JM does not take responsibility for the translation

Uppsala / Centrala Uppsala

Kungsgatan 66 Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Uppsala
 • Område: Centrala Uppsala
 • Pris: 1 445 000 - 7 395 000 kr
 • Avgift: 2 435 - 6 000 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 33 - 124 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2018 - Kvartal 4, 2019 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 55 KWH/KVM, ÅR
 • Bostäder: 96

Det oslagbara centrala läget för Kungsgatan 66 är utöver det vanliga. Här erbjuder vi ett toppmodernt boende med närhet till såväl kommunikationer som hela citys utbud av nöjen och service. Kungsgatan 66 är namnet på kvarteret och adressen som tänjer på stadens gränser.

Nära resecentrum och mitt i city får kvarteret Kungsgatan 66 ett unikt läge med ögonblicklig närhet till Uppsalas stora utbud av kultur, restauranger, butiker och nöjen. På denna adress bor du som älskar storstaden, oavsett var i livet du befinner dig.

Husets fasader är ljusa med inslag av guldfärgad plåt och brungrå tegelpartier. Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet – moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan. Bland de 96 lägenheterna finns allt från smarta studiolägenheter till mysiga vindsvåningar samt en etagevåning. Samtliga erbjuder gott om förvaring samt eget källarförråd. 

På kvarterets innergård anlägger vi en grönskande pocket park, en lättillgänglig minipark, med vackra och funktionella skulpturer att både sitta på och leka med. Eftersom vi vet att de flesta Uppsalabor vill ha smidig åtkomst till sin cykel bygger vi ett lättillgängligt cykelrum i gatuplan.

Smarta hem-erbjudande

Just nu ingår Smarta hem till ett värde av 50 000 kr till de 25 första som köper en ny JM-bostad i Uppsala. Det innebär att du bland annat kommer kunna styra belysningen i ditt hem och schemalägga din nya robotdammsugare via mobilen eller surfplattan.

Läs mer om Smarta hem och vilka produkter som ingår i erbjudandet här.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kungsgatan 66


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Husets färgval signalerar elegans, exklusivitet och harmoni.
Etagevåningen bjuder på fantastisk utsikt.
Bland de 96 lägenheterna finns allt från smarta studiolägenheter till mysiga vindsvåningar samt en etagevåning.
Köket har genomtänkt design och funktion.
3D-illustration
Ett hem med effektiv förvaring.
I kvarterets hjärta anlägger vi en pocket park, en liten gård med stora ambitioner.
3D-illustration
På Kungsgatan 66 bygger vi moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan.
Pendlarvänligt läge nära resecentrum.
Bo i ett unikt läge med ögonblicklig närhet till Uppsalas många nöjen.
Åstråket vid Fyrisån.
Anna Petrus Park.
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Ett hem för alla

På ett strategiskt läge mellan citykärna och centralstation reser vi Kungsgatan 66, ett åtta våningar högt hus, fördelat på fyra huskroppar, med ljusa fasader, guldfärgad plåt och brungrå tegelpartier. Utsidans medvetna färgval signalerar elegans, exklusivitet och harmoni – värden som du kommer att känna igen även på insidan.

Formen på huset blir stram och återhållsam med utstickande inslag i form av balkonger, burspråk och de närmast tornliknande kvartershörnen. En brungrå sockel av tegel samt ett skimrande aluminiumtak gör Kungsgatan 66 till ett innerstadskvarter som är estetiskt sammanhängande från entré till takås.

Första etappen består av 96 lägenheter, samtliga med antingen balkong eller uteplats.

För att Kungsgatan 66 ska bli ett hem för alla som trivs bäst i staden finns här många bostadsalternativ att välja mellan, från mysiga ettor till rymliga fyror. Om du är ute efter ett boende utöver det vanliga finns unika vindslägenheter som du inte får missa.

Parkering

Barnvagns- och rullstolsförråd är placerade i källaren. Cykeln parkerar du smidigt i separat byggnad.

För den bilburne finns flera olika parkeringslösningar. Det finns p-platser i husets källare, ett yttre garage samt även markparkeringar utomhus i carport. 

Äger du ingen bil men behöver ibland, kan du registrera dig för att nyttja Kungsgatan 66:s bilpool.  Du hyr bilen så länge du vill, hämtar den nedanför huset och lämnar tillbaka den på samma ställe. Smidigt och dessutom miljövänligt. Läs mer om bilpoolen här.

Enkelt att hålla ordning med bra förvaring

Tillgång till bra förvaring gör stor skillnad i vardagen och det blir lätt att hålla hemmet i ordning. I din nya bostad har du gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober med flexibla inredningar som slukar allt som inte ska stå framme.

I källaren har du också ett separat förråd där du kan förvara sådant som inte behövs varje dag.

En park på bakgården

När Kungsgatan 66:s alla etapper står färdiga kommer husen att forma en trygg kvadrat runt innergården. I kvarterets hjärta anlägger vi en pocket park: en liten gård med stora ambitioner. Här hittar du det du förväntar dig av en park – lummig grönska och vackra skulpturer – redan på din bakgård. 

För Kungsgatan 66 bidrar den privata fickparken med ett unikt värde till kvarterets stadspräglade identitet.

 

 

Grunden till ett trivsamt hem

Naturmaterial, god formgivning och smarta detaljer för varje enskilt rum är själva kärnan i din nya bostad på Kungsgatan 66. För att du sedan ska kunna skapa din alldeles egna personliga touch erbjuder vi JM Original med funktionella, vackra tillval. Både kostnadsfria och mot extra kostnad. Vi har lagt grunden till ett nytt trivsamt hem – för dig återstår bara glädjen i att göra det till ditt eget.

 Läs mer om inredningen för Kungsgatan 66

Var sak på sin plats

Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress. Därför lägger vi lite extra möda på bra förvaringslösningar som har ett stort urval av tillbehör som du anpassar efter dina behov och successivt kan komplettera.

Inne i lägenheten har du skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober med bra och effektiv skåpsinredning. I hallen finns bra förvaring för skor, jackor och väskor. Det där du inte behöver dagligdags stuvar du undan i ditt källarförråd.

Kompletta kök

I det ljusa köket från Vedum kommer du att laga och spisa många måltider. Vita släta luckor, rostfria handtag och en mörkgrå bänkskiva i laminat gör att rummet blir vackert att titta på och praktiskt att arbeta i. Därtill kompletterar vi med rostfria vitvaror från Siemens, dämpade fullutdragslådor och ordentliga ytor.

Behagliga badrum

I badrummet klär vi väggarna med stora vita blanka kakelplattor och på golven lägger vi ett grått kvadratiskt klinker. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschhörnan får glasvägg och den moderna tvättutrustningen kommer från Siemens.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Centrala Uppsala

  Kungsgatan 66 ligger centralt ur alla perspektiv. Uppsalas nya resecentrum ligger strax intill via uppgången vid Strandbodgatan. En kort promenad längs Kungsgatan tar dig rakt in i Uppsalas växande centrum med restauranger, museer, butiker och ett varierande utbud av kultur och nöjen.

   Läs mer

  Trygghetspaketet

  Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

   Läs mer

  Jämför bostäder