JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Uppsala / Rosendal

Rosalia 1 Till salu : Se lediga bostäder

Hållbara hem nära city och natur

 • Kommun: Uppsala
 • Område: Rosendal
 • Pris: 1 195 000 - 4 245 000 kr
 • Avgift: 2 600 - 5 800 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 118 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 53

Erbjudande till dig som köper lägenhet i Rosalia

Få några extra kvadrat att göra precis vad du vill med. De 10 första nya kunderna som köper en bostad från och med den 11 februari 2019 har nu möjlighet att få ett rum på köpet!

Läs mer och se prisexempel

Kom på visning!

Välkommen på visning i vår visningslägenhet som ligger i Kungsängen på Viragatan 9! Här får du träffa mäklaren och kan passa på att ställa alla dina frågor.

Strax söder om centrala Uppsala, i den nya stadsdelen Rosendal är försäljningen av Rosalia 1 i full gång. Ett snudd på avgasfritt kvarter i lummig parkmiljö endast ett par hundra meter till sköna, gröna Stadsskogen. Här kan du flytta in från december 2019.

I Rosalia finns lägenheter för alla faser i livet. Flytta ihop, bilda familj och sälja villan-fasen för att ta några exempel. Lägenheterna är öppna, välplanerade och moderna 1:or till 5:or som genomsyras av ett medvetet helhetstänk kring hållbarhet. Samtliga lägenheter förses med marknadens mest energieffektiva vitvaror. Gröna sedumtak och hållbara material bidrar ytterligare till att minska kvarterets miljöpåverkan.


Från Rosalia är det nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Precis utanför dörren har du grönskande natur och bara tio minuter bort ligger Uppsala centrum med centralstation och inte minst sitt generösa utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen. I Rosalia bor du modernt och lever både hållbart och naturnära.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Rosalia 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Samspel mellan trä och tegel

Tydliga variationer i våningsantal och material ger liv åt Rosalias exteriör. De fyra hörnbyggnaderna får sex respektive åtta våningsplan och kläs i handslaget danskt tegel. De mellanliggande huskropparna blir mellan fyra och sex våningar höga och får fasader av naturfärgat cederträ. Högst upp varvas stilren takplåt med frodiga sedumtak. Sammantaget får Rosalia ett livfullt och harmoniskt yttre, som präglas av mjuka kontraster och naturliga material.

  – Förutom att vi valt att variera såväl fasadmaterial som våningsantal ger vi dessutom kvarteret ett fantasifullt och levande uttryck genom att variera balkongernas placering på fasaderna och förse de olika huskropparna med markerade branta takfall i olika riktningar, berättar Jan-Ove Fogelberg.

Ett kvarter som inte liknar något annat

Rosalia är ett spännande kvarter som inte liknar något annat i Rosendal. Här finner du varierande våningsplan med fasader i handslaget danskt tegel och naturfärgat cederträ. Högst upp varvas stilren takplåt med frodiga sedumtak. Nästan alla lägenheter får balkonger i västerläge med härlig kvällssol och utsikt över den bilfria innergården med plats för bärbuskar, kryddodling och socialt umgänge.

– Kvarteret är utformat i samklang med Uppsala kommuns vision om att Rosendal ska utformas med stark hållbar miljöprofil, intressant arkitektur och funktionella bostäder, berättar Jan-Ove Fogelberg från Sweco, ansvarig arkitekt för kvarteret Rosalia.

Gemytligt gårdsliv

Rosalia genomsyras av hållbarhetstänk in i minsta detalj. Din lägenhet förses med energisnåla vitvaror, taket kläs med miljövänligt sedumtak och här finns bästa möjliga förutsättningar för att du ska kunna leva hållbart såväl i som utanför ditt nya hem. Dessutom ser vi till att du aldrig har långt till ett liv nära naturen.

Som en skyddad oas mellan husen placerar vi nämligen en lummig gård med bärbuskar, kryddodling, sittytor och grillplats. Här finns det också möjligheter för plantering, rekreation och umgänge.

Förråd och parkering

Varje lägenhet i Rosalia får ett eget lägenhetsförråd i källaren, stort nog att förvara såväl vinterutrustning som cyklar i. Under huset finns ett rymligt garage med infart från Kansliskrivargatan, där det utöver de vanliga parkeringsplatserna finns ett antal laddplatser för dig som har elbil. Både garage och förråd når du med hiss.

Vill du slippa äga men ändå ha tillgång till bil, kommer det att finnas en etablerad bilpool i området. Du som hellre cyklar kan parkera på lättillgängliga cykelplatser och kommer också att få goda möjligheter att tvätta, pumpa och reparera din cykel.

 

Triple Play

Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play och försörjs med tele, TV och data via fiber. I månadsavgiften ingår cirka 18 TV-kanaler.

JM Original

Här är väggarna vitmålade för att ge dig så stor valfrihet som möjligt när det kommer till färgsättning av möbler och textilier. Och golven är mattlackad ekparkett som tål att slitas på och aldrig blir omoderna.

Bokar du din lägenhet i ett tidigt stadium har du möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden direkt genom att handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Till hjälp har du en av våra inredare som kan ge dig tips och råd hur du bör tänka när det gäller färg, form och funktion i olika rum. I katalogen för Inredningsval Rosalia kan du se tillvalssortimentet.

Hemmets hjärta

I Rosalias bostäder är köken extra stora för att ge gott om utrymme för både gemenskap och matlagning. Och gärna samtidigt.

Här kombineras en ljus och stilren grund med moderna bekvämligheter. Vita köksskåp och blankvitt kakel samspelar med antracitgrå bänkskiva och ljusa trädetaljer. Självklart förses köket också med energisnåla vitvaror såsom induktionshäll, rostfri kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Bekväma badrum

I badrummet lägger vi kvadratiskt klinkergolv i grå färgtoner och klär väggarna med stora vita väggplattor för att ge badrummet samma neutrala och stilrena grund som resten av bostaden.

Duschen skärmas av bakom en glasvägg och alla bostäder får egen tvättmaskin och torktumlare samt vår egendesignade torkställning John. På så sätt slipper du anpassa dig efter tvättider och kan sköta dina tvättbestyr när du vill.

Välplanerade ytor

I Rosalia har vi tänkt till lite extra för att förse ditt nya hem med gott om utrymme för livets alla tillfällen. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och de öppna och lättmöblerade ytorna i vardagsrummet inbjuder till såväl fest som avslappning. Även sovrummens placering är optimerade för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för nattro.

 

Balkong eller uteplats

De flesta lägenheterna i Rosalia har antingen balkong eller uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Här kan du och ditt sällskap njuta av en middag i den varma kvällssolen och blicka ut över den grönskande innergården.

Följ instruktionen för att se huset i 3D i appen:

1. Ladda hem appen GlobeAr från Appstore eller Google Play Store (wifi behövs för nedladdning)
2. Öppna appen och tryck på förstoringsglaset nere till vänster på skärmen.
3. Skriv in "Rosalia" och tryck på sök.
4. När innehållet har laddats ska Rosalia-startskärmen vara synlig. Använd menyn eller knapparna i nederkant för att välja vad du vill göra: rum-scanning, 360-vandring, VR-rundvandring eller gå till Rosalias hemsida.
5. Välj rum-scanning för att skapa en AR-presentation. Svep runt kameran på ytan du vill skanna. När du är klar kommer en vit JM-logo fram, som du ska klicka på.
6. Broschyr-läge kan du endast göra om du har en AR-aktiv planlösning i en trycksak.

Välkommen till Rosalia!

Upplev direkt på dataskärmen istället

Du kan även uppleva Rosalia i 3D direkt på dataskärmen (desktop - kräver tangentbord). Använd i webbläsare som Chrome eller Firefox. Det kan ta någon minut att ladda programmet när du klickar på länken. Tryck på i-ikonen för att lära dig navigera.


Rosalia i 3D på dataskärmen

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Rosendal

  Oavsett om du föredrar ett aktivt friluftsliv eller ett aktivt stadsliv så finns båda delarna runt hörnet i Rosendal. Här finns en uppsjö av saker att göra, alltifrån träning och shopping till kulturupplevelser.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder