JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Rymliga radhus nära hav och natur

06

fredag

oktober

2017

Gräsläggning pågår

Nu är det dags för kvarteret Charlottenlund att få sina gräsmattor, och i veckan passade projekteringsledaren Rickard på att ta en bild vid hus 5. Här syns den gräsläggning som pågår mellan hus 1-17, och vi tycker att det blir jättefint! 

13

onsdag

september

2017

Att se sitt hus för första gången

I förra veckan blev våra första kunder i kvarteret Charlottenlund inbjudna till en förhandsvisning, och så här glad kan man vara när man får se sitt nya hus för första gången! 

25

fredag

augusti

2017

Nytt visningshus i Charlottenlund

Äntligen är vårt visningshus i Charlottenlund klart! Här kan du se några nytagna bilder som visar hur fint det blev. Vi hoppas att du blir inspirerad och nyfiken på att se insidan med egna ögon, och önskar dig varmt välkommen på helgens visning! 

30

fredag

juni

2017

I augusti är det dags!

På bilden ser du Charlottenlunds visningshus som kommer att vara klart i slutet av augusti. Då planerar vi att bjuda in våra befintliga kunder till visning för att få se hur ett färdigt hus ser ut. Vi ser fram emot detta lika mycket som ni! 

18

torsdag

maj

2017

Stomresning av visningshus

För några veckor sedan fotograferade vi när stommen restes för Charlottenlund, hus 1 till 4, där hus 1 kommer att inredas och användas som visningshus. 

Jämför bostäder