JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Uppsala / Gränby backe

Meteorologen Till salu : Se lediga bostäder

Ditt nya cityliv

 • Kommun: Uppsala
 • Område: Gränby backe
 • Pris: 1 395 000 - 3 995 000 kr
 • Avgift: 2 500 - 5 400 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 31 - 104 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 3, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 58 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 69

Välkommen hem till Meteorologen. Med närhet till den växande Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten från takterrassen är det lätt att trivas i de nyproducerade bostadsrätterna.

I kvarteret planerar vi för 69 lägenheter om 1-4 rum och kök. Det blir moderna och yteffektiva lägenheter med rymliga balkonger eller uteplatser. Från den gemensamma takterrassen ser du vyn över Uppsalas takåsar med Slottet och Domkyrkan.

I Meteorologen bor du mellan Gränbyparken och Källparken, en kort promenad från Gränbystaden med sina 130 butiker, caféer, restauranger och serviceställen. Med buss tar du dig till Uppsalas stadskärna på 10 minuter och på de fina cykelbanorna tar det bara 12 minuter.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Meteorologen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Byggnaderna kläs i ett ljusgrått tegel och fogen får olika nyanser för att skapa variation.
Alla bostäder får uteplats eller balkong.
Gemensamt takterass i bästa söderläge med fin utsikt över Uppsala och perfekt för umgänget med familj, grannar och vänner.
Basinredningen, JM Original, är inspirerad av skandinaviska formtraditioner - med utrymme för din personliga stil.
I JM Original är väggarna vitmålade och på golvet ligger en klassisk ekparkett. Sätt en personlig prägel på din nya bostad genom tillval.
Bara några minuters promenad bort ligger Gränbystaden med butiker, restauranger och nöje.
Från Meteorologen är det nära till Gränbyparken.
Precis utanför Meteorologen går flera busslinjer längs med Vaksalagatan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Huset

I Meteorologens två huskroppar gör vi plats för 69 lägenheter på 4 respektive 5 våningar. De stilrena byggnaderna kläs i ett ljusgrått tegel och fogen får olika nyanser för att skapa variation. Teglet ger en färgskiftande yta som får stå för Meteorologens uttryck.

Uppe på ena huskroppen finns en stor gemensam takterrass som ligger i bästa söderläge.
– Det är det första man ser när man kommer på gatan, säger Johan Roos, arkitekt på Ettelva.

Bostäderna

Väl inne möts du av välplanerade lägenheter på 1 – 4 rum och kök.  De mest yteffektiva lägenheterna i Meteorologen är treorna på 54 och 55 kvadratmeter. Här finns det plats för många möbleringsmöjligheter och rummen kan ändras efter önskemål. Klädkammaren får ett fönster och kan enkelt göras om till ett arbets- eller barnrum.

Bostadsfakta med planlösningar

Plats för gemenskap

Utöver takterrassen finns det ännu mer plats för gemenskap på innergården. Ta en kaffepaus under en pergola eller njut i solen på en av de många bänkarna. Cykelrummen och återvinningshuset ramar in gården så att den känns lite mer privat – samtidigt som du kommer åt den från alla håll.

När du vill vara utomhus, men samtidigt inte lämna din lägenhet finns det plats på den egna balkongen eller uteplatsen. Här kan du ordna med ett mysigt möblemang, testa dina gröna fingrar på olika odlingar eller bara umgås.

Plats för bilen och cykeln

Att Uppsala är en cykelstad är sedan gammalt. I Meteorologen görs det plats för cyklar i garaget, på gården och i cykelrummen på innergården. 

Under huset finns det även garageplatser för bilar, som du når direkt via hissen.

Personlig prägel

Oavsett om din nya bostad är en mysig etta eller väldisponerad fyra så är JM Original densamma. Väl innanför dörren möts du av vitmålade väggar och en klassisk ekparkett.

Bokar du din bostad i ett tidigt skede har du möjlighet att göra förändringar i inredningen och handplocka egna detaljer ur vårt tillvalssortiment som du hittar i inredningskatalogen.

Till din hjälp har du en av våra inredare som bollplank, så att ni kan sätta din personliga prägel på bostaden. Välj färg, form och funktion så att du får det hem du har drömt om.Kika i inredningskatalogen (preliminär)

Ett kök för umgänge

I Meteorologens kök finns det plats för både gemenskap och matkonster. Den öppna planlösningen och de lättarbetade ytorna är inbjudande och funktionella.

I JM Original går tonerna i vitt, tillsammans med en grå bänkskiva och rostfria vitvaror. Låt en gryta puttra på induktionshällen eller grädda några bullar i den inbyggda ugnen. Disken sköter den helintegrerade diskmaskinen. Alla vitvaror är självklart energisnåla.

Bad och tvätt i ett

I JM Original går ditt nya badrum i samma toner som resten av bostaden, med vitt och grått kakel och klinker. Ta en dusch bakom duschväggen i klarglas och tvätta dina kläder i din energieffektiva tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Här kan du göra allt samtidigt och du slipper anpassa dig efter tvättider.

En bas att bygga på

När du köper en lägenhet i Meteorologen kommer den, som sagt, med en grundinredning som vi kallar för JM Original. Våra inredare har tagit fram JM Original med en basinredning för dig att trivas i. Den går i neutrala toner så att du lätt kan bygga vidare med din egen stil.

Läs mer om JM Original

Framtidens sätt att ha bil

Sunfleet ger dig tillgång till miljöklassade, nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Du slipper fundera på service, däckbyte, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. Du hyr en bil i en timme eller så länge du vill.

Läs mer om Sunfleet Small

Om området

Gränby backe

Kvarteret Meteorologen byggs i Gränby backe, nära grönområden i Gränbyparken, kommunikationer vid Vaksalagatan och ett växande shoppingcenter invid Gränbystaden.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder