JM does not take responsibility for the translation
Tegelbruket 3
Till salu Se lediga bostäder

Upplands Väsby / Centralt Upplands Väsby

Tegelbruket 3

Stadsmässigt kvarter med åläge

Tegelbruket 3

Nu finns ytterligare bostäder i kvarteret Tegelbruket till salu centralt i Upplands Väsby och nära kommunikationer. Här bygger vi nyproducerade lägenheter i flera olika utföranden, från den yteffektiva ettan till den rymliga femman.

Upplands Väsby omvandlas nu till en modern småstad. Kvarteret Tegelbruket får en arkitektur som utmärker sig med variationer i antal våningar och färger på husfasaderna. Innergården får parkkänsla och fina detaljer i tegel, inspirationen är givetvis hämtad från det gamla tegelbruket som en gång fanns på orten.

Tegelbruket erbjuder ett läge med nära till både kommunikationer, service och rekreationsområden. I den omedelbara närheten hittar du trevliga promenadstråk längs med Väsbyån. Med Väsby station bara ett stenkast bort tar du dig lätt både inom och utanför kommunen med tåg, eller buss och den bilburne kommer snabbt ut på E4:an.

Till bostäder och priser (till salu) för Tegelbruket 3

Situationsplan för Tegelbruket 3.

Bostäder i Tegelbruket 3

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Ny adress som visar vägen för det nya Upplands Väsby

  Bakom fasaderna på det kvadratiska kvarteret förbereder vi för en varierad skara av bostäder. Från den mindre kvadratsmarta till den större generösa erbjuder Tegelbruket 3 hem som är formskurna efter livets många faser och stilar.

   Läs mer om byggnaden

  JMs Trygghetspaket

  För att din bostadsaffär ska vara en trygg investering erbjuder JM ett trygghetspaket där bland annat dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd ingår.

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  gemytlig småstad med stora ambitioner

  Strategiskt placerad mellan Stockholm och Uppsala är Upplands Väsby en utmärkt hemort för alla som arbetar i staden men vill bo i idyllen.

   Läs mer om Upplands Väsby

  JM Original

  Till bostäderna i Tegelbruket 3 har vi tagit fram ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Den mattlackade ekparketten blir vackrare med tiden och väggarna är vitmålade så du och din personliga stil får ta plats.

   Läs mer om inredningen för Tegelbruket 3

  Jämför bostäder