JM does not take responsibility for the translation

Västra Götaland / Billdal

Nordreviks Höjd Planerat

Gemytligt kvarter i havsnära läge

 • Kommun: Göteborg
 • Område: Billdal
 • Avgift: Ej fastställt
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress:
  42737 Billdal
 • Status: Planerat

Välkommen till natursköna och havsnära Nordrevik Höjd. Här planerar vi för cirka 70 lägenheter, endast 25 minuter med bil från centrala Göteborg.

I Billdal finner du den perfekta balansen mellan skog och hav samt storstad och landsbygd. Här hittar du hem om två till fyra rum och kök i grönskande läge. I varje port, på varje våningsplan och bakom varje dörr skriver människor historia i våra hus. Börja ditt nästa kapitel med att njuta på din nya balkong eller uteplats. Eller varför inte lämna din bekymmersfria bostad för att ta ett morgondopp nere vid klipporna.

Kvarteret är en oas utanför storstadens stress, perfekt för dig som vill njuta av lugnet i ett gemytligt kvarter.  Motionsmöjligheterna är många och du kan ta med dig barnvagnen och gå en promenad vid vattnet, snöra träningsskorna för en power walk i närområdet eller varför inte skjutsa barnen till några av alla fritidsaktiviteter. Parkering kommer att finnas i anslutning till husen. 

Vi arbetar just nu med att utforma husen och mycket tid avsätts för att få till attraktiva planlösningar. Ett arbete som är både spännande och utmanande. Vi planerar preliminärt att säljstarta kvarteret för våra VIP-kunder under 2019 så gör en intresseanmälan redan idag.

Vill du få chans till förtur? Bli VIP-kund här redan idag.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Billdal

  I Billdal finner du den perfekta balansen mellan skog och hav samt storstad och landsbygd. Här finns det mesta man behöver och tillsammans med närheten till badplatser och småbåtshamnar är området perfekt för dig som söker lugnet nära staden.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder