JM does not take responsibility for the translation
Meteorologen
Planerat

Uppsala / Gränby backe

Meteorologen

Ditt nya cityliv

Meteorologen

Bli VIP-kund - få förtur

Planerad säljstart till våra VIP-kunder är under våren 2018. Som VIP-kund kan du göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av innan bostäderna släpps till försäljning - Bli VIP-kund här

Välkommen hem till Meteorologen. Med närhet till den växande Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten från takterrassen är det lätt att trivas i de nyproducerade bostadsrätterna.

I kvarteret planerar vi för 69 lägenheter om 1-4 rum och kök. Det blir moderna och yteffektiva lägenheter med rymliga balkonger eller uteplatser. Från den gemensamma takterrassen ser du vyn över Uppsalas takåsar med Slottet och Domkyrkan.

I Meteorologen bor du mellan Gränbyparken och Källparken, en kort promenad från Gränbystaden med sina 130 butiker, caféer, restauranger och serviceställen. Med buss tar du dig till Uppsalas stadskärna på 10 minuter och på de fina cykelbanorna tar det bara 12 minuter.

Planerad säljstart till våra VIP-kunder i början av 2018. Som VIP-kund kan du göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av innan bostäderna släpps till försäljning - Bli VIP-kund här


I närheten

Kolla restider

  23

  tisdag

  januari

  2018

  Maxa utrymmet

  Vi ger dig förslag på hur du maxar utrymmet i Meteorologens lägenheter där klädkammare ingår.
   

  Bli VIP-kund och få förtur

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av innan bostäderna släpps till försäljning.

  Läs mer och registrera dig som VIP-kund

  Mötesplats på takterrassen

  Utmärkande för Meteorologen är den stora gemensamma takterrassen. Här kan du njuta av den imponerande utsikten över Uppsala tillsammans med grannar och vänner. 

  Gränby Backe

  Kvarteret Meteorologen byggs i Gränby backe, nära grönområden i Gränbyparken, kommunikationer vid Vaksalagatan och ett växande shoppingcenter invid Gränbystaden som utvecklas till Uppsalas andra stadskärna.

  Läs mer om Gränby Backe

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

  Läs mer om JM Original och inredningsval

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Läs mer om att köpa nytt från JM

  Jämför bostäder