JM does not take responsibility for the translation

Västmanland / Öster Mälarstrand

Kajplats 2, etapp 2 Planerat

Hemesterläge vid vattnet

 • Kommun: Västerås
 • Område: Öster Mälarstrand
 • Avgift: Ej fastställt
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 49 - 110 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Planerat
 • Tillträde: Kvartal 1, 2021 - Kvartal 2, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 19

FÖRSÄLJNINGSSTART FÖR VIP-KUNDER 4 FEBRUARI

Måndagen den 4 februari startar VIP-försäljningen av bostäderna i Kajplats 2, etapp 2. Under perioden 4-18 februari kan du som är VIP-kund logga in på Mina sidor och göra digital köpanmälan på en eller flera bostäder innan de erbjuds till allmän försäljning. Du får tillgång till priser, planlösningar och bostadsväljare och anmäler dig till VIP-visning.

Läs mer och registrera dig som VIP-kund

Det fantastiska läget intill Kajstråket, med vattenblänk precis utanför dörren ger dig alla förutsättningar till ett enkelt hemmaliv. Här erbjuds du ett modernt flexibelt boende i den nya stadsdelen Öster Mälarstrand i Västerås. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen på hemmaplan.

Bara två km från city i populära Öster Mälarstrand planerar vi nu för ytterligare 19 bostäder om 2-5 rum och kök. Närheten till shopping, nöjen, kulturliv och goda kommunikationer ger dig ett boende utöver det vanliga, alldeles intill Mälaren. Den stilrena inredningen med allt ifrån det hållbara ekparkettgolvet till de energisnåla vitvarorna och detaljer som dämpade utdragslådor i kök och goda förvaringsmöjligheter med extraförråd är noga genomtänkta. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats, några till och med två balkonger.

Bilen parkerar du i garage under huset. I föreningen finns också ett bokningsbart övernattningsrum där du kan inkvartera långväga gäster.

Säkra din plats på Öster Mälarstrands bästa läge och gör en intresseanmälan redan nu!

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Med Mälaren som granne

När Kajplats 2 står klart innehåller det totalt 52 bostäder fördelade på tre huskroppar. I denna första etapp erbjuder vi ljusa välplanerade lägenheter i varierande storlekar om 2-5 rok.

Husen är på mellan fem till sex våningar och inredd vind. Fasaden kläs med tegel och slammat tegel, taket är av plåt.  Läget är fantastiskt, med vattnet precis utanför dörren, all tänkbar service har du med bara några minuters gångavstånd. Närheten till småbåtshamnen gör det dessutom enkelt för båtägaren att semestra på hemmaplan.  Här finns också en gemensam grönskande innergård med planteringar, lekytor och sittplatser.


 

Balkong och uteplats

Husens placering på kajen har fått styra utformningen av kvarterets balkonger och uteplatser. Här ska alla, i lugn och ro, kunna njuta av de fantastiska utblickarna mot småbåtshamnen och Mälaren. Därför får alla bostäder minst en balkong eller uteplats – de flesta i riktning mot väster eller söder. För att maximera ljusinsläpp har balkongerna räcken av glas. Du som väljer att bosätta dig i markplan får en härlig uteplats, väl avskärmad mot grannar och gångytor. 

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du smidigt i husets källare eller i närbeläget parkeringshus. Här hittar du också förråd där du kan ställa in cykeln för att sedan ta hissen upp till ditt våningsplan.

Självklart ingår också ett separat förråd till din bostad, har du behov av ytterligare förvaring, så finns det ett begränsat antal förråd tillgängliga att hyra.

Hållbart ekparkettgolv och vitmålade väggar

Vi vill skapa hem att leva och må bra i. Bostäder att slappna av i, umgås och utvecklas i. Våra inredare har komponerat en klassisk grundinredning med fokus på funktionalitet och tidlöshet. Med vitmålade väggar och mattlackerad ekparkett skapas en varm och enhetlig bas i ditt nya hem. 

Till katalog för inredningsval för Kajplats 2

Stilrent kök

Ditt nya kök får i JM Original vita släta luckor från Vedum och till det en grå bänkskiva av tåligt laminat. Som kostnadsfria tillval finns även en matt svart eller mörkgrå bänkskiva att välja mellan. Energisnåla vitvaror från Siemens, som induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Kyl och frys är i rostfritt och diskmaskinen är integrerad.

Ditt kök är noga genomtänkt för att du ska få ett bra flöde köksbestyren. Dämpade fullutdragslådor ger dig en god överblick över skafferivarorna och överskåpen ansluter till tak för att undvika dammsamlande ytor.

Helkaklat badrum

Ditt badrum är helkaklat med stora vita kakelplattor och till det ett kvadratiskt grått klinkergolv. Duschväggarna är i klarglas. Förvaringen är mycket god med både kommod under handfat samt väggfasta skåp.

Badrummet utrustas också med tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i mindre lägenheter). Tvätten hänger du på tork på den populära torkställningen John med två utfällbara ställningar och 10 meters torklängd. Över tvättmaskinerna finns en bra arbetsyta på bänken av laminat.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Öster Mälarstrand

  Sjöglitter, skogsdoft och stadspuls. Bo i ett av Västerås vackraste bostadsområden intill Mälarens vatten och skog med närhet till både lekpark, båtplats och service. Här bygger JM flera kvarter som får en perfekt balans mellan ett modernt boende och ett aktivt cityliv med hög puls.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder