JM does not take responsibility for the translation
Smedjebacken 2
Till salu

Uppsala / Luthagen

Smedjebacken 2

Börja ditt nya liv i Luthagen

Smedjebacken 2

Sista chansen i Smedjebacken 2

Du kan inte längre finna information om bostäderna i prislistan på jm.se. Då tillträdesperioden pågår köper JM de fåtal bostäder som är kvar till fullt pris och säljer via mäklaren. På det sättet påverkas inte föreningen av minskade intäkter från insatser och årsavgifter. 

Kontakta vår mäklare Martina Brink för mer information och visning av de sista lägenheterna i Smedjebacken 2. 

Nyproduktion i Smedjebacken 2 i Norra Luthagen. Välplanerade bostadsrätter med soliga balkonger och uteplatser i söderläge mot innergården. Inflyttning redan i höst. Nära till service, kommunikationer, aktivt uteliv och smidiga cykel- och promenadvägar till det pulserande citylivet i Uppsala.

Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city.

I närområdet finns gott om möjligheter till uteliv; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. 

Husets svarta tegel, fasadnyanser i metall, rost och eld, spröjsade fönster samt rostig cortènstål och vajerförsedd pergola till den härliga utegården är vår hyllning till arvet och den unika charmen i Norra Luthagen. 

De nybyggda bostadsrätterna med inflyttning från i höst har välplanerade planlösningar med generösa vardagsrum och sovrum. Våra fyror och femmor har dubbla badrum och i alla lägenheter finns antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober. De större lägenheterna har också en privat del där sovrummen är samlade.

Situationsplan för Smedjebacken 2.

I närheten

Kolla restider

    Njutbart liv på ettans växel

    En lugn oas men ändå nära till stadens puls, det mesta du kan tänkas behöva ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd.

     Läs mer om närområdet

    Jämför bostäder