JM does not take responsibility for the translation
Kungsgatan 66
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Centrala Uppsala

Kungsgatan 66

en kaxig adress

Kungsgatan 66

Det oslagbara centrala läget för Kungsgatan 66 är utöver det vanliga. Här erbjuder vi ett toppmodernt boende med närhet till såväl kommunikationer som hela citys utbud av nöjen och service. Kungsgatan 66 är namnet på kvarteret och adressen som tänjer på stadens gränser.

Nära resecentrum och mitt i city får kvarteret Kungsgatan 66 ett unikt läge med ögonblicklig närhet till Uppsalas stora utbud av kultur, restauranger, butiker och nöjen. På denna adress bor du som älskar storstaden, oavsett var i livet du befinner dig.

Husets fasader är ljusa med inslag av guldfärgad plåt och brungrå tegelpartier. Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet – moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan. Bland de 96 lägenheterna finns allt från smarta studiolägenheter till mysiga vindsvåningar samt en etagevåning. Samtliga erbjuder gott om förvaring samt eget källarförråd. 

På kvarterets innergård anlägger vi en grönskande pocket park, en lättillgänglig minipark, med vackra och funktionella skulpturer att både sitta på och leka med. Eftersom vi vet att de flesta Uppsalabor vill ha smidig åtkomst till sin cykel bygger vi ett lättillgängligt cykelrum i gatuplan.

Situationsplan

Bostäder i Kungsgatan 66

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Cityläge på en kaxig adress

  Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet – moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan.

   Läs mer om byggnaden

  ett hem i din smak

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningsval för Kungsgatan 66

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder