JM does not take responsibility for the translation
Porslins­kvarteren 3 + 4
Slutsålt

Värmdö / Gustavsberg

Porslins­kvarteren 3 + 4

Bo i Skärgårdsort med anor

Porslins­kvarteren 3 + 4

Porslinskvarteren byggs i centrala Gustavsberg, bland kulturhistorisk industriarkitektur och nära marinan. Porslinskvarteren 3 och 4 omfattar 132 lägenheter om två till fem rum och kök.

Gustavsberg är en idyllisk hamn- och bruksstad. Här finns alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som storstaden ligger på bekvämt avstånd.

Lägenheterna är välplanerade, öppna och ljusa med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du bekvämt med modern inredning, balkong eller uteplats och en trivsam, skyddad innergård.

Situationsplan.

Kolla restider

  Ljust och modernt

  Här möts du av ljusa och nordiska träslag, moderna vitvaror, goda förvaringsmöjligheter och luftiga ytor skapade för samvaro. Enkelt att komplettera med färg och matchande textilier för att få det till perfekta boendet för dig och din familj.

   Läs mer om bostäderna

  Nära skärgård och natur

  I idylliska hamn- och bruksstaden Gustavsberg får du lite av allt på en och samma plats. Här kan du dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som du har storstaden på bekvämt avstånd.

   Läs mer om Gustavsberg

  Jämför bostäder