JM does not take responsibility for the translation

Uppsala / Rosendal

Rosalia 1 Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Uppsala
 • Område: Rosendal
 • Pris: 1 195 000 - 4 245 000 kr
 • Avgift: 2 600 - 5 800 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 118 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 KWH/KVM, ÅR
 • Bostäder: 53

När Rosalia står färdigt kommer kvarteret att innefatta 116 bostäder om 1–5 rum och kök. I den första etappen säljstartar vi 53 av dessa. Kvarteret byggs i den nya stadsdelen Rosendal i södra delen av Uppsala.

Oavsett vilken lägenhet du fastnar för så kan du räkna med att hitta hem till en bostad där varje kvadratmeter ligger på rätt ställe. 

Förutom att Rosalias bostäder är öppna, välplanerade och moderna, genomsyras de av ett medvetet helhetstänk kring hållbarhet och energianvändning. Samtliga lägenheter förses med energieffektiva lösningar och installationer. Gröna sedumtak bidrar ytterligare till att minska kvarterets miljöpåverkan.

Från Rosalia har du nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Den grönskande naturen finns precis utanför dörren och Uppsala centrum med sitt utbud av restauranger, caféer, butiker och nöjen ligger bara tio minuter från ditt nya hem. Här kan du bo både hållbart, trendigt och naturnära.

Smarta hem-erbjudande

Just nu ingår Smarta hem till ett värde av 50 000 kr till de 25 första som köper en ny JM-bostad i Uppsala. Det innebär att du bland annat kommer kunna styra belysningen i ditt hem och schemalägga din nya robotdammsugare via mobilen eller surfplattan.

Läs mer om Smarta hem och vilka produkter som ingår i erbjudandet här.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Rosalia 1


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Rosalia genomsyras av hållbarhetstänk i varje detalj och vi skapar bästa möjliga förutsättningar att leva hållbart såväl i som utanför ditt nya hem.
Mysiga balkonger med möjlighet till egen odling.
Olika fasadmaterial och våningsantal ger kvarteret ett fantasifullt och levande uttryck.
Mellan husen placerar vi en lummig gård med bärbuskar, kryddodling, sittytor och grillplats.
Tydliga variationer i våningsantal och material ger liv åt Rosalias yttre som får hörn med handslaget danskt tegel och däremellan fasader av naturfärgat cederträ.
Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet.
En hållbar och stilfull inredningsgrund med vitmålade väggar och klassisk ekparkett i alla rum.
Härliga kvällspromenader, till exempel i Stadsskogen.
Bor du i Rosendal ligger flera stora arbetsplatser i närområdet, här Ångströmlaboratoriet vid Polacksbacken.
På Campus1477 finns klättervägg och ett stort gym.
I Kronparken nära Rosendal finns Sveriges största tall - 350 år gammal och 30 meter hög, drygt 4 meter i omkrets.
I södra Rosendal ligger tennishallen. Här finns tennisbanor, utomhusbanor, padelbanor, en multihall och ett gym.
En illustration över hur området förväntas se ut år 2025.
Situationsplan för Rosalia
Områdeskarta för Rosalia

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kvarteret Rosalia

Rosalia är ett hästskoformat kvarter som omsluter en grönskande innergård och öppnar upp sig mot resten av Rosendalsområdet.

– Kvarteret är utformat i samklang med Uppsala kommuns vision om att Rosendal ska utformas med stark hållbar miljöprofil, intressant arkitektur och funktionella bostäder, berättar Jan-Ove Fogelberg från Sweco arkitekter, som ansvarat för att rita kvarteret Rosalia.

 

Samspel mellan trä och tegel

Tydliga variationer i våningsantal och material ger liv åt Rosalias exteriör. De fyra hörnbyggnaderna får sex respektive åtta våningsplan och kläs i handslaget danskt tegel. De mellanliggande huskropparna blir mellan fyra och sex våningar höga och får fasader av naturfärgat cederträ. Högst upp varvas stilren takplåt med frodiga sedumtak.

  – Förutom att vi valt att variera såväl fasadmaterial som våningsantal ger vi dessutom kvarteret ett fantasifullt och levande uttryck genom att variera balkongernas placering på fasaderna och förse de olika huskropparna med markerade branta takfall i olika riktningar, berättar Jan-Ove Fogelberg.

Gemytligt gårdsliv

Rosalia genomsyras av hållbarhetstänk i varje detalj. Din lägenhet förses med energisnåla vitvaror, taket kläs med miljövänligt sedumtak och vi skapar bästa möjliga förutsättningar att leva hållbart såväl i som utanför ditt nya hem. Dessutom ser vi till att du aldrig har långt till ett liv nära naturen.

Som en skyddad oas mellan husen placerar vi nämligen en lummig gård med bärbuskar, kryddodling, sittytor och grillplats. Här finns alla förutsättningar för såväl plantering som avslappning och umgänge.

Förråd och parkering

Varje lägenhet i Rosalia får ett eget lägenhetsförråd i källaren, stort nog att förvara både lådor och cyklar i. Under huset kommer det att finnas ett garage, infart från Kansliskrivargatan, där det utöver de vanliga parkeringsplatserna kommer att finnas ett antal laddplatser för dig som har elbil. Både garage och förråd når du med hiss.

Vill du slippa äga men ändå ha tillgång till bil, kommer det att finnas en etablerad bilpool i området. Du som hellre cyklar kan parkera på lättillgängliga cykelplatser och kommer också att få goda möjligheter att tvätta, pumpa och reparera din cykel.

 

Triple Play

Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play och försörjs med tele, TV och data via fiber. I månadsavgiften ingår cirka 18 TV-kanaler.

JM Original

Vare sig du hittar hem till en kvadratsmart etta eller en rymlig femma kan du räkna med en hållbar och stilfull inredningsgrund med vitmålade väggar och klassisk ekparkett i alla rum. Många lägenheter erbjuder flexibla planlösningar med valmöjligheter. 

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val. I katalogen för Inredningsval Rosalia kan du läsa mer.

Köket hemmets hjärta

I Rosalias bostäder är köken extra stora för att ge gott om utrymme för såväl gemenskap som matlagning.

Här kombineras en ljus, neutral och stilren grund med moderna bekvämligheter. Vita köksskåp och blankvitt kakel samspelar med den antracitgrå bänkskivan och ljusa trädetaljer.

Självklart förses köket också med energisnåla vitvaror i form av induktionshäll, rostfri kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Bekväma badrum

I badrummet lägger vi kvadratiskt klinkergolv i grå färgtoner och klär väggarna med stora vita väggplattor för att ge badrummet samma neutrala och stilrena grund som resten av bostaden.

Duschen skärmas av bakom en glasvägg och alla bostäder får egen tvättmaskin och torktumlare, samt vår egendesignade torkställning John. På så sätt slipper du anpassa dig efter tvättider och kan sköta dina tvättbestyr när du vill.

Välplanerade ytor

I Rosalia har vi tänkt till lite extra för att förse ditt nya hem med gott om utrymme för livets alla tillfällen. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och de öppna och lättmöblerade ytorna i vardagsrummet inbjuder till såväl fest som avslappning. Även sovrummens placering är optimerade för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för nattro.

 

Balkong eller uteplats

De flesta lägenheterna i kvarteret Rosalia utrustas med antingen balkong eller uteplats. Här kan du och ditt sällskap gassa i solen och njuta av närheten till Rosendalsfältets grönskande natur.

Följ instruktionen för att se huset i 3D i appen:

1. Ladda hem appen GlobeAr från Appstore eller Google Play Store (wifi behövs för nedladdning)
2. Öppna appen och tryck på förstoringsglaset nere till vänster på skärmen.
3. Skriv in "Rosalia" och tryck på sök.
4. När innehållet har laddats ska Rosalia-startskärmen vara synlig. Använd menyn eller knapparna i nederkant för att välja vad du vill göra: rum-scanning, 360-vandrning, VR-rundvandring eller gå till Rosalias hemsida.
5. Välj rum-scanning för att skapa en AR-presentation. Svep runt kameran på ytan du vill skanna. När du är klar kommer en vit JM-logo fram, som du ska klicka på.
6. Broschyr-läge kan du endast göra om du har en AR-aktiv planlösning i en trycksak.

Välkommen till Rosalia!

Upplev direkt på dataskärmen istället

Du kan även uppleva Rosalia i 3D direkt på dataskärmen (desktop - kräver tangentbord). Använd i webbläsare som Chrome eller Firefox. Det kan ta någon minut att ladda programmet när du klickar på länken. Tryck på i-ikonen för att lära dig navigera.


Rosalia i 3D på dataskärmen

Om området

Rosendal

Från Rosendal har du ett utmärkt utgångsläge till allt det som Uppsala har att erbjuda. Med goda kommunikationer tar du dig lätt ner till centrum eller ut till Mälaren med antingen bil, cykel eller buss.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder