JM does not take responsibility for the translation
Anemonen 2
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Luthagen

Anemonen 2

Sista chansen i klassiska kvarter

Anemonen 2

Sista chansen i Anemonen 2. Kontakta Sara Ekeljung på 076-200 96 55 eller sara.ekeljung@widerlov.se för en privat visning.

2 rok, 54kvm

3 rok, 77kvm

Lägenheterna i Anemonen 2 intill ängskanten vid Stabby ängar har flexibla planlösningar och ger utrymme för stor valfrihet. Kvarteret har ett perfekt parkläge vid nya Gjuteriparken och erbjuder vardagsservice vid Mimmi Ekholms plats, bara ett stenkast bort.

Bostadshuset flirtar med traditionerna i Luthagen och erbjuder ljusa moderna bostäder, trevliga balkonger och i stort sett alla bostäder på markplan får en egen uteplats med trädäck, staket, extra förråd och grind mot innergården.

I Anemonen finns något för alla – från den smarta tvåan till den rymliga sexan för dig som behöver mer utrymme. Oavsett vilken du väljer, får du en öppen bostad med bra förvaring och extra stora fönster i de sociala delarna.

Till bostäder och priser (till salu) för Anemonen 2

Situationsplan för Anemonen 2.

I närheten

Kolla restider

  En färgstark flirt med traditionerna

  Anemonen har balkonger och uteplatser mot innergården, ljusa bostäder och gröna omgivningar. Interiören är stilren med vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, välutrustat kök och badrum samt gott om förvaring

   Läs mer om byggnaden

  Njutarläge vid ängskanten

  På armlängds avstånd ligger Mimmi Ekholms plats med det mesta du kan tänkas behöva i form av vardagsservice. Dessutom bor du granne med nya Gjuteriparken och har city på bekvämt cykelavstånd.

   Läs mer om närområdet

  Jämför bostäder