JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Uppsala / Rosendal

Rosalia

Hållbara hem nära city och natur

När Rosalia står färdigt kommer kvarteret att innefatta 116 bostäder om 1–5 rum och kök. I den första etappen säljstartar vi 53 av dessa. Kvarteret byggs i den nya stadsdelen Rosendal i södra delen av Uppsala.

Oavsett vilken lägenhet du fastnar för så kan du räkna med att hitta hem till en bostad där varje kvadratmeter ligger på rätt ställe. Förutom att Rosalias bostäder är öppna, välplanerade och moderna, genomsyras de av ett medvetet helhetstänk kring hållbarhet och energianvändning. Samtliga lägenheter förses med energieffektiva lösningar och installationer. Gröna sedumtak bidrar ytterligare till att minska kvarterets miljöpåverkan.

Från Rosalia har du nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Den grönskande naturen finns precis utanför dörren och Uppsala centrum med sitt utbud av restauranger, caféer, butiker och nöjen ligger bara tio minuter från ditt nya hem. Här kan alltså du bo både hållbart, trendigt, naturnära och centralt.

Härliga kvällspromenader, till exempel i Stadsskogen.

I närheten

Kolla restider

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Registrera dig som VIP-kund

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Mer om att köpa nytt

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

  Läs mer om JM Original och inredningsval

  Rosalia blir ett lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder