JM does not take responsibility for the translation
Anemonen 2
Slutsålt

Uppsala / Luthagen

Anemonen 2

Sista chansen i klassiska kvarter

29

tisdag

november

2016

Fyra tips till dig som stannar inomhus i vinter

Novembermörker, blåst och kyla. Vintern kan vara en riktigt ruggig tid då man helst vill hålla sig inomhus. Men å andra sidan, det gör ju ingenting för dig som flyttar in i Anemonen.

LEK INOMHUSLEKAR

Lägenheten kan bli en perfekt arena för allehanda inomhuslekar, såväl fartfyllda som av det lugnare slaget. På lekar.se finns massor av tips på lekar för både barn och vuxna. Vad sägs om en turnering i charader eller Pictionary? Eller varför inte damma av den gamla klassikern ”Gömma nyckel”? Anemonens lägenheter har massor av bra förvaring (läs: gömställen) att utforska. Fågel, fisk eller mittemellan? 

BAKA MYSFIKA

Finns det något bättre och mer stämningsfullt än att smaska på hembakta läckerheter när det är kyligt ute? Anemonens kök är som gjorda för att hela familjen ska kunna bidra till fikat. Här finns plats för bakning av såväl bröd, chokladbollar, muffins, pepparkakor eller varför inte lussekatter. På koket.se/bakning hittar du flera smaskiga recept och bakningstips för hela familjen.

julbak muffins

TRÄNA

En kylig vinterdag kan vara ett perfekt tillfälle att klämma in lite träning i vardagen. Och du behöver ju inget gym för att bli trött. Armhävningar, situps, knäböj och burpees går utmärkt att göra hemma på golvet i din lägenhet. Kanske kan du även avsluta med lite rogivande yoga tillsammans med familjen? På sajten familyyoga.se kan du prenumerera på yogapass som passar i alla livets skeden. Placera ut familjen på golvet och låt lugnet och smidigheten komma över er. Namaste.

PYSSLA

När dagarna blir mörkare kan kanske flitens lampa lysa upp din vardag? Låt kreativiteten flöda och skapa dina egna hemmaprojekt. Varför inte klä om den där fåtöljen du köpte på loppis, planera en ny tavelvägg eller sy nya överdrag till soffkuddarna? Lär barnen hur man pärlar armband, viker pappersloppor eller skapar inredningsdetaljer till rummet. Massor av tips på hemmapyssel finns på bloggen pysselbolaget.se.

Visst känns vintern lite mer överkomlig med dessa tips i bakfickan? Och skulle orken tryta är såklart en skål popcorn och en god bok eller bra film alltid ett säkert kort. Ha en fin vinter i din nya bostad i Anemonen.

Saftkalas med cupcakes

Jämför bostäder