JM does not take responsibility for the translation
Charlotten­lund
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Rymliga radhus nära hav och natur

24

onsdag

januari

2018

Tillträde pågår

Tillträdena har pågått sen december och Charlottenlund börjar bli ett levande kvarter. Just nu är området vintrigt vitt, men det är inte svårt att föreställa sig kvarteret om några månader när våren kommer och gräset börjar spira. 

15

fredag

december

2017

Pepparkakshus som hjälper Stadsmissionen

Brf Tomten är ett pepparkakshus inspirerat av kvarteret Charlottenlund. Går du in som medlem så går dina pengar oavkortat till Stockholms Stadsmission, och lagom till julafton doneras pepparkakshuset till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Läs mer på projektloggen om hur du gör för att ge ett bidrag! 

24

fredag

november

2017

Hej mitt vinterland!

Vi passade på att fotografera Charlottenlund i veckan när snön föll och bäddade in husen så vackert. Och även om snön nu försvunnit så hoppas vi att ni som flyttar in i december får uppleva just en sån här vit jul! 

14

tisdag

november

2017

Radhus omgivna av blandskog

Gräsläggningen är färdig och planteringarna framför husen är klara fram till hus 17. Villaområdet som växer fram har ett skyddat läge omgivet av blandskog, vilket syns på några av bilderna.  

06

fredag

oktober

2017

Gräsläggning pågår

Nu är det dags för kvarteret Charlottenlund att få sina gräsmattor, och i veckan passade projekteringsledaren Rickard på att ta en bild vid hus 5. Här syns den gräsläggning som pågår mellan hus 1-17, och vi tycker att det blir jättefint! 

Jämför bostäder