JM does not take responsibility for the translation
18

fredag

maj

2018

Gratis uteträning i hamnen

Från och med 6:e maj kan du hänga med på gratis utomhusträning varje söndag i Gustavsbergs hamn kl.10:30-11:15. Det är Body Joy som bjuder på sommarträning vid sitt utegym och de hälsar att alla är varmt välkomna, tränad som otränad, ingen förbokning behövs. 

06

fredag

april

2018

Hemma hos familjen Nunez

Vi fick nyligen hälsa på familjen Nunez som flyttat in i ett av husen i Charlottenlund. Spännande att bli inbjuden till någons hem, och roligt att höra om deras bostadsresa och hur det kom sig att de hamnade just här. Framförallt gläds vi åt att de trivs så bra fast de bara bott här i knappt tre månader. Läs mer om familjen här på loggen. 

24

onsdag

januari

2018

Tillträde pågår

Tillträdena har pågått sen december och Charlottenlund börjar bli ett levande kvarter. Just nu är området vintrigt vitt, men det är inte svårt att föreställa sig kvarteret om några månader när våren kommer och gräset börjar spira. 

15

fredag

december

2017

Pepparkakshus som hjälper Stadsmissionen

Brf Tomten är ett pepparkakshus inspirerat av kvarteret Charlottenlund. Går du in som medlem så går dina pengar oavkortat till Stockholms Stadsmission, och lagom till julafton doneras pepparkakshuset till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Läs mer på projektloggen om hur du gör för att ge ett bidrag! 

24

fredag

november

2017

Hej mitt vinterland!

Vi passade på att fotografera Charlottenlund i veckan när snön föll och bäddade in husen så vackert. Och även om snön nu försvunnit så hoppas vi att ni som flyttar in i december får uppleva just en sån här vit jul! 

Jämför bostäder