JM does not take responsibility for the translation
Österport 5, trapphus 11
Till salu Se lediga bostäder

Västerås / Östermalm

Österport 5, trapphus 11

Bo historiskt mitt i city

Österport 5, trapphus 11

Nu planerar vi för ytterligare 30 moderna bostäder om 1-5 rum och kök i populära Österport på Östermalm. Här bor du i ett absolut cityläge i ett anrikt kvarter präglat av det starka industrihistoriska arvet från Aseas Mimerverkstad.

Samtliga lägenheter erbjuder gott om förvaring, förutom de ytor som finns inne i bostaden ingår också ett separat förråd. Du får antingen en generös möblerbar balkong eller om du bor på markplan, en härlig uteplats.

Självklart har du också tillgång till en gemensam innergård som bjuder på ett kontrasterande lugn till stadskärnans liv. Här finns lekytor för barnen och även platser för rekreation och avkoppling. Får du långväga gäster kan de inkvarteras i föreningens gemensamma övernattningsrum.

Österport 5 blir det sista avslutande huset i kvarteret Österport. Aseas gamla vackra verkstadsområde får nu sin efterlängtade tillökning där kvarteret växer fram. Här bor du på en av Västerås mest centrala adresser med närhet till shopping, restauranger, kultur och goda kommunikationer.

Centralstationen är knutpunkten för alla transporter i stan och ligger bara fem minuters promenad bort. Härifrån utgår bussar till en mängd olika destinationer och du tar dig smidigt med tåg mot bland annat Örebro och Stockholm. Tågen mot Stockholm går under rusningstid varje halvtimme.

Bilburna är snabbt ute på E18, och kan sedan smidigt parkera i garage under huset eller i närliggande parkeringshus. Cykelrum finns i källaren.


Bostäder i Österport 5, trapphus 11

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Att köpa ny bostad är livets största affär

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Läs mer om att köpa nytt från JM

  Ett stilfullt hem

  Din bostad får ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt.  Om du bokar i tidigt skede har du möjlighet att handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment för att sätta din egen personliga prägel på bostaden.

  Läs mer om inredningen i Österport 5

  Österport 5 blir pricken över i:et

  Flexibla planlösningar, ljusinsläpp från två håll, en eller två balkonger och vackra tegelfasader. Nu planerar vi för det sista och avslutande huset i kvarteret Österport intill Aseas gamla verkstadsområde i centrala Västerås. 

  Läs mer om byggnaden

  Bo mitt i stan

  I Österport har du shopping, nöjen, restauranger och kommunikationer i princip utanför dörren. Utanför din port leder Stora Gatan raka vägen till city.

  Läs mer om närområdet

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet.

   Läs mer om inredningsval och JM Original

  JMs trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

  Läs mer om trygghetspaketet

  Lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs hållbara lågenergihus

  Jämför bostäder