JM does not take responsibility for the translation

Uppsala / Luthagen

Anemonen 2 Slutsålt

 • Kommun: Uppsala
 • Område: Luthagen
 • Antal rum: 2 - 6
 • Boarea: 54 - 124 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående (Preliminärt)
 • Energiklass: B 61 KWH/KVM, ÅR
 • Bostäder: 46

Lägenheterna i Anemonen 2 intill ängskanten vid Stabby ängar har flexibla planlösningar och ger utrymme för stor valfrihet. Kvarteret har ett perfekt parkläge vid nya Gjuteriparken och erbjuder vardagsservice vid Mimmi Ekholms plats, bara ett stenkast bort.

Bostadshuset flirtar med traditionerna i Luthagen och erbjuder ljusa moderna bostäder, trevliga balkonger och i stort sett alla bostäder på markplan får en egen uteplats med trädäck, staket, extra förråd och grind mot innergården.

I Anemonen finns något för alla – från den smarta tvåan till den rymliga sexan för dig som behöver mer utrymme. Oavsett vilken du väljer, får du en öppen bostad med bra förvaring och extra stora fönster i de sociala delarna.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Sista chansen i klassiska kvarter.
I stort sett alla bostäder på markplan får en egen uteplats med trädäck, staket, extra förråd och grind mot innergården.
Vi har valt ett stilrent kök från Marbodal med vita, släta luckor och rostfria handtag, en underlimmad diskbänk och en antracitgrå laminatbänkskiva.
I våra hus ingår JM Original. Utöver originalinredningen kan du välja ur JMs inredningssortiment i katalogen Inredningsval.
På golvet ligger en mattlackad ekparkett och väggarna är vitmålade enligt standard i JM Original. Övriga färgval är tillval.
Sovrum
Kvalitet, design och tidlöshet i material och uttryck är viktigt för oss för att du ska få ett hållbart boende.
Flexibla planlösningar ger utrymme för valmöjligheter.
Gott om yta för rekreation vid Stabby prästgård.
Gjuteriparken erbjuder lek och picknick.
Nära till Mimmi Ekholms plats.
Situationsplan för Anemonen 2.
Exteriörbild

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

grön innergård

Anemonen får en innergård med lekplats samt en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord.

I stort sett alla bostäder på markplan får uteplatser mot innergården.
Även du som bor på våningarna högre upp kommer snabbt ut till gården tack vare genomgående trapphus och genomgångar i huskroppen, så kallade portiker. Samtliga lägenheter har till gång till en stor uteplats i form av den stora grönskande Gjuteriparken som ligger alldeles intill.

Hållbar JM-inredning

Du som efterfrågar annat än vitt i nyproduktioner kommer att tycka om Anemonens putsade fasader. Här tar vi upp toner och färgskalor från närområdet i form av både guldockra och milda gröna nyanser. Färgvalet tillsammans med klassisk fönstersättning och arkitektur skapar en traditionell atmosfär.

I våra hus ingår JM Original - i Anemonen har citylivets snabba tempo och energi fått influera inredningen. På golvet ligger en matlackad ekparkett och väggarna är vitmålade.

Kvalitet, design och tidlöshet i material och uttryck är viktig för oss då vi vill att du ska trivas länge i ditt nya hem. Hos oss får du bland annat helkaklade badrum, fönsterbänkar i natursten och gott om förvaring. Lägenheterna i Anemonen 2 får en takhöjd från golv till tak på 2,5 meter.

Moderna kök

I ditt nya kök finns alla förutsättningar för att lyckas med matlagningen, oavsett om du lagar från färdig matkasse eller på fri hand.

Vi har valt ett stilrent kök från Marbodal med vita, släta luckor och rostfria handtag, en underlimmad diskbänk och en antracitgrå laminatbänkskiva.  Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stående blankvita kakelplattor. Köket utrustas med induktionshäll, integrerad diskmaskin, rostfri kyl och frys, varmluftsugn och mikro i inbyggnadsmodell från Siemens.

Du kan glädja dig åt ett kök med energisnåla vitvaror, bra arbetsytor och gott om smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Behagliga badrum

I badrummet får du vardagslyx. På golvet ligger grå klinkerplattor som kontrast till väggarnas vita, blanka kakel. Du får även en energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens (i lägenheter om 55 kvm och mindre är det en kombimaskinsamt praktisk vit arbetsbänk och förvaring i väggskåp och kommod . 

En smart, vägghängd torkställning ger dig hela tio löpmeter att torka kläder eller handdukar på. Extra rymd och luft skapas tack vare en duschvägg i glas och spegel med frostad sidobelysning. Liksom bostadens övriga rum är badrummet tillgänglighetsanpassat.

Förråd och garage

Parkering finns i garage under huset med hiss upp till ditt eget våningsplan. Det finns även några platser utomhus i anslutning till kvartersgata.

Förutom den förvaring som erbjuds i lägenheten ingår ett eget lägenhetsförråd - en självklarhet hos JM. Plats för cykelförvaring finns i cykelrum i källaren samt utvändigt på gården.

 

Om området

Luthagen

I populära Luthagen bor du på skiljelinjen mellan stad och natur. Nya bostadsområden tar form i en flirt med Luthagens traditioner och historia. Det mesta du kan tänkas behöva ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder