JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Västmanland / Östermalm

Österport 4 Till salu : Se lediga bostäder

Bo historiskt mitt i city

 • Kommun: Västerås
 • Område: Östermalm
 • Pris: 1 900 000 - 3 125 000 kr
 • Avgift: 3 150 - 4 850 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 3
 • Boarea: 44 - 84 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2019 - Kvartal 3, 2019
 • Energiklass: B 50 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 70

Möbelcheck till ett värde av 30 000 kr

Just nu får du som köper en bostad i Österport 4 en värdecheck om 30 000 kr att handla inredning för. Från IKEA eller MIO, du väljer. Erbjudandet gäller endast nya kunder fram till 30 juni.

I Österport 4 kan du flytta in redan nu i vår! Här får du ett modernt boende i ett centralt läge. Nu finns endast ett fåtal bostäder kvar. Samtliga har balkong.

Bo världsvant i moderna nyproducerade lägenheter med retrokänsla - mitt i händelsernas centrum. Utanför porten finns citypulsen nära tillhands med rikt shopping-, restaurang-, kultur- och serviceutbud.

Ett oslagbart läge

För dig som har en aktiv och social livsstil och för dig som pendlar har Österport ett oslagbart läge, endast ett stenkast från centralstationen, shopping, träningsmöjligheter, kultur och ett brett restaurangutbud. 

Österport 4 ligger utmed Gjutare Granströms gata och här hittar du välplanerade 2:or och 3:or som är ljusa och luftiga och har gott om förvaringsutrymmen. På husets privata sida anläggs en behaglig gård som får en ljus utformning och bjuder på ett kontrasterande lugn till stadskärnans liv.

För dig som är bilburen finns garageplatser att hyra. Garaget hittar du under gården och nås via hissen i din trappuppgång. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Österport 4

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.
Nybyggda Österport blir en förlängning av de gamla verkstäderna

Med Österport 4 bygger vi vidare på föregångarnas recept med fabriksromantiska tegelvolymer som står ödmjuka inför ortens industrihistoriska arv. Med en klassiskt tegelmurad fasad i röda och beigefärgade toner binds det nya ihop med det gamla.  

Huset får plåtbeklädda burspråk mot gatan och ligger utmed Gjutare Granströms gata. Det blir totalt 70 lägenheter fördelade på 3 trapphus med en innergård som delas med tidigare etapper. Huset har 6 våningar samt källare med förråd.

 

Planlösningar

Bostäderna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger fina sällskapsytor för middagar och umgänge. I tvåorna skiljer en bardisk av de två rummen.  Samtliga bostäder har antingen balkong eller uteplats, några av treorna har till och med försetts med två balkonger i olika väderstreck.

Österports bostäder präglas av klassiska JM-värden som välplanerade ytor, effektiva planlösningar och hållbara naturmaterial. Lägenheterna har goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och skjutdörrsgarderob med flexibel inredning. Badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna). Köket är fullutrustat med energisnåla vitvaror.

Innergården

På husets privata sida anläggs en innergård som får en ljusare utformning och bjuder på ett kontrasterande lugn till stadskärnans liv. På gården finns både lekytor för barnen som platser för avkoppling. 

Balkong och uteplats

Välj mellan lägenheter med generösa uteplatser alternativt balkong mot innergård eller kvartersgata. Har du svårt att välja finns lägenheter utrustade med balkonger åt båda hållen. Uteplatserna på markplan har trätrall och balkongerna pinnräcke med stomme av aluminium.

Parkering och förråd

Bilparkering finns att hyra i garage under gården samt i närliggande parkeringshus. Vid några p-platser i det egna garaget finns möjlighet att ladda elbil.

Den centrala adressen ger även cyklisten ett bra utgångsläge för att transportera sig. Österport 4 har gott om plats för cyklar, med cykelrum både i markplan och i källaren samt cykelställ på gården. 

Alla lägenheter har ett eget förråd i husets källarplan som nås med hiss och extra förråd finns att hyra. Barnvagn- och rullstolsförråd finns också att nyttja i källaren i anslutning till huset. 

Tv, data och tele via fiber

Fastigheten ansluts till Telia Triple Play och försörjs med tele, tv och data via fiber. I månadsavgiften ingår cirka 18 kanaler.

Postboxar är placerade vid entrén och tidningshållare finns intill varje lägenhetsdörr. Hiss finns i varje trapphus. Kärl för sortering av hushållsavfall finns i soprum, beläget i huset på markplan.

JM Original

JM Original är en noga utvald inredning med fokus på form, funktion och hållbarhet. Här finns ekparketten med den rätta känslan mot dina bara fötter, målade väggar i vitt och i köket har kökslådorna mjuk och dämpad stängning. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättutrustning. Lägenheterna erbjuder sällskapsytor med gott om plats för trivsel, social samvaro och bekvämlighet.

Det finns även ett utbud av inredning som kan väljas utöver original. Utbudet är valt speciellt för ditt projekt och presenteras i katalogen Inredningsval, där även kostnaden för respektive alternativ framgår.

Läs mer om inredningsval

Komplett kvalitetskök

Lägenheterna i Österport får ett komplett kvalitetskök från Marbodal. Köket är modernt och stilrent med en vit slät lucka från Marbodal, handtag i rostfritt samt en mörkare grå laminatbänkskiva. Den ljusa känslan förstärks ytterligare med stora kakelplattor i vitt.

Köket förser vi även med rostfri kyl/frys, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin från Siemens. Inbyggnadsugn samt mikro i vägg- eller högskåp.

helkaklat Badrum

Badrummets kakelplattor är stora, vita och blanka och bryter effektfullt mot det kvadratiska klinkergolvets gråa färg och matta struktur. Vid tvättstället fäster vi en stor spegel med belysning och under den en vit kommod från Svedbergs.

Badrummet utrustar vi med tvättmaskin, torktumlare, torkställningen John samt en praktisk arbetsbänk där du smidigt kan sortera och vika din tvätt. Kombimaskin i de mindre lägenheterna. I hörnet finns en dusch som vi skärmar av med en stilren duschvägg i glas.

Inredningsval

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val.

Katalog Inredningsval Österport 4

Sober interiör under rustik fasad

I hela lägenheten ligger ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt. Undantag är badrummet som blir helkaklat. Det ger dig en ren bas till dina personliga inredningsdetaljer och inredningsstil.

Inredningen blandar smakfulla detaljer som fönsterbänkar i kalksten med praktiska inslag som skjutdörrsgarderober. Utöver originalinredningen kan du välja ur JMs inredningssortiment i katalogen Inredningsval.

Smart förvaring

Lägenheterna bjuder på förvaringsmöjligheter med klädkammare eller garderober, som är utrustade med hylla, klädstång och trådbackar. Vi bygger dessutom ett separat lägenhetsförråd i källarplanet för säsongsförvaring och saker du inte behöver tillgång till varje dag.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Östermalm

  I Österport får du både och – det pulserande utelivet och det trygga hemmamyset i en modern välplanerad bostad. Här har du shopping, nöjen, restauranger och kommunikationer i princip utanför dörren. Utanför din port leder Stora Gatan raka vägen till city.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder