JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Rymliga radhus nära hav och natur

Ett flexibelt hem

Med 2,5 plan och 152 kvadratmeter ger radhusen i Charlottenlunds möjlighet till flexibilitet. Den väl tilltagna boytan ger en öppen och social inredning där man så önskar och avskildhet där det behövs. Materialval och inredningsdetaljer är genomgående moderna och kontrastrika och valda med tanke på naturen utanför dörren.

Planlösningen präglas av flexibilitet och volym med en öppen trappa och flera möjligheter att själv påverka antal rum. Entréplanet har en öppen planlösning med köksö, det andra våningsplanet rymmer fyra sovrum och det översta planet ett stort allrum. Både på entréplanet och det andra våningsplanet finns rymliga badrum.

Sociala kök

Köksön och den öppna planlösningen gör att den som lagar mat enkelt kan dela middagsbestyren med andra. De rostfria vitvarorna omfattar induktionshäll, kyl och frys, mikrovågsugn och ugn i högskåp samt en integrerad diskmaskin. Såväl förvaring som arbetsyta finns tillgängligt för den ambitiösa hemmakocken.

Dusch och bad

Både entréplanet och plan två rymmer fullt utrustade badrum med klinker på golven och kakel på väggarna. Båda badrummen har golvvärme och gott om förvaring. Badrummet på entréplanet är utrustat med dusch och på plan två finns ett härligt badkar samt kommod med dubbla handfat.

Det lilla extra

Inredningen i Charlottenlunds radhus är tänkt att ge er det där lilla extra. Bland annat finns det en braskamin som tillval i vardagsrummet där den öppna trappan och köksön bidrar till känslan av yta och rymd. Badrummet på entréplanet har byggts ihop med tvättstugan vilket sparar viktiga kvadratmeter. I badrummet på övervåningen finns kommod med dubbla handfat för att undvika kö under morgonbestyren.

När det gäller förvaringen har vi tänkt på alla i hushållet. Det finns gott om garderobsyta på alla plan, framför allt på tredje våningen där det finns en varmvind på 24 kvadratmeter. Alla rum har genomgående ekparkett för en fräsch och ombonad känsla och hallgolvet har praktisk klinker.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Jämför bostäder