JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Charlottendal

Charlottenlund Till salu

Rymliga radhus nära hav och natur

 • Kommun: Värmdö
 • Område: Charlottendal
 • Pris: 6 500 000 - 7 250 000 kr
 • Antal rum: 6 - 8
 • Boarea: 152 kvm
 • Boendeform: Radhus
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 51 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 30

Fåtal bostäder kvar

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i Charlottenlund. Är du intresserad av en visning eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Kerstin Svensson på telefon 070-223 70 00 eller e-post kerstin.svensson@erikolsson.se, alternativt fastighetsmäklare Eva Rundqvist på telefon 070-434 19 13 eller e-post eva@lavass.se.

Familjevänliga kvarter med fyra sovrum i varje hus. Charlottenlund byggs mitt i ett lummigt och kuperat skogsparti nära hav, natur, shopping och service i Gustavsberg. Dessutom tar det bara 25 minuter till Slussen.

De 30 rymliga radhusen om 152 kvadratmeter vardera byggs i 2,5 plan med en avskild vindsvåning som ger många praktiska möjligheter. Entréplanet får en öppen planlösning för trevlig samvaro medan övervåningarna med sovrum byggs för avskildhet.

Tomterna med uteplatser är alla planerade för bästa solläge, och närområdet passar fint för promenader eller skogsutflykter. Som bonus finns det gott om skolor och barnomsorg i området, till exempel ligger nya förskolan Thorén Framtid bara några hundra meter bort. Dessutom planeras för en ny förskola alldeles vid infarten av Charlottenlund. Denna beräknas öppna senast hösten 2019.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Alla radhus har generösa uteplatser vända mot söder eller väster (visionsbild).
Från det ljusa vardagsrummet har du direktaccess till den trädäckade uteplatsen (bild från visningshus).
Matplatsen ligger i anslutning till köket (visningshus).
Entréplanet har en öppen planlösning med köksö (visningshus).
Badrummet på entréplanet är utrustat med dusch och på plan två finns badkar samt kommod med dubbla handfat (visningshus).
Det översta våningsplanet rymmer ett stort allrum (visningshus).
Här finns gott om utrymme för läxläsning eller familjens olika hobbies (visningshus).
Alla familjens sovrum är ljusa och välplanerade (visningshus).
I sovrummen finns även gott om förvaring (visningshus).
Sovrum eller arbetsrum? Du bestämmer! (visningshus).
Del av vardagsrummet (visningshus).
Generös uteplats för sol, lek och dagens alla måltider (visningshus).
Närhet till både natur och kommunikationer. Från hamnen tar du dig enkelt ut i skärgården, via Värmdöleden åker du in till Stockholm city på cirka 25 minuter.
Området runt Gustavsberg erbjuder många härliga möjligheter för vuxna och barn som tycker om att vara ute i skog och mark.
Bara ett par hundra meter från Charlottenlund finns Kvarnsjön och Knutshav där naturleden ger er en fin promenad.
Gustavsbergs hamn. I hamnområdet finns stora butiker och outlets fyllda med glas och porslin.
Ett bra alternativ till Gustavsbergs hamn finns bara ca 20 minuter bort med bilen: Bullandö Marina, som är ostkustens största hamn för fritidsbåtar. Här finns det hundratals båtplatser till överkomliga priser, som för det mesta inkluderar upptagning och sjösättning.
För de lite yngre sjöbusarna välkomnar Värmdö Jolleseglare barn och ungdomar som vill lära sig kryssa, slöra, länsa – och att ha kul på sjön. Varje sommar arrangeras seglingskurser för barn och ungdomar i åldrarna 5 till 18 år.
Visionsbild över Charlottenlund.
Hörntomten som angränsar direkt mot Charlottenlund ägs av kommunen och är sedan länge detaljplanerad för skolverksamhet. Skissen innehåller förskola, skola och gymnasium men är endast ett förslag.
Situationsplan Charlottenlund

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Planlösningen präglas av egenskaper som flexibilitet, mångsidighet och volym. Trappan som är öppen i alla våningar späder ytterligare på intrycket av volym eftersom den binder samman de olika planen.

”Så snart man stiger in i entrén känner man husets generösa volym” säger arkitekten Helena Wennerström.

Det andra våningsplanet rymmer hela fyra sovrum, ett badrum och gott om förvaring för den stora familjen. Vi är väldigt stolta över planlösningen på det översta halvplanet som kan bli ett eller två extra sovrum, allrum, biorum, arbetsrum eller vad man nu önskar.

Harmoniskt kvarter

Radhusen i Charlottenlund är fördelade på åtta olika längor varav den största omfattar sex radhus och den minsta två. Mot baksidorna är fasaderna lugna och i två våningar med liggande panel och in mot gatan visar entrésidorna upp en varierad men harmonisk färgsättning i tre plan.

Husen finns i fyra olika färgvarianter med stuprör och hängrännor målade i kopparkulör. På så sätt blir intrycket av området livfullt, varierat och inbjudande. Alla radhus har dessutom generösa uteplatser vända mot söder eller väster samt egna parkeringar antingen på tomten eller på en gemensam parkeringsplats.

Uteplats med bästa solläge

Tomterna ligger på mellan 128 och 454 kvadratmeter men de flesta är 200 kvadratmeter stora. Samtliga ges gott om utrymme för gräsmatta, trädgårdsodling och träaltan, den sistnämnda perfekt som grillplats. Uteplatserna är placerade för bästa solläge så att familjen verkligen kan få glädje av de ljumma sommarkvällarna.

På tomten finns ett förråd för praktisk förvaring av cyklar och trädgårdsredskap. Bortom tomten finns det ett skogsområde som omger hela Charlottenlund och får radhusens utomhusmiljö att kännas större.

Låga driftskostnader

Då Charlottenlund är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 450 kr. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Planlösningar - klicka för större bild

ENTRÉPLAN
- Kök i öppen planlösning mot vardagsrum
- Väl tilltagen entré med anslutning till duschrum med tvättmaskin och torktumlare
- Stort kök med köksmaskiner från Siemens, gott om förvaring och köksö

PLAN 2
- Rymligt badrum med dubbla tvättställ
- Flexibel planlösning, välj mellan två sovrum och allrum alternativt fyra sovrum
- ƒƒKlädkammare

PLAN 3
- Möjligheternas våning
- Vindsförråd om 24 kvm
- Avskild våning för t ex tonåringen

 Planlösningar med tillvalsalternativ

Planlösningen präglas av flexibilitet och volym med en öppen trappa och flera möjligheter att själv påverka antal rum. Entréplanet har en öppen planlösning med köksö, det andra våningsplanet rymmer fyra sovrum och det översta planet ett stort allrum. Både på entréplanet och det andra våningsplanet finns rymliga badrum.

Gott om yta och förvaring

Inredningen i Charlottenlunds radhus är tänkt att ge er det där lilla extra. Vardagsrummet med öppen planlösning mot köket bidrar till känslan av yta och rymd.

När det gäller förvaringen har vi tänkt på alla i hushållet. Det finns gott om garderobsyta på alla plan, framför allt på tredje våningen där det finns en varmvind på 24 kvadratmeter. Alla rum har genomgående ekparkett för en fräsch och ombonad känsla och hallgolvet har praktisk klinker.

Sociala kök

Köksön och den öppna planlösningen gör att den som lagar mat enkelt kan dela middagsbestyren med andra. De rostfria vitvarorna omfattar induktionshäll, kyl och frys, mikrovågsugn och ugn i högskåp samt en integrerad diskmaskin. Såväl förvaring som arbetsyta finns tillgängligt för den ambitiösa hemmakocken.

Kommod med dubbla handfat

Både entréplanet och plan två rymmer badrum med golvvärme, klinker på golven och kakel på väggarna. Entréplanets badrum är utrustat med dusch och har byggts ihop med tvättstugan vilket sparar viktiga kvadratmeter. I badrummet på övervåningen finns badkar samt kommod med dubbla handfat för att undvika kö under morgonbestyren.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Charlottendal

Moderna möjligheter i ett klassiskt porslinssamhälle. Området ligger nära fina grönområden, service och kommunikationer.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder