JM does not take responsibility for the translation
Esplanaden 1
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Kungsängen

Esplanaden 1

CITYNÄRA HEM MED DET LILLA EXTRA

Esplanaden 1

Tillvalserbjudande värt 50 000 kr

Endast ett fåtal tillvalserbjudanden kvar. Kontakta mäklaren för mer information och vilka lägenheter erbjudandet gäller.

I kvarteret Esplanaden bor du med promenadavstånd till Uppsalas citykärna och i utmärkt läge intill Anna Petrus park.

Nästa kapitel i Kungsängens historia heter Esplanaden. Kvarteret har fått sitt namn från den angränsande Kungsängsesplanaden och kommer att innefatta totalt 91 bostäder om 1–5 rum och kök.

Oavsett vilken lägenhet du fastnar för kan du räkna med att flytta in i en bostad med det lilla extra. Alla lägenheter får egen uteplats, terrass eller balkong – flera får till och med två – och samtliga bostäder är optimerade för bästa möjliga utblick, oavsett var i huset de är belägna.

Det nya inslaget i Kungsängen innefattar inte bara bostäder. I gatuplan på Esplanaden ingår även flera kommersiella lokaler som kommer att bistå med liv och rörelse längs Kungsängsesplanaden. När Esplanaden står färdigt har kvarteret ett läge som är såväl park- och vattennära som centralt.

Till bostäder och priser för Esplanaden - här hittar du all information om bostäderna till salu samt kan jämföra lägenheter.

Situationsplan

Bostäder i Esplanaden 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Finansieringserbjudande från Nordea

  Att köpa ny bostad är kanske ditt livs största investering och det finns mycket att tänka på. För att hjälpa dig i detta kan vår samarbetspartner Nordea erbjuda dig ett konkurrenskraftigt finansieringspaket.

   Till finansieringserbjudandet från Nordea

  Området med det lilla extra

  I Esplanaden bor du i ett attraktivt läge i Kungsängen, nära såväl cityliv som grönområden och med Fyrisån bara ett stenkast från dörren. Uppsala centrum ligger på promenadavstånd, och mysiga Anna Petrus park ligger alldeles runt knuten.

   Läs mer om Kungsängen

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder