JM does not take responsibility for the translation
Charlotten­lund
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Charlottendal

Charlotten­lund

Rymliga radhus nära hav och natur

24

fredag

november

2017

Hej mitt vinterland!

Vi passade på att fotografera Charlottenlund i veckan när snön föll och bäddade in husen så vackert. Och även om snön nu försvunnit så hoppas vi att ni som flyttar in i december får uppleva just en sån här vit jul! 

14

tisdag

november

2017

Radhus omgivna av blandskog

Gräsläggningen är färdig och planteringarna framför husen är klara fram till hus 17. Villaområdet som växer fram har ett skyddat läge omgivet av blandskog, vilket syns på några av bilderna.  

06

fredag

oktober

2017

Gräsläggning pågår

Nu är det dags för kvarteret Charlottenlund att få sina gräsmattor, och i veckan passade projekteringsledaren Rickard på att ta en bild vid hus 5. Här syns den gräsläggning som pågår mellan hus 1-17, och vi tycker att det blir jättefint! 

13

onsdag

september

2017

Att se sitt hus för första gången

I förra veckan blev våra första kunder i kvarteret Charlottenlund inbjudna till en förhandsvisning, och så här glad kan man vara när man får se sitt nya hus för första gången! 

25

fredag

augusti

2017

Nytt visningshus i Charlottenlund

Äntligen är vårt visningshus i Charlottenlund klart! Här kan du se några nytagna bilder som visar hur fint det blev. Vi hoppas att du blir inspirerad och nyfiken på att se insidan med egna ögon, och önskar dig varmt välkommen på helgens visning! 

Jämför bostäder