JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Centralt Upplands Väsby

Daggkåpan Till salu : Se lediga bostäder

En grön oas i hjärtat av Väsby

 • Kommun: Upplands Väsby
 • Område: Centralt Upplands Väsby
 • Pris: 1 495 000 - 3 795 000 kr
 • Avgift: 2 600 - 5 800 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 30 - 105 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2021 - Kvartal 3, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C
 • Bostäder: 53

Vill du gå på visning?

Kontakta vår mäklare Karin Berglund, karin.berglund@widerlov.se, 070-740 46 55 för personlig visning av Daggkåpan.

I hjärtat av Upplands Väsby finner du kvarteret Daggkåpan. Bakom en attraktiv fasad bestående av träpanel, stensättning och tegel i olika nyanser bygger vi välplanerade bostäder om 1-5 rok med tillgång till en fantastisk innergård.

I centrala Väsby Centrum finner du Daggkåpan. Ett fint kvarter med genomtänkt arkitektur och spännande materialval. Här ryms 53 bostäder fördelat på en fem våningar hög huskropp i vinkel. Även innegården är något utöver det vanliga med sociala ytor och omfattande växtflora med naturlig avrinning. Huset ligger alldeles intill nyanlagda Blå parken och Regndroppstorget. En grön oas mitt i hjärtat av Väsby. 

Utöver det naturnära läget erbjuder Daggkåpan närhet till både service och kommunikationer. Bara några minuters promenad bort ligger Väsby Centrum och station. Härifrån går bussar och tåg både inom och utanför kommunen. Skulle du föredra att ta dig fram med bil går det smidigt och snabbt att ta sig ut på E4:an. Bilen parkerar du sedan i garaget, beläget i källarplanet i huset och tar sedan hissen upp direkt till ditt våningsplan.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Daggkåpan

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Byggnaden

Daggkåpans fasader består av träpanel, stensättning och tegel i olika nyanser vilket bidrar till en mer spännande stadsbild i arbetet med att göra Upplands Väsby till en mer modern småstad.

Huset är fem våningar högt och rymmer sammantaget 53 lägenheter. Bostäderna är fördelade på ett till fem rum och kök och utformas för att möta livets många olika behov och stilar. I ditt nya hem får du ett genomarbetat kök, helkaklat badrum med tvättutrustning och allt annat du kan förvänta dig av en nybyggd bostad signerad JM.

Innergården

Daggkåpan har inte bara en genomtänkt och påkostad arkitektur utan även innergården är något utöver det vanliga. Det genomgående temat är hållbarhet och det märks inte minst i detaljerna. Här finns bland annat ätbara växter i en generös växtflora planterad med en naturlig vattenavrinning. Här hittar du även flera sociala mötesplatser, en pergola och solur. 

Parkering för bil och cykel

Under huset, i källarplan, finns ett garage där du har möjlighet att parkera din bil. Här finns även ytor avsedda för cykelförråd och barnvagnsrum. 

Förutom den förvaring du har i din lägenhet ingår också ett extra förråd som är beläget i källaren. Förråden delas av med gallerväggar och inreds med hylla och stång.

Blå parken och regndroppstorget

I anslutning till Daggkåpan växer Blå parken fram, en allmän, lummig park som anläggs av kommunen. Här kan man njuta av en ca 3 500 kvm stor gräsmatta, grillplats, linbana och ett 360 m långt dagvattenstråk. Alldeles intill huset byggs ett mindre torg med inslag av vatten kallat Regndroppstorget. 


Bildkälla: Fyrklövern Illustration: Funkia

Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett

Ett stilrent golv av mattlackad  trestavig ekparkett samt vitmålade väggar ger dig en ren bas till dina egna inredningsdetaljer och inredningsstil. De öppna och välplanerade ytorna gör dessutom bostaden lättmöblerad och uppmuntrar till umgänge och samvaro, medan de stora fönstren släpper in gott om ljus i vardagsrummet. 

Om du bokar din bostad i tidigt skede har du möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad genom en rad olika tillval.

Läs mer om inredningen för Daggkåpan

Ett kök att lita på

Köket är oftast den plats i hemmet där vi samlas för att umgås med släkt och vänner. Därför är det viktigt med ett kök som är både estetiskt tilltalande samtidigt som det är funktionellt.

När du lagar mat i ett JM kök märker du snart hur smidigt momenten flyter på. Arbetsytan med mörkgrå bänkskiva av laminat är lätt att hålla ren, diskho är på bekvämt avstånd från spisen så att du slipper onödigt spill när du ska hälla av kokande pastavatten. Vid arbetsytan finns också flera eluttag för stavmixern och elvispen. 

Ditt kök utrustas med energisnåla vitvaror från Siemens. Skåpen med luckor från Vedum ansluter ända upp till tak för att undvika dammsamlande ytor. 

Stilrent badrum

Badrummet är stilrent inrett med stora vita kakelplattor samt golv i grått klinker. Här ryms en praktiskt kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i skåp ovanför. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens är praktiskt placerade under en bänkskiva som ger extra avlastningsytor. 

Var sak på sin plats

I din bostad finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar och flexibla inredningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är praktiskt inredda med hylla och klädstång som enkelt kan kompletteras utifrån behov. Samtliga lägenheter har tillgång till källarförråd.

JM Original och inredningsval

I ett hem från JM ska du kunna bo och trivas länge. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. Vår grundinredning JM Original ger dig en genomtänkt helhet från golv till tak.

Läs mer om inredningsval och JM Original

Solstudie

Vi har tagit fram en solstudie över Daggkåpan där du kan se hur solen rör sig över huset under ett dygn.

Till solstudien

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Centralt Upplands Väsby

  Strategiskt placerad mellan Stockholm och Uppsala är Upplands Väsby en utmärkt hemort för alla som arbetar i staden men vill bo i idyllen. Bara några hundra meter från Tegelbruket ligger pendelstationen som tar dig till Stockholm på 29 minuter, till Uppsala på 26 eller Arlanda flygplats på 8 korta minuter.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder