommunikationer

Skogskanten blir JMs avslutande etapp i Tyresö Skogsstad och omfattas av sammanlagt 76 moderna lägenheter fördelade på två lamellhus. Bostäderna består av två till fyra rum och kök, med ett stort utbud av mindre lägenheter.

Naturen i omgivningen har bevarats, och runt omkring växer tall, ljung och blåbärsris. Kommunikationerna är mycket goda och busshållplatsen ligger bara några steg ifrån porten. Fina cykelvägar korsar området, och garageplats finns att hyra i grannföreningen. I närheten finns också ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. 

Det är lätt att förstå varför Tyresö Skogsstad på så kort tid etablerat sig som ett populärt bostadsområde - här finns allt du behöver.

Situationsplan Tyresö Skogsstad.

Kolla restider

  Med inspiration från landskapet utanför

  Interiören har hämtat inspiration från landskapet utanför. Lägenheterna har en ljus och lätt inredning med genomgående vita väggar och mattlackad ekparkett, samt gott om förvaring.

   Läs mer om bostäderna

  Tyresö Skogsstad

  I Tyresö Skogsstad är det nära till stora naturområden som Tyresta nationalpark och Alby friluftsgård. Tyresö har en lång kuststräcka av skärgården och det finns flera badplatser. Här finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service.

   Läs mer om Tyresö

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Jämför bostäder