JM does not take responsibility for the translation
04

torsdag

oktober

2018

Lugna lägenheter i händelsernas centrum

Eriksberg tillhör ett av stadens mest expansiva och händelserika bostadsområden. I Kronjuvelen är du granne med restauranger, grönområden och den levande kajen. De hänförande utsikterna och de fina omgivningarna släpps in i lägenheterna genom generösa fönster. På samma gång bor du i ett hem som skänker dig ro, tack vare tack vare genomtänkta detaljer inne i din lägenhet.

– Det handlar bland annat om tvåstavsparkett som ger ett lugnare intryck än den traditionella 3-staven och att vi valt slätmålade tak för att få en harmonisk grund, säger Mattias Callert, en av JMs inredningsansvariga som ligger bakom den fasta inredningen i Kronjuvelen.

Tysta lägenheter ovanför stadens brus

Lägenheterna i Kronjuvelen har medvetet utrustats med massiva innerdörrar och mellanväggar med extra isolering. Tillsammans med JMs generella krav på fönster och ytterväggar som stänger ute mycket av stadens ljud är det här bostäder som bygger på harmoni. 

– Vår ambition har varit att skapa en miljö med möjlighet till en lugn fristad när du kommit hem i din bostad, säger Mattias Callert.

Öppen planlösning för gemenskap

I köken betyder det bland annat att köksluckorna i grundutförandet går i samma vita färgton som lägenhetens väggar och tak. Av samma anledning får den grå laminatskivan fortsätta en bit upp på väggen. Tillsammans med målad väggyta ersätter bakkantslisten traditionellt kakel som stänkskydd.

– Det ger ett exklusivare intryck som ligger i tiden men gör även att köket känns mer socialt. Utan kakel skapas en tydligare känsla av att det är ett rum som man ska hänga i, säger Mattias Callert.

Kompletta lägenheter som håller måttet

På samma gång är många av Kronjuvelens inredningsdetaljer särskilt utvalda utifrån högre krav på kvalitet, hållbarhet och boendestandard. Det är därför som spotlights i taket ingår i hall och badrum i alla lägenheter samt att köksinredningen kommer från erkända Ballingslöv.

– I Kronjuvelen behöver du inte välja till någonting extra till din lägenhet. Med den högre nivån kommer du vara nöjd med originalinredningen under lång tid, säger Mattias Callert.

Låt lägenhetens lugn präglas av dig

Samtidigt ingår i inredningskonceptet JM Original att du kan göra inredningsval om du vill. Det går både att välja mellan kostnadsfria alternativ och att plussa på din inredning mot extra kostnad. Valen sker under ditt personliga inredningsmöte där Mattias Callert kan ge dig råd längs vägen.

– Att göra inredningsval är en möjlighet för kunden att sätta sin egna prägel. De flesta tycker det är uppskattat att bolla idéer och att få hjälp att hålla ihop helheten med sin personliga inredning, säger Mattias Callert.

Jämför bostäder