JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Centrala Uppsala

Kungsgatan 66

en kaxig adress

Tillvalserbjudande värt 50 000 kr

Tillvalserbjudande värt 50 000 kr till de 10 första kunderna som skriver avtal från och med 2017-10-09. Kontakta mäklaren för mer information och välkommen på visning.

På ett pendlarvänligt läge i Uppsalas citykärna växer nya moderna bostäder fram. Kungsgatan 66 är namnet på kvarteret och adressen som tänjer på stadens gränser.

På centrala Kungsgatan lägger vi grunden för Uppsalas nya stadsbild. Denna första säljetapp innehåller åtta våningar samt delvis inredd vind. Fasaderna är ljusa med inslag av guldfärgad plåt och brungrå tegelpartier. Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet – moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan. Bland de 96 lägenheterna finns allt från smarta studiolägenheter till mysiga vindsvåningar samt en etagevåning. Samtliga erbjuder gott om förvaring samt eget källarförråd. Här på Kungsgatan 66 bor du som älskar storstaden, oavsett var i livet du befinner dig.

Pocket park och stadsutsikter
Nära resecentrum och mitt i city får kvarteret Kungsgatan 66 ett unikt läge med ögonblicklig närhet till Uppsalas många nöjen.  På kvarterets innergård anlägger vi en grönskande pocket park, en lättillgänglig minipark, med vackra och funktionella skulpturer att både sitta på och leka med. Eftersom vi vet att de flesta Uppsalabor vill ha smidig åtkomst till sin cykel bygger vi ett lättillgängligt cykelrum i gatuplan.

Situationsplan

I närheten

Kolla restider

  Cityläge på en kaxig adress

  Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet – moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan.

   Läs mer om byggnaden
  16

  fredag

  september

  2016

  Tillgång till bil - när du vill

  Service, däckbyte, och underhåll ingår i vardagsbestyren för den som äger en bil. Det här slipper du som bor på Kungsgatan 66! 

  ett hem i din smak

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningsval för Kungsgatan 66

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder