JM does not take responsibility for the translation
Anemonen 2
Slutsålt

Uppsala / Luthagen

Anemonen 2

Sista chansen i klassiska kvarter

Byggnaden

Vid kanten av Stabby ängar bygger vi nu Anemonen 2 som innehåller 46 bostäder. Det moderna bostadshuset på 4 våningar knyter an till områdets hustradition och får putsade fasader i både guldockra och milda gröna toner.

grön innergård

Anemonen får en innergård med lekplats samt en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord.

I stort sett alla bostäder på markplan får uteplatser mot innergården.
Även du som bor på våningarna högre upp kommer snabbt ut till gården tack vare genomgående trapphus och genomgångar i huskroppen, så kallade portiker. Samtliga lägenheter har till gång till en stor uteplats i form av den stora grönskande Gjuteriparken som ligger alldeles intill.

Hållbar JM-inredning

Du som efterfrågar annat än vitt i nyproduktioner kommer att tycka om Anemonens putsade fasader. Här tar vi upp toner och färgskalor från närområdet i form av både guldockra och milda gröna nyanser. Färgvalet tillsammans med klassisk fönstersättning och arkitektur skapar en traditionell atmosfär.

I våra hus ingår JM Original - i Anemonen har citylivets snabba tempo och energi fått influera inredningen. På golvet ligger en matlackad ekparkett och väggarna är vitmålade.

Kvalitet, design och tidlöshet i material och uttryck är viktig för oss då vi vill att du ska trivas länge i ditt nya hem. Hos oss får du bland annat helkaklade badrum, fönsterbänkar i natursten och gott om förvaring. Lägenheterna i Anemonen 2 får en takhöjd från golv till tak på 2,5 meter.

Moderna kök

I ditt nya kök finns alla förutsättningar för att lyckas med matlagningen, oavsett om du lagar från färdig matkasse eller på fri hand.

Vi har valt ett stilrent kök från Marbodal med vita, släta luckor och rostfria handtag, en underlimmad diskbänk och en antracitgrå laminatbänkskiva.  Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stående blankvita kakelplattor. Köket utrustas med induktionshäll, integrerad diskmaskin, rostfri kyl och frys, varmluftsugn och mikro i inbyggnadsmodell från Siemens.

Du kan glädja dig åt ett kök med energisnåla vitvaror, bra arbetsytor och gott om smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Behagliga badrum

I badrummet får du vardagslyx. På golvet ligger grå klinkerplattor som kontrast till väggarnas vita, blanka kakel. Du får även en energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens (i lägenheter om 55 kvm och mindre är det en kombimaskinsamt praktisk vit arbetsbänk och förvaring i väggskåp och kommod . 

En smart, vägghängd torkställning ger dig hela tio löpmeter att torka kläder eller handdukar på. Extra rymd och luft skapas tack vare en duschvägg i glas och spegel med frostad sidobelysning. Liksom bostadens övriga rum är badrummet tillgänglighetsanpassat.

Förråd och garage

Parkering finns i garage under huset med hiss upp till ditt eget våningsplan. Det finns även några platser utomhus i anslutning till kvartersgata.

Förutom den förvaring som erbjuds i lägenheten ingår ett eget lägenhetsförråd - en självklarhet hos JM. Plats för cykelförvaring finns i cykelrum i källaren samt utvändigt på gården.

 

Jämför bostäder