JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Västmanland / Öster Mälarstrand

Kajplats 1 Till salu : Se lediga bostäder

Hemesterläge vid vattnet

 • Kommun: Västerås
 • Område: Öster Mälarstrand
 • Pris: 2 100 000 - 8 200 000 kr
 • Avgift: 3 000 - 6 900 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 38 - 137 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 4, 2019
 • Energiklass: B 56 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 82

Möbelcheck till ett värde av 30 000 kr

Just nu får du som köper en bostad i Kajplats 1 en värdecheck om 30 000 kr att handla inredning för. Från IKEA eller MIO, du väljer. Erbjudandet gäller endast nya kunder och fram till 30 juni.

Flytta in snart på populära Öster Mälarstrand, direkt invid kajstråket med svårslagna utblickar över vattnet. Här bor du modernt och vardagslyxigt i bästa tänkbara läge. I Kajplats har du både vattenliv, året-runt-aktiviteter och service i ditt direkta närområde.

Nu säljer vi de sista kvarvarande bostäderna i Kajplats 1. Här hittar du välplanerade ljusa lägenheter i ett vattennära läge, bara två km från city. Njut av kajvimmel och båtliv på hemmaplan om sommaren och skridskoåkning på vintern, allt detta har du alldeles utanför dörren.

Välplanerade bostäder

Planlösningar och fönstersättningar i Kajplats 1 optimerar sjöutsikt och ljusinsläpp, balkongerna placeras främst i söder- och västerläge. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum gör bostäderna luftiga och umgängesvänliga, med goda möjligheter att skilja av ytorna för den som önskar. Exklusiva materialval, fullutrustade kök och egen tvättutrustning är standard i alla lägenheter.

Säkra din plats på Öster Mälarstrands bästa läge – se Bostäder och priser.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kajplats 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Plats för umgänge

Kajplats innehåller totalt 82 bostäder fördelade på två parallella huskroppar med gemensam innergård. Husen har fem våningar och inredd vind.  Läget är utmärkt, med vattnet precis utanför dörren och all tänkbar service med några minuters gångavstånd. Närheten till småbåtshamnen gör det dessutom enkelt för båtägaren att semestra på hemmaplan. Kajplats får en bilfri, privat innergård som utformas som en avskild oas för de boende i kvarteret. Gården ska upplevas som en trivsam umgängesplats med växtlighet, lekytor och sittplatser.

Tack vare en väl genomtänkt utformning skapas ett naturligt möte mellan den privata gården och kajmiljöns vimmel, vilket skapar liv och rörelse i området.

balkonger och uteplatser

Husens placering på kajen har fått styra utformningen av kvarterets balkonger och uteplatser. Här ska alla, i lugn och ro, kunna njuta av de fantastiska utblickarna mot småbåtshamnen och Mälaren. Därför får alla bostäder minst en balkong eller uteplats – de flesta i riktning mot väster eller söder.

Du som väljer att bosätta dig i markplan får en härlig uteplats, väl avskärmad mot grannar och gångytor.

Plats för bilen eller cykeln

I garaget, som är placerat under gården, finns cirka 48 parkeringsplatser som bostadsrättsföreningen disponerar och hyr ut. Västerås stad kommer även att uppföra ett parkeringshus i närområdet.

I källare, garage och längs med fasader finns även utrymme för förvaring av cyklar. I anslutning till huset finns dessutom förvaringsutrymmen för båt- och marintillbehör.

Förråd

Förutom den förvaring som erbjuds i lägenheten ingår ett eget lägenhetsförråd - en självklarhet hos JM. Dessa är placerade i källarplanet.

ÖVRIGT

Trapphuset är utrustat med hiss till alla våningsplan. Postboxar finns i entrén och vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. Miljöstation för sophantering finns på markplan och varje lägenhet är utrustad med källsorteringskärl i diskbänkskåpet. TV, telefon och dator ansluts till Telia triple play via fiber.

Effektiva ytor

Oavsett vilken lägenhet du väljer kan du räkna med väl genomtänkta planlösningar och sociala ytor som anpassats för bästa möjliga utblick. De lättmöblerade ytorna i vardagsrummet inbjuder till såväl familjemys som fest, och i sovrummet får du utmärkta förutsättningar för en god natts sömn.

Hållbara naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. I lägenheten ligger en klassisk mattlackad ekparkett och väggarna är vitmålade, vilket ger utrymme för dina personliga inredningsdetaljer och stil.

Det finns även ett utbud av inredning som kan väljas utöver original. Utbudet är valt speciellt för Kajplats och presenteras i Inredningsval Kajplats, där även kostnad för respektive alternativ framgår.

Kök av högsta kvalitet

Ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet ger möjlighet till trivsel och social samvaro under matlagningen. Köket får en ljus grund, med vitt kakel, vita köksskåp, grå laminatbänkskiva och ljusa trädetaljer, som kombineras med moderna bekvämligheter i form av energisnåla rostfria vitvaror från Siemens.

Induktionshäll, utdragbar fläkt samt dämpade fullutdragslådor som hjälper dig få överblick över vad du har hemma finner du också i köket.

Badrum för den bekväme

I badrummet lägger vi stora vita väggplattor och kvadratiskt klinkergolv i grå färgtoner för att följa samma neutrala och stilrena grund som i köket. Alla bostäder får egen tvättmaskin och torktumlare – de mindre lägenheterna får kombimaskin – så att du slipper anpassa dig efter tvättider och kan sköta tvättbestyren när det passar dig. Duschen skärmas av bakom en stilren glasvägg och ovanför handfatet placerar vi en stor spegel med belysning.

Var sak på sin plats

Till ditt hem bygger vi ett separat förråd för säsongsförvaring och saker du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i själva bostaden finns skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober som slukar allt som inte behöver stå framme.

Med den flexibla inredningen kan du komplettera med ytterligare förvaringslösningar, allt efter dina behov. Skjutdörrsgarderobernas dörrar är vita med profiler i matt silver.

Inredningsval

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val.

Till katalogen Inredningsval för Kajplats

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Öster Mälarstrand

  Sjöglitter, skogsdoft och stadspuls. Bo i ett av Västerås vackraste bostadsområden intill Mälarens vatten och skog med närhet till både lekpark, båtplats och service. Här bygger JM flera kvarter som får en perfekt balans mellan ett modernt boende och ett aktivt cityliv med hög puls.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder