JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Rymliga radhus nära hav och natur

Privat visning

Är du intresserad av en bostad i Charlottenlund? Kontakta gärna fastighetsmäklare Martin Elmeskog för en privat visning. Du når honom på telefon 08-441 57 14 eller e-post martin.elmeskog@erikolsson.se.

Familjevänliga kvarter med fyra sovrum i varje hus. Charlottenlund byggs mitt i ett lummigt och kuperat skogsparti nära hav, natur, shopping och service i Gustavsberg. Dessutom tar det bara 25 minuter till Slussen.

De 30 rymliga radhusen om 152 kvadratmeter vardera byggs i 2,5 plan med en avskild vindsvåning som ger många praktiska möjligheter. Entréplanet får en öppen planlösning för trevlig samvaro medan övervåningarna med sovrum byggs för avskildhet.

Tomterna med uteplatser är alla planerade för bästa solläge, och närområdet passar fint för promenader eller skogsutflykter. Som bonus finns det gott om skolor och barnomsorg i området, till exempel ligger nya förskolan Thorén Framtid bara några hundra meter bort. Dessutom planeras för en ny förskola alldeles vid infarten av Charlottenlund. Denna beräknas öppna senast hösten 2019.

Situationsplan Charlottenlund

I närheten

Kolla restider

  06

  fredag

  oktober

  2017

  Gräsläggning pågår

  Nu är det dags för kvarteret Charlottenlund att få sina gräsmattor, och i veckan passade projekteringsledaren Rickard på att ta en bild vid hus 5. Här syns den gräsläggning som pågår mellan hus 1-17, och vi tycker att det blir jättefint! 

  VR-visning av Charlottenlund

  I vår virtuella visning av Charlottenlund kan du snurra runt och se omgivningarna i 360 grader.

   VR-visning

  Välkomnande och hemtrevligt

  Charlottenlunds rymliga radhus samspelar med den omgivande skogen, och bidrar till att området känns välkomnande och hemtrevligt. Planlösningarna är flexibla och passar familjer med alla sorts behov.

   Läs mer om husen

  Ett flexibelt hem

  Inredningen i Charlottenlunds radhus är tänkt att ge er det där lilla extra. Bland annat finns det en braskamin som tillval i vardagsrummet där den öppna trappan och köksön bidrar till känslan av yta och rymd.

   Läs mer om inredningen

  Skolverksamhet bredvid Charlottenlund

  Fastigheten Gustavsberg 1:187 ägs av kommunen och är den hörntomt som angränsar direkt mot Charlottenlund. Fastigheten är detaljplanerad som skoltomt sedan länge. Kommunen har tagit fram en dispositionsskiss för tomten för att se hur den på bästa sätt ska kunna användas för skolverksamhet. Skissen innehåller förskola, skola (F-9) och gymnasium. Observera att skissen endast är ett förslag.

  I ena änden av tomten planeras en förskola. Denna är beslutad av såväl utbildningsnämnden som tekniska nämnden och arbete med projektering har påbörjats. Färdigställande till senast hösten 2019.

  Det finns även ett ärende om att flytta nuvarande Ekedalsskolan till tomten i Charlottendal. Detta ärende är för närvarande bordlagt, och vi vet inte när det kommer att byggas en skola på fastigheten men vi kan med säkerhet att säga att så kommer att ske i framtiden.

  Lär känna Charlottendal

  I Charlottendal finns det mesta den moderna familjen kan behöva. Förutom fina naturområden och badplatser finns skola och barnomsorg alldeles i närheten. dessutom är kommunikationerna till och från Stockholm goda.

   Läs om Charlottendal

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Charlottenlund är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning. Snittet ligger på 51 B men varierar mellan de 14 husen.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Gustavsberg

  Jämför bostäder