JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Uppsala / Skölsta

Äppelbyn

Lantlig villaidyll lagom nära stan

Äppelbyn växer upp i anslutning till Skölstas befintliga bebyggelse och består av totalt 32 fristående villor i tre olika storlekar om 125, 140 och 156 kvadratmeter. Husens träfasader är målade i grått, ljusgrönt eller klassiskt falurött. Tillsammans bildar husen ett välkomnande kvarter, där allt är på plats redan när du flyttar in. Din trädgård är grön och din uppfart färdig. Det är bara att börja trivas.

Femton minuter nordost om Uppsala kantas vägarna av gröna fält, skogspartier och pittoreska småhusområden. Skölsta blir en villaidyll för dig som vill ha staden nära, men naturen närmare.

En välgörande vardag
I Skölsta har du din bas på landet samtidigt som Uppsala ligger på smidigt avstånd för pendling eller utflykter. Du tar enkelt del av stadens utbud av kulturupplevelser, shopping och restauranger. Men du kommer hem till naturen. Här berättar fåglarna att det är morgon och stjärnhimlen ser ut som den ska.

Till bostäder och priser (till salu) för Äppelbyn

Situationsplan för Skölsta.

I närheten

Kolla restider

    32 fristående villor

    Äppelbyn består av fristående villor i tre olika storlekar om 125, 140 och 156 kvm. Husens träfasader är målade i grått, ljusgrönt eller klassiskt falurött.

     Läs mer om villorna

    Jämför bostäder