JM does not take responsibility for the translation
Porslins­kvarteren 3 + 4
Slutsålt

Värmdö / Gustavsberg

Porslins­kvarteren 3 + 4

Bo i Skärgårdsort med anor

En ort med anor

Med ena foten i glasbruket och andra i en intagande skärgårdsmiljö är Gustavsberg ett samhälle som har mycket att erbjuda. Särskilt nu när orten står inför en spännande framtid.

Inredningen i Porslinskvarteren utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du
handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment om du bokar i ett tidigt skede.

Ett kök att samlas i

Köket har en ljus och smakfull inredning med luckor och skåp i kritvitt, en antracitgrå bänkskiva och vitvaror i rostfritt. Där kan du laga och njuta av din mat med hjälp av modern utrustning och praktiska arbetsytor. En energisnål diskmaskin underlättar efterarbetet.

Sov så gott

För att du ska få ett harmoniskt sovrum ser vi till att vända våra sovrum mot husets lugna gårdssida. I de större lägenheterna får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och mer därtill.

Ut i friska luften

Alla lägenheter i Porslinskvarteren får ett alldeles eget uterum att njuta av, antingen i form av balkong eller uteplats. Uterummen planerar vi så att du kan inreda med utemöbler och ha plats för såväl vänner som odlingar.

Kultur och natur

När du flyttar till Porslinskvarteren blir kultur och natur ständiga inslag i din vardag. Här har du nära till både Gustavsbergs porslinsmuseum och Gustavsbergs konsthall. Dessutom ligger konsthallen Artipelag inom promenadavstånd.

Jämför bostäder