JM does not take responsibility for the translation
Rosalia 1
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Rosendal

Rosalia 1

Hållbara hem nära city och natur

Rosalia 1

När Rosalia står färdigt kommer kvarteret att innefatta 116 bostäder om 1–5 rum och kök. I den första etappen säljstartar vi 53 av dessa. Kvarteret byggs i den nya stadsdelen Rosendal i södra delen av Uppsala.

Oavsett vilken lägenhet du fastnar för så kan du räkna med att hitta hem till en bostad där varje kvadratmeter ligger på rätt ställe. 

Förutom att Rosalias bostäder är öppna, välplanerade och moderna, genomsyras de av ett medvetet helhetstänk kring hållbarhet och energianvändning. Samtliga lägenheter förses med energieffektiva lösningar och installationer. Gröna sedumtak bidrar ytterligare till att minska kvarterets miljöpåverkan.

Från Rosalia har du nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Den grönskande naturen finns precis utanför dörren och Uppsala centrum med sitt utbud av restauranger, caféer, butiker och nöjen ligger bara tio minuter från ditt nya hem. Här kan du bo både hållbart, trendigt och naturnära.

Till bostäder och priser (till salu) för Rosalia

Situationsplan för Rosalia

Bostäder i Rosalia 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Mer om att köpa nytt

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

  Läs mer om JM Original och inredningen i Rosalia

  Jämför bostäder