JM does not take responsibility for the translation
Smedjebacken 1
Slutsålt

Uppsala / Luthagen

Smedjebacken 1

Råmysig tuffing i historisk miljö

Smedjebacken 1

Slutsålt

Titta gärna på fler bostäder till salu i Smedjebacken 2.

I populära Luthagen, vid skiljelinjen mellan stad och natur bygger vi nu moderna lägenheter med gott om förvaring och öppna ytor för umgänge. Vi tar tillvara på områdets unika charm och knyter an till den historiska miljön samtidigt som vi skapar nytt. Här hittar du yteffektiva planlösningar, från den smarta ettan till den rymliga femman.

Läget är optimalt med nära till butiker och cityliv men också till natur, parker och fritidsaktiviteter. Inom kort promenadavstånd ligger Mimmi Ekholms plats med bland annat matbutik och annan vardagsservice. 

Bostäderna på markplan får en egen, generös uteplats med trädäck mot den grönskande gården, där du inte behöver bekymra dig om insyn från grannen. En majoritet av lägenheterna har dessutom dubbla uterum. Här finns även en gemensam uteplats med vajerförsedd pergola i rostigt stål som tillsammans med husets fasadfärg, fönsterspröjs och svarta tegel knyter an till områdets historiska arv som industri- och hantverkarstadsdel. 

Situationsplan för Smedjebacken 1.

I närheten

Kolla restider

  En lekfull hyllning till arvet

  Svart tegel på gavlar, spröjsade fönster och balkonger med mörkgrå pinnräcken knyter an till industriromantiken. Inuti ryms välplanerade lägenheter. 

   Läs mer om byggnaden

  Njutbart liv på ettans växel

  En lugn oas men ändå nära till stadens puls, det mesta du kan tänkas behöva ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd.

   Läs mer om närområdet

  Jämför bostäder