JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Flexibla hus för flexibla familjer

Inte nog med att många familjer ser olika ut beroende på om det är en udda eller jämn vecka, de kan se olika ut varje kväll. Vi på JM vill ständigt förändras i takt med dina behov.

Därför bygger vi nu kvarteret Charlottenlund med 30 stora radhus på 152 kvadratmeter vardera vid hav, natur, shopping och service i Gustavsberg. Här kan du få upp till sex sovrum så att hela familjen känner sig hemma, oavsett dag.

Radhusen byggs i 2,5 plan med en avskild vindsvåning som ger många praktiska möjligheter. Entréplanet får en öppen planlösning för trevlig samvaro medan övervåningarna med sovrum byggs för avskildhet.

Tomterna med uteplatser är alla planerade för bästa solläge och runt området finns ett lummigt och kuperat skogsparti för spännande expeditioner i mindre skala.

Situationsplan Charlottenlund

I närheten

Kolla restider

  VR-visning av Charlottenlund

  I vår virtuella visning av Charlottenlund kan du snurra runt och se omgivningarna i 360 grader.

   VR-visning

  Välkomnande och hemtrevligt

  Charlottenlunds rymliga radhus samspelar med den omgivande skogen, och bidrar till att området känns välkomnande och hemtrevligt. Planlösningarna är flexibla och passar familjer med alla sorts behov.

   Läs mer om husen

  Ett flexibelt hem

  Inredningen i Charlottenlunds radhus är tänkt att ge er det där lilla extra. Bland annat finns det en braskamin som tillval i vardagsrummet där den öppna trappan och köksön bidrar till känslan av yta och rymd.

   Läs mer om inredningen

  Lär känna Charlottendal

  Området ligger nära vackra Kvarnsjön som är en orörd insjö med flata klippor och klart vatten som sommartid snabbt blir varm och vintertid fryser och medger skridskoåkning.

   Läs om Charlottendal

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Charlottenlund är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning. Snittet ligger på 51 B men varierar mellan de 14 husen.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #Gustavsberg

  Jämför bostäder