JM does not take responsibility for the translation
Smedjebacken 2
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Luthagen

Smedjebacken 2

Börja ditt nya liv i Luthagen

Smedjebacken 2

Nyproduktion i Smedjebacken 2 i Norra Luthagen. Välplanerade bostadsrätter med soliga balkonger och uteplatser i söderläge mot innergården. Inflyttning redan i höst. Nära till service, kommunikationer, aktivt uteliv och smidiga cykel- och promenadvägar till det pulserande citylivet i Uppsala.

Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city.

I närområdet finns gott om möjligheter till uteliv; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. 

Husets svarta tegel, fasadnyanser i metall, rost och eld, spröjsade fönster samt rostig cortènstål och vajerförsedd pergola till den härliga utegården är vår hyllning till arvet och den unika charmen i Norra Luthagen. 

De nybyggda bostadsrätterna med inflyttning från i höst har välplanerade planlösningar med generösa vardagsrum och sovrum. Våra fyror och femmor har dubbla badrum och i alla lägenheter finns antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober. De större lägenheterna har också en privat del där sovrummen är samlade.

Till bostäder och priser (till salu) för Smedjebacken 2

Situationsplan för Smedjebacken 2.

I närheten

Kolla restider

    Njutbart liv på ettans växel

    En lugn oas men ändå nära till stadens puls, det mesta du kan tänkas behöva ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd.

     Läs mer om närområdet

    Jämför bostäder