JM does not take responsibility for the translation
Österport 4
Till salu Se lediga bostäder

Västerås / Östermalm

Österport 4

Bo historiskt mitt i city

Österport 4

Österport 4 är den fjärde etappen i kvarteret och blir ett modernt hus längs med Gjutare Granströms gata med sina rötter stolt och stadigt fastkilade i industriarvet. Huset innehåller totalt 70 välplanerade 2:or och 3:or fördelade på sex våningsplan.

Bo världsvant i moderna nyproducerade lägenheter med retrokänsla - mitt i händelsernas centrum. Utanför porten finns citypulsen nära tillhands med rikt shopping-, restaurang-, kultur- och serviceutbud.

Trendigt kvarter med k-märkt läge
Det är vid korsningen mellan Stora gatan och Södra Ringvägen som Aseas gamla verkstadsområde får sin efterlängtade tillökning och kvarteret Österport växer fram. Österport blir ett nytt inslag i en anrik miljö på en av stadens mest centrala adresser.

För dig som har en aktiv och social livsstil och för dig som pendlar har Österport ett oslagbart läge, endast ett stenkast från centralstationen, shopping, träningsmöjligheter, kultur och ett brett restaurangutbud. 

Österport 4 ligger utmed Gjutare Granströms gata och här hittar du välplanerade 2:or och 3:or som är ljusa och luftiga och har gott om förvaringsutrymmen. Garageplatser finns att hyra i källarvåningen som du lätt når via hissen i din trappuppgång. På husets privata sida anläggs en behaglig gård som får en ljus utformning och bjuder på ett kontrasterande lugn till stadskärnans liv.

Situationsplan för Österport 4

Bostäder i Österport 4

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Nyanserad industriarkitektur

  Bakom Österports tegelfasad döljer sig moderna bostäder med flexibel inredning. Huset innehåller totalt 70 yteffektiva 2:or och 3:or fördelade på sex våningsplan.

   Läs mer om byggnaden

  Inredning

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningen i Österport 4

  Centralt läge

  Du har tillgång till ett generöst utbud av shopping, caféer och restauranger, kultur och underhållning ett stenkast från ditt hem.  Behöver du fylla på med energi ligger flera närbelägna gym eller parker bara några minuter från din dörr. 

   Läs mer om närområdet

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder