JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Luthagen

Smedjebacken 2

Börja ditt nya liv i Luthagen

Nyproduktion i Smedjebacken 2 i Norra Luthagen. Välplanerade bostadsrätter med soliga balkonger och uteplatser i söderläge mot innergården. Inflyttning redan i höst. Nära till service, kommunikationer, aktivt uteliv och smidiga cykel- och promenadvägar till det pulserande citylivet i Uppsala.

Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city.

I närområdet finns gott om möjligheter till uteliv; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. 

Husets svarta tegel, fasadnyanser i metall, rost och eld, spröjsade fönster samt rostig cortènstål och vajerförsedd pergola till den härliga utegården är vår hyllning till arvet och den unika charmen i Norra Luthagen. 

De nybyggda bostadsrätterna med inflyttning från i höst har välplanerade planlösningar med generösa vardagsrum och sovrum. Våra fyror och femmor har dubbla badrum och i alla lägenheter finns antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober. De större lägenheterna har också en privat del där sovrummen är samlade.

Till bostäder och priser (till salu) för Smedjebacken 2

Situationsplan för Smedjebacken 2.

I närheten

Kolla restider

  Finansieringspaket från Nordea

  Att köpa ny bostad är kanske ditt livs största investering och det finns mycket att tänka på. För att hjälpa dig i detta kan vår samarbetspartner Nordea erbjuda dig ett konkurrenskraftigt finansieringspaket. Välkommen att kontakta rådgivare Eric Hwass, eric.hwass@nordea.se, för att hitta en lösning som passar just dig.

   Till finansieringserbjudandet från Nordea

  Njutbart liv på ettans växel

  En lugn oas men ändå nära till stadens puls, det mesta du kan tänkas behöva ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd.

   Läs mer om närområdet

  Jämför bostäder