JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Luthagen

Smedjebacken 2

Börja ditt nya liv i Luthagen

I Smedjebacken 2 byggs nya bostäder med uteplatser och balkonger i härligt söderläge nära vidsträckt grönska, uppfriskande friluftsliv och fina cykelvägar. Nära till kultur, pulserande cityliv och resten av världen får du också. Inflyttning från i höst.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city.

Vi har i tidigare etapper fått beröm för våra planlösningar och törs därför säga att bostäderna är mycket välplanerade. I Smedjebacken hittar du ljusa, genomgående lägenheter med generösa vardagsrum och sovrum. De större lägenheterna har en privat del där sovrummen är samlade och en social del.

Våra fyror och femmor har dubbla badrum och i alla lägenheter finns antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober. Svart tegel, fasadnyanser i metall, rost och eld, spröjsade fönster samt rostig cortènstål och vajerförsedd pergola till den härliga utegården är vår hyllning till arvet och den unika charmen i Norra Luthagen. 

Situationsplan

I närheten

Kolla restider

  22

  onsdag

  mars

  2017

  Smedjebacken 2 växer fram

  Se bilder som togs vid byggarbetsplatsen för Smedjebacken 2 under Stora Visningsdagen den 19 mars. 

  Industriromantik och hållbara hem

  Svart tegel och mustiga fasadnyanser i metall, rost och eld. På insidan välplanerade lägenheter, från den smarta ettan till den rymliga femman. Både ute och inne finns ytor för social samvaro.

   Läs mer om byggnaden

  Njutbart liv på ettans växel

  En lugn oas men ändå nära till stadens puls, det mesta du kan tänkas behöva ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd.

   Läs mer om närområdet

  Så här köper du en ny bostadsrätt av JM

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Jämför bostäder