JM does not take responsibility for the translation
Charlotten­lund
Till salu

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Rymliga radhus nära hav och natur

Genomtänkta radhus

Charlottenlunds rymliga radhus är som sprungna ur den omgivande skogen. De trettio inbjudande radhusen ger en känsla av liv och värme som bidrar till att området känns välkomnande och hemtrevligt.

Planlösningen präglas av egenskaper som flexibilitet, mångsidighet och volym. Trappan som är öppen i alla våningar späder ytterligare på intrycket av volym eftersom den binder samman de olika planen.

”Så snart man stiger in i entrén känner man husets generösa volym” säger arkitekten Helena Wennerström.

Det andra våningsplanet rymmer hela fyra sovrum, ett badrum och gott om förvaring för den stora familjen. Vi är väldigt stolta över planlösningen på det översta halvplanet som kan bli ett eller två extra sovrum, allrum, biorum, arbetsrum eller vad man nu önskar.

Harmoniskt kvarter

Radhusen i Charlottenlund är fördelade på åtta olika längor varav den största omfattar sex radhus och den minsta två. Mot baksidorna är fasaderna lugna och i två våningar med liggande panel och in mot gatan visar entrésidorna upp en varierad men harmonisk färgsättning i tre plan.

Husen finns i fyra olika färgvarianter med stuprör och hängrännor målade i kopparkulör. På så sätt blir intrycket av området livfullt, varierat och inbjudande. Alla radhus har dessutom generösa uteplatser vända mot söder eller väster samt egna parkeringar antingen på tomten eller på en gemensam parkeringsplats.

Uteplats med bästa solläge

Tomterna ligger på mellan 128 och 454 kvadratmeter men de flesta är 200 kvadratmeter stora. Samtliga ges gott om utrymme för gräsmatta, trädgårdsodling och träaltan, den sistnämnda perfekt som grillplats. Uteplatserna är placerade för bästa solläge så att familjen verkligen kan få glädje av de ljumma sommarkvällarna.

På tomten finns ett förråd för praktisk förvaring av cyklar och trädgårdsredskap. Bortom tomten finns det ett skogsområde som omger hela Charlottenlund och får radhusens utomhusmiljö att kännas större.

Låga driftskostnader

Då Charlottenlund är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 450 kr. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Planlösningar - klicka för större bild

ENTRÉPLAN
- Kök i öppen planlösning mot vardagsrum
- Väl tilltagen entré med anslutning till duschrum med tvättmaskin och torktumlare
- Stort kök med köksmaskiner från Siemens, gott om förvaring och köksö

PLAN 2
- Rymligt badrum med dubbla tvättställ
- Flexibel planlösning, välj mellan två sovrum och allrum alternativt fyra sovrum
- ƒƒKlädkammare

PLAN 3
- Möjligheternas våning
- Vindsförråd om 24 kvm
- Avskild våning för t ex tonåringen

 Planlösningar med tillvalsalternativ

Jämför bostäder